Benim Albümüm 3.Hafta Sonuçları

1.olan @MayısKralı tebrikler bir hadise varı ben gel şarkısından bile daha çok seviyorum
2.olan @denizz19 bu albümü dinlemiştim biliyorsun boşver şarkısını çok beğenmiştim
@mrt-06 şarkına güvenmiyordun ama bak normal şartlarda 3.olmuştun malesef -puanla nasip olmadı ama sezen büyük favori zayıf şarkılar bile nekadar ilgi gördü😉
bu fırsattan 3.olan @Harunnn60 tebrikler sende güvenmiyordun şarkına ama bak ilk final puanı geldi birazda şanla :A

@EnveR üzüldüm iyide başlamıştın en azından atiye şarkısı sevdirdin bana kısa sürede @OzaN 2 sezon sevdiremedi :F

@Bully hahah @destere nin algı operasyonu fena vurmuş tarkanı @Doğu :A

@OzaN
İlk 2 hafta final puanları almıştık bu haftaki düşüş de nazar boncuğu olsun artık. :A

Şarkı bazılarına fazla ağır gelmiş olabilir haftaya tempoyu arttırıyoruz yükseleceğimi düşünüyorum yeniden. :D

ve çekirge gibi yine zıplayıp kurtulan @Tolstoyevski @xemrexxx sizede tebrikler çocuklar 3.cü zıplayışta bile birşey olmadıysa daha size birşey olmaz haha
:F:F:F

Ben de şaşırdım açıkçası, sonuncu olmayı bekliyordum bu sürpriz oldu. Oylarıyla Pink'e destek olanlara teşekkürlerimi bildiriyorum. :)

Bu ayrıntı için çok teşekkürler @Çiğdem- :D :T:
durumu anlattım ayoll :F:F:F

ikinizin şarkısınada sizden daha çok ben güvenmiştim bana güvenin diyorum
:A:A:A @mrt-06 @Harunnn60

İlk 2 hafta final puanları almıştık bu haftaki düşüş de nazar boncuğu olsun artık. :A

Şarkı bazılarına fazla ağır gelmiş olabilir haftaya tempoyu arttırıyoruz yükseleceğimi düşünüyorum yeniden. :D
yanarım elde tutulucakmış verme yerine ama şarkıları koymadanda işte ne sonuc çıkıcak tahmin edemiyorsun :F:F:F

Kazanana ve yüksek sıralarda yer alan arkadaşlara tebrikler. :D Yarışma şu aşamada eğlenceli geçiyor. Devamı da böyle olur umarım. 🙂

juri başkanımız @destere yine nerelerde sürtüyor yardımcısı @Doğu

juri başkanımız @destere yine nerelerde sürtüyor yardımcısı @Doğu

geldim geldim:)) yetttim aha :))

Evet çok ilgi var maşallah. :A
2 üye kayıp , jüri başkanı yok ortalıkta. :F

yine ortalığı karıştırmak için çırpınıp duruyorsun:) ama başarılı olamamışsın lady gaga :))

en değerli jurimiz @Maskeli Fedai ye hakaret var juri başkanı @destere nerdesin :F
@Bully Oyları
11 Puan: Mabel Matiz - Gök Nerede
10 Puan: Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var
9 Puan: Sezen Aksu - Gülümse
8 Puan: Mustafa Ceceli - Es
7 Puan: Gülşen - Bangır Bangır
6 Puan: İrem Derici - Dantel
5 Puan: Sertab Erener - Rengarenk
4 Puan: Deniz Seki - Sözyaşlarım
3 Puan: Atiye - Soygun Var
2 Puan: Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin
1 Puan: Pink Floyd - The Wall

@Maskeli Fedai ye hakaret edebilirler sorun yok :)) tarkoza tam puan vererek hakaretleri haketmiş oluyor :))

@destere'nin güzel dediği en fazla bu kadar işte. :A Neyse buna da şükür teşekkürler. :F

iyilik yaramıyor sanada :) geçen haftaya göre muhteşem bir artış var puanımda :) birde klip olmasaydı dahada artabilirdi :))

Yaa ben seni lana del'din de elendin sanıyordum:F keşke onla devam etseydin:T:

lana falan olsa keşke:) @Harunnn60 kaplumbağanın biriyle yarışacaktı ne zorla vazgeçirttik :))

Atiye ile sonunculuğu yarıştık fakat kaybeden ben oldum sanırım, hayırlı olsun ne diyelim. :D

Atiye için üzüldüm ama çok dayanamayacağı belliydi maalesef. :(

dünde dinlerken söylemiştim atiyenin çok hoş bir sesi var ama şarkıları berbat :) kız güzel şarkılarla yarışsa kolay kolay elenmeyecekti :)
yarışmadaki en ilginç sonucu aslında deniz seki almış bu haftaki şarkısı güzeldi ona rağmen sonunculuğa demir atmış hatta atiye olmasa deniz seki elenecekmiş nerdeyse :) @Tolstoyevski boşuna heyecan yapmış floydun bu haftaki yeri rahatmış:)

@MayısKralı 'na Tebrikler şarkısı cidden muazzamdı hatta oylama bittikten sonra açıp full halini dinledim zaten çok seviyordum :) @Bully üzülmesin Tarkan'ın heykelini dikeceğiz @destere'ye inat :A

geçen hafta tarkozunuz zirvedeydi bu hafta ortalarda! önümüzdeki hafta dibe demir atar :) gidişat mükemmel :) oğlanın heykeli dikersiniz ama elenmesine mani olmanız zor :))

son olarak tosbağa @xemrexxx de ipten dönmüş resmen :) bu hafta yıldız teyze berbat bir şarkıyla yarışıyordu elense hiç sürpriz olmayacaktı :)

yine ortalığı karıştırmak için çırpınıp duruyorsun:) ama başarılı olamamışsın lady gaga :))

@Maskeli Fedai ye hakaret edebilirler sorun yok :)) tarkoza tam puan vererek hakaretleri haketmiş oluyor :))

iyilik yaramıyor sanada :) geçen haftaya göre muhteşem bir artış var puanımda :) birde klip olmasaydı dahada artabilirdi :))

lana falan olsa keşke:) @Harunnn60 kaplumbağanın biriyle yarışacaktı ne zorla vazgeçirttik :))

dünde dinlerken söylemiştim atiyenin çok hoş bir sesi var ama şarkıları berbat :) kız güzel şarkılarla yarışsa kolay kolay elenmeyecekti :)
yarışmadaki en ilginç sonucu aslında deniz seki almış bu haftaki şarkısı güzeldi ona rağmen sonunculuğa demir atmış hatta atiye olmasa deniz seki elenecekmiş nerdeyse :) @Tolstoyevski boşuna heyecan yapmış floydun bu haftaki yeri rahatmış:)

geçen hafta tarkozunuz zirvedeydi bu hafta ortalarda! önümüzdeki hafta dibe demir atar :) gidişat mükemmel :) oğlanın heykeli dikersiniz ama elenmesine mani olmanız zor :))

son olarak tosbağa @xemrexxx de ipten dönmüş resmen :) bu hafta yıldız teyze berbat bir şarkıyla yarışıyordu elense hiç sürpriz olmayacaktı :)
Lana'dan sen de mi geçirdin? Burdaki şarkıların hiçbiri summertime sadness etmezdi:T: çocugun hakkını yediniz :F

Lana'dan sen de mi geçirdin? Burdaki şarkıların hiçbiri summertime sadness etmezdi:T: çocugun hakkını yediniz :F

Bu yarismaya nasil katiliyorduk
@destere biraz geç olmadımı sencede bir juri başkanının görevi nedir sunucunun oylarını açıklamaktır yarışma bittikten sonra herkes dağıldıktan sonra gelmek değil:F

@Mhmtadn 2.sezonuna ismini yazdırabilirsin forumda olursan katılırsın ama şuanda oylarınla katkı yapabilirsin juri olabilirsin istersen 😉

@Forumdash ayy yok lanayı ahmad seçmişti @Harunnn60 daltonlar gibi 1 avuc haydut bulmuş onlarla katılıyordu :F:F:F
maxresdefault.jpg

2.Sezon için Lana'yı düşünüyorum aslında. :D

@destere biraz geç olmadımı sencede bir juri başkanının görevi nedir sunucunun oylarını açıklamaktır yarışma bittikten sonra herkes dağıldıktan sonra gelmek değil:F

@Mhmtadn 2.sezonuna ismini yazdırabilirsin forumda olursan katılırsın ama şuanda oylarınla katkı yapabilirsin juri olabilirsin istersen 😉

@Forumdash ayy yok lanayı ahmad seçmişti @Harunnn60 daltonlar gibi 1 avuc haydut bulmuş onlarla katılıyordu :F:F:F
maxresdefault.jpg
Hala aklımda var yalnız. :A

maxresdefault.jpg
juri başkanı ne halt yerse yesin sunucudan torpilli :) o açıdan sorun yok kafasına göre takılıyor onu öyle kabul et :))

2.Sezon için Lana'yı düşünüyorum aslında. :D

Hala aklımda var yalnız. :A

lanayı düşünecek halinmi kalmış tosbağalarla yarışıyordun nerdeyse son anda vazgeçirdik :)

@Çiğdem- yeni haftayı bekliyoruz, bu hafta şaşırtacağım sizi. :X

herkesin dediği şeyi bende diyeyim:) tek atımlık mermin kaldı gel şarkısınıda yarışmada kullanırsan seni törenle uğurluyacağız :)

bir türlü olayı anlayamadın yada anlamak istemedin ona yanarım :)) yaw adam oğlanlardan oluşan bir grupla yarışacaktı ne zorla engel olduk diyorum :)) keşke lanayı bende severim gelseydide keşke gözümüz gönlümüz şenlenseydi :)