Benim Albümüm 2.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

@xemrexxx @Tolstoyevski yarışmacılardan sadece ikiniz kaldınız ayoll bu akşam 21:00 son oy gönderme tarihi -5 cezası var son hatırlatma :F :F :F

Son haftam olduğu için biraz ağırdan alıyorum, aslında gönderip göndermemekte bile kararsızım. Nasılsa toplam 25-30 puan anca çıkar bana, forum tarihinin gelmiş geçmiş gelebilecek en düşük oyunu aldım bu hafta onu hissediyorum. Böyle bir durumda ha -5 almışım ha almamışım neye yarar. :A

Son haftam olduğu için biraz ağırdan alıyorum, aslında gönderip göndermemekte bile kararsızım. Nasılsa toplam 25-30 puan anca çıkar bana, forum tarihinin gelmiş geçmiş feşevilecek en düşük oyunu aldım bu hafta onu hissediyorum. Böyle bir durumda ha -5 almışım ha almamışım neye yarar. :A
senin mutlaka göndermen lazım çünkü -5 ceza puanıyla elenirsen ne olucak depresyona girersin vlla :A :A :A

senin mutlaka göndermen lazım çünkü -5 ceza puanıyla elenirsen ne olucak depresyona girersin vlla :A :A :A

Kesin göndermem için yapıyorsun bu hafta elenmeme gibi bir ihtimalim yok. :A Ama yine de -5 yüzünden pişman olmamak için göndereceğim, zaten Katy Perry hariç hepsini dün dinlemiştim eğer Katty açılsaydı ilk gönderirdim ama olmadı, tam sürümünü dinleyip öyle gönderirim.

Kesin göndermem için yapıyorsun bu hafta elenmeme gibi bir ihtimalim yok. :A Ama yine de -5 yüzünden pişman olmamak için göndereceğim, zaten Katy Perry hariç hepsini dün dinlemiştim eğer Katty açılsaydı ilk gönderirdim ama olmadı, tam sürümünü dinleyip öyle gönderirim.
katy çok popüler bir şrkısı zaten dark horse bilmiyorsanda ilk 90 saniyesini falan izlemen bile yeterli olur eleneceğini düşünüyorsan kullanmalısın tabikide ceza puanıyla elenirsen ne olucak diye düşün :A :A :A

yine 20:00 yapacaktım ama çokta erkene almak istemedim forum hala aktifliğini sağlayamadı senden başkada o diziyi izleyecek olan yoktur zaten ayy bir @MayısKralı vardır belki
:A :A :A
O da benim farkım kimsenin izlemediği bir şeyi izlemek her zaman ayrıcalıktır. :A Ayrıca yarın reytinglerde tüm gruplarda 3 alacak :D