elenirsem evini basarım seninHadi inşallah bu hafta elenirsin de final puanların çöpe gider.![]()
elenirsem evini basarım seninHadi inşallah bu hafta elenirsin de final puanların çöpe gider.![]()
Yarı finalde Yalın'ın en sevdiği şarkısı olan "Keşke" ile karşınızdayız, desteklerinizi bekleriz.
@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt
Hakkınızda hayırlısı inşallah 1.olursunYarı finalde Yalın'ın en sevdiği şarkısı olan "Keşke" ile karşınızdayız, desteklerinizi bekleriz.
@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt
MusicSurvivor All-Star'ın 4.haftasında 2.olmuştum ben bu şarkıyla, sen ne anlarsın"Keşke" bunu geçen haftalarda kullansaymışsın![]()
Detone kivircik deniz go home aaa pardon o elenmişti dimiSon Oy Gönderme Tarihi 19 Temmuz Salı 21:00
Recap videosu ilk sayfada en alt kısımda 3 yarışmacımızdan hangileri finale kalacak ?
@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı@Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt
Umarım Katy ile beraber finali görürüm.![]()
katy 1.cide bakalım 2.kim olacakDetone kivircik deniz go home aaa pardon o elenmişti dimi![]()
Kiz starda shannara chronicles in öncesinibanlatan bir film var aç izlekaty 1.cide bakalım 2.kim olacak![]()
![]()
![]()
bakayım sende profiline bakKiz starda shannara chronicles in öncesinibanlatan bir film var aç izle![]()
Katy nereye birinci oluyor finale çıkarsa şükretsinkaty 1.cide bakalım 2.kim olacak![]()
![]()
![]()
ben rekabeti arttırıyorum ayollKaty nereye birinci oluyor finale çıkarsa şükretsin
Ayrıca seni tarafsızlığa davet ediyorum algı yapma![]()
Buyur bekliyorum![]()
Yarı finalde Yalın'ın en sevdiği şarkısı olan "Keşke" ile karşınızdayız, desteklerinizi bekleriz.
"Keşke" bunu geçen haftalarda kullansaymışsın![]()
Son Oy Gönderme Tarihi 19 Temmuz Salı 21:00
Recap videosu ilk sayfada en alt kısımda 3 yarışmacımızdan hangileri finale kalacak ?
Kullandım oyları.
1 şarkı diger ikisinin yanında biraz zayıf kaliyordu.![]()
Ay bu ne be, Beren'imi Katy'e bulaştırma.
halimeme çok yakışmış ama yılan gözlü aşkitom halimemAy bu ne be, Beren'imi Katy'e bulaştırma.![]()
Halime'yi ve şarkıyı çıkarırsak süper