Üff bu gol kötü oldu.
Sistemden çıkmadın ve finale kadar ölçülmeye devam edeceksin. Sonra yarışma biteceği için otomatikman olmayacaksın zaten.halk eledi seni emre ben ne yapayım ayoll
@denizz19 biz reyting sisteminden çıktık oyüzden 1.olursun
bu konuda daha knousmak sitemiyorum öyle birşey olmucak şikayet ederim bu konuyu kapat oyüzden 😵Sistemden çıkmadın ve finale kadar ölçülmeye devam edeceksin. Sonra yarışma biteceği için otomatikman olmayacaksın zaten.
Tolstoyevski'nin oyunu göremedim son oy onunsa ben elenmiş olabilirim. ss
Bakalım inşallah finale çıkan isim ben olurum
barış elenir belki @xemrexxxBuraya kadar gelmek çok güzeldi, eleneceğimi tahmin ediyorum ama umarım güzel bir son dakika sürprizi olur.
İnşallah sen elenirsinbu konuda daha knousmak sitemiyorum öyle birşey olmucak şikayet ederim bu konuyu kapat oyüzden 😵
barış elenir belki @xemrexxx
Yalın'dan gelsin: Keeeeşkeeeeebu konuda daha knousmak sitemiyorum öyle birşey olmucak şikayet ederim bu konuyu kapat oyüzden 😵
barış elenir belki @xemrexxx
İşte bu işte bu
Herkese çok teşekkürler. Doğrusu bu geceyi atlatabileceğimi sanmıyordum ama bu turu da aşmayı başardık.
Sürpriz bir şarkı ayırdım final için. Ben çok seviyorum ama tabii rakibimiz çok güçlü. Önemli olan finale kalmaktı ve onu başardık. Tabii son bir sürprize de imza atmamız mükemmel olurdu.Final şarkını merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?