elenirsem evini basarım seninHadi inşallah bu hafta elenirsin de final puanların çöpe gider.
elenirsem evini basarım seninHadi inşallah bu hafta elenirsin de final puanların çöpe gider.
Yarı finalde Yalın'ın en sevdiği şarkısı olan "Keşke" ile karşınızdayız, desteklerinizi bekleriz.
@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt
Hakkınızda hayırlısı inşallah 1.olursunYarı finalde Yalın'ın en sevdiği şarkısı olan "Keşke" ile karşınızdayız, desteklerinizi bekleriz.
@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt
MusicSurvivor All-Star'ın 4.haftasında 2.olmuştum ben bu şarkıyla, sen ne anlarsın"Keşke" bunu geçen haftalarda kullansaymışsın
Detone kivircik deniz go home aaa pardon o elenmişti dimiSon Oy Gönderme Tarihi 19 Temmuz Salı 21:00
Recap videosu ilk sayfada en alt kısımda 3 yarışmacımızdan hangileri finale kalacak ?
@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı@Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt
Umarım Katy ile beraber finali görürüm.
katy 1.cide bakalım 2.kim olacakDetone kivircik deniz go home aaa pardon o elenmişti dimi
Kiz starda shannara chronicles in öncesinibanlatan bir film var aç izlekaty 1.cide bakalım 2.kim olacak
bakayım sende profiline bakKiz starda shannara chronicles in öncesinibanlatan bir film var aç izle
Katy nereye birinci oluyor finale çıkarsa şükretsinkaty 1.cide bakalım 2.kim olacak
ben rekabeti arttırıyorum ayollKaty nereye birinci oluyor finale çıkarsa şükretsin
Ayrıca seni tarafsızlığa davet ediyorum algı yapma
Buyur bekliyorum
Yarı finalde Yalın'ın en sevdiği şarkısı olan "Keşke" ile karşınızdayız, desteklerinizi bekleriz.
"Keşke" bunu geçen haftalarda kullansaymışsın
Son Oy Gönderme Tarihi 19 Temmuz Salı 21:00
Recap videosu ilk sayfada en alt kısımda 3 yarışmacımızdan hangileri finale kalacak ?
Kullandım oyları.
1 şarkı diger ikisinin yanında biraz zayıf kaliyordu.
Ay bu ne be, Beren'imi Katy'e bulaştırma.
halimeme çok yakışmış ama yılan gözlü aşkitom halimemAy bu ne be, Beren'imi Katy'e bulaştırma.
Halime'yi ve şarkıyı çıkarırsak süper