Benim Albümüm 2.Sezon / Yarı Final Sonuçları

Şarkıları kendimiz tanıtsak önce bu konuda sorun olmaz herhalde? :D
bu konudanda şarkınızı paylaşabilirsiniz @xemrexxx yarın gündüz konuyla birlikte oylamayı başlatıcam şimdi milleti hemen bunaltmak istemiyorum biraz nefes alalım bu gece şarkılarınızı burdan yada özelden yollayın yarın vakit kaybetmeyelim :F

Finale kadar olan destekleriniz için çok teşekkürler. Buraya kadar gelmemiz hiç kolay olmadı ama sayenizde başardık. :)

Final şarkımız popüler bir şarkı değil. Hatta popüler tarzda da bir şarkı değil. Albümdeki en orijinal, farklı şarkılardan biri. Bence müzikal kalite olarak albümdeki en değerli şarkılardan biri. Ben çok seviyorum ve umarım sizler de beğenirsiniz. :) Kaybedersek de mühim değil, buraya kadar gelmekti önemli olan. Albümdeki şarkıları tanıtabildiysem, birkaç tane sevdiğiniz yeni şarkı kazandırabildiysem ne mutlu bana. :):)

@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies

Yalın'ın elenmesine üzüldüm, Katy elenmeliydi. :( İnşallah finali kazanmaz.

Barış Akarsu umarım iyi gelir finale de deviririz yabancıları @xemrexxx :A

Finale kadar olan destekleriniz için çok teşekkürler. Buraya kadar gelmemiz hiç kolay olmadı ama sayenizde başardık. :)

Final şarkımız popüler bir şarkı değil. Hatta popüler tarzda da bir şarkı değil. Albümdeki en orijinal, farklı şarkılardan biri. Bence müzikal kalite olarak albümdeki en değerli şarkılardan biri. Ben çok seviyorum ve umarım sizler de beğenirsiniz. :) Kaybedersek de mühim değil, buraya kadar gelmekti önemli olan. Albümdeki şarkıları tanıtabildiysem, birkaç tane sevdiğiniz yeni şarkı kazandırabildiysem ne mutlu bana. :):)

@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies
@Harunnn60 dan bir değerlendirme alalım şarkıya bende hakim değilim o bliyordur
:F

harun demişken bu albümle gelicekti aslında 1.sezon sonra çekinip vazgeçmişti sen katyle hem 1.olmanın tadına vardın roarla hemde finale çıktın @Bully dediği gibi harun biraz kıskanmıştır bencede başarınızı yada ben niye gelmedim demiştir :A :A :A

Kendini etiketleyip de beni yani bir jüriyi etiketlememen çok yanlış :A

Sen ve senin gibi birkaç Katy Perry destekçisinin payı büyük. Yarı finali en baştan gözüme kestirmiştim de yolda kaza çıkmasından korkuyordum. Neyse ki güç bela da olsa atlattık engelleri teker teker. :D

@Bully'ye de büyük tebrikler. Bu yarışmaların finallerinin gediklisi olmuş artık. Başarısız olup erken elendiği bir yarışma bile yok. :D

Barış Akarsu'nun finale yükselmesi sürpriz olmadı çünkü forumda çok seviliyor. Benim kişisel fikrim finallik bir albüm olmadığı yönünde ama hem şarkılar bilindik hem de söyleyen sevilen biri olduğundan bekliyordum bu sonucu. :)
Finalde seni destekleyeceğim Emre'ye yağmurlu havada su yok :A

@Harunnn60 dan bir değerlendirme alalım şarkıya bende hakim değilim o bliyordur
:F

harun demişken bu albümle gelicekti aslında 1.sezon sonra çekinip vazgeçmişti sen katyle hem 1.olmanın tadına vardın roarla hemde finale çıktın @Bully dediği gibi harun biraz kıskanmıştır bencede başarınızı yada ben niye gelmedim demiştir :A :A :A
Ooo hemde nasıll kıskandım. :A Tırnaklarımı yiyorum şuan. Yarında darbe hazırlıklarına başlayacağım. :A

Şarkı güzel işte.:tearsofjoy: 1.olur umarım Katy. :hearteyes:

Ooo hemde nasıll kıskandım. :A Tırnaklarımı yiyorum şuan. Yarında darbe hazırlıklarına başlayacağım. :A

Şarkı güzel işte.:tearsofjoy: 1.olur umarım Katy. :hearteyes:
kız saf mısın sen albümden zaten bir şarkım kaldı onu kullanıcam mecbur.ss neyse seni bununla evlendiricem sen olmazsa @Yiğitt e kakalarım:A
katıyın 5 barışın 18 final puanı var 13 puan önde başlayacak yanı ama @destere nin oyu benden sonra en fazla sayılıcak oyüzden onun oy atmasını sağla bence twetardan yaz
:A :A :A