Benim Albümüm 2.Sezon / Yarı Final Sonuçları

1 puanla elenmek biraz üzdü açıkçası, Tarkan'la olduğu gibi farkla elensem hiç üzülmezdim. :D emree-29, Tzira, vadikızı falan oy vermiş olsalardı çıkabilirdim finale belki, kısmet değilmiş napalım :D

Finale çıkan Barış Akarsu ve Katy Perry'e tebrikler. :) @xemrexxx @OzaN Özellikle Katy'e tebrikler Rihanna'nın yaptığını o da yaptı, şampiyonluk şansı az olsa da önemli bir başarıya imza attı tabii.

@Çiğdem- senin de emeklerine sağlık, güzel zaman geçirdik sayende. :D

Neyse finale çıksam da bir şey olmayacaktı gerçi Barış Akarsu'yu yenemezdim ama ben yine de final şarkımı paylaşayım, hadi kalın sağlıcakla.

barış akarsu ve yalın 1.haftadan beridir final favorimdi ama bunu gerçekleştiren katy perry oldu farklı bir sezon yaşadık rihannadan sonrada şarkı yarışmalarında final oynayan ilk yabancı şarkıcı oldu @OzaN a büyük tebrikler 😉

@Bully yine yarı finalde takıldı malesef ilk final hariç bu 4.cü sanırım yarı final oldu şarkı yarışmalarında benim albümdede tarkan ve yalınla yarı final gördü sende çok başarılısın ve yarışmama desteğin içinde çok tşşk ederim tekrar 😉

@xemrexxx sana benim yarışmam yaradı ayol yıldız ve barış finalde ama bu yarışmada sana hedef alıcı 1 er puanlar yoktu buda önemli bir etken oldu galiba final puanı avantajında var sanada tebrikler 😉

Yalın elenmiş söylemiştim @Bully yanlış strateji yaptığını düşünüyorum nedense ama iyi yarıştın kesinlikle bence Küçücüğüm yarı finalde olmalıydı. :D

@OzaN @xemrexxx sizlere de tebrikler finale kalmışsınız. Bakalım kim kazanacak :A

Yalın elenmiş söylemiştim @Bully yanlış strateji yaptığını düşünüyorum nedense ama iyi yarıştın kesinlikle bence Küçücüğüm yarı finalde olmalıydı. :D

@OzaN @xemrexxx sizlere de tebrikler finale kalmışsınız. Bakalım kim kazanacak :A
Haklı olabilirsin de zaten kazanamayacaktım yarışmayı, Barış Akarsu cover şarkılarıyla zaten yarışmanın tek favorisiydi, bu yüzden ha yarı finalde elenmişim, ha da finalde bir önemi yok :D Şampiyon olamadıktan sonra bir önemi yok, kimse ikinciye üçüncüye bakmaz. :D

1 puanla elenmek biraz üzdü açıkçası, Tarkan'la olduğu gibi farkla elensem hiç üzülmezdim. :D emree-29, Tzira, vadikızı falan oy vermiş olsalardı çıkabilirdim finale belki, kısmet değilmiş napalım :D

Finale çıkan Barış Akarsu ve Katy Perry'e tebrikler. :) @xemrexxx @OzaN Özellikle Katy'e tebrikler Rihanna'nın yaptığını o da yaptı, şampiyonluk şansı az olsa da önemli bir başarıya imza attı tabii.

@Çiğdem- senin de emeklerine sağlık, güzel zaman geçirdik sayende. :D

Neyse finale çıksam da bir şey olmayacaktı gerçi Barış Akarsu'yu yenemezdim ama ben yine de final şarkımı paylaşayım, hadi kalın sağlıcakla.

Geldim. :A
7.png

Kapının yolunu biliyorsun sen. :A

@OzaN vallla tebrikler. :F Nasıl başardın. :F

@Tolstoyevski adamsın valla. :D Yinede yıktın geçtin ortalığı. :A Helal

Geldim. :AEkli dosyayı görüntüle 51126

Kapının yolunu biliyorsun sen. :A

@OzaN vallla tebrikler. :F Nasıl başardın. :F
Sen ve senin gibi birkaç Katy Perry destekçisinin payı büyük. Yarı finali en baştan gözüme kestirmiştim de yolda kaza çıkmasından korkuyordum. Neyse ki güç bela da olsa atlattık engelleri teker teker. :D

@Bully'ye de büyük tebrikler. Bu yarışmaların finallerinin gediklisi olmuş artık. Başarısız olup erken elendiği bir yarışma bile yok. :D

Barış Akarsu'nun finale yükselmesi sürpriz olmadı çünkü forumda çok seviliyor. Benim kişisel fikrim finallik bir albüm olmadığı yönünde ama hem şarkılar bilindik hem de söyleyen sevilen biri olduğundan bekliyordum bu sonucu. :)

Sen ve senin gibi birkaç Katy Perry destekçisinin payı büyük. Yarı finali en baştan gözüme kestirmiştim de yolda kaza çıkmasından korkuyordum. Neyse ki güç bela da olsa atlattık engelleri teker teker. :D

@Bully'ye de büyük tebrikler. Bu yarışmaların finallerinin gediklisi olmuş artık. Başarısız olup erken elendiği bir yarışma bile yok. :D

Barış Akarsu'nun finale yükselmesi sürpriz olmadı çünkü forumda çok seviliyor. Benim kişisel fikrim finallik bir albüm olmadığı yönünde ama hem şarkılar bilindik hem de söyleyen sevilen biri olduğundan bekliyordum bu sonucu. :)
Hakkımı verdiğin için teşekkür ederim neymiş 3 kez yarı finalde elenmişim hadi buyrun siz de 3 kez yarı finale çıkın da görelim :A

Durum çok ciddi. Yazmadığımız bir yazı yüzünden ceza almamak için, FF Yönetim Genel Koordinatörlüğü Bilişim Suçları Sosyal Ağ Bildirgesi çerçevesinde, Fav10'un güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP, fotoğraflarım, paylaşımlarım, oylarım vs.) çarpıtma yolu ve yasa dışı bir şekilde fake üyelerce kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Fav10 sorumludur. Bu hesabımdan başka bir hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin buna göre yapılmasını tarafınıza arz ederim.
NOT: Alıntılamayın. Kopyalayıp bi konu altına yapıştırın. 19.07.2016

@OzaN @xemrexxx şarkılarınızı bana yollayın özelden racap olmasın yarın gündüz başlatacam oylamayla birlikte konu açılacak ve perşembe 23:00 açıklanacak cuma gidiyoruz çünkü köye şarkıları bu geceden yollaıyn :F

@Mr.At acaba darbecimi ilan edildin devlet tarafından kubilayın arkadaşı olduğundan dolayı tutuklandîmı haberin varmı

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@OzaN @xemrexxx şarkılarınızı bana yollayın özelden racap olmasın yarın gündüz başlatacam oylamayla birlikte konu açılacak ve perşembe 23:00 açıklanacak cuma gidiyoruz çünkü köye şarkıları bu geceden yollaıyn :F
Şarkıları kendimiz tanıtsak önce bu konuda sorun olmaz herhalde? :D