Yok niye şikayet edeyim bugün Gülümse Yeter başlıyor onunla aynı anda yürütürüm ben.evet ramazan bitince biraz erkene aldım ama şikayet ediyorsan geçede çekeriz
Yok niye şikayet edeyim bugün Gülümse Yeter başlıyor onunla aynı anda yürütürüm ben.evet ramazan bitince biraz erkene aldım ama şikayet ediyorsan geçede çekeriz
yine 20:00 yapacaktım ama çokta erkene almak istemedim forum hala aktifliğini sağlayamadı senden başkada o diziyi izleyecek olan yoktur zaten ayy bir @MayısKralı vardır belkiYok niye şikayet edeyim bugün Gülümse Yeter başlıyor onunla aynı anda yürütürüm ben.
@xemrexxx @Tolstoyevski yarışmacılardan sadece ikiniz kaldınız ayoll bu akşam 21:00 son oy gönderme tarihi -5 cezası var son hatırlatma
senin mutlaka göndermen lazım çünkü -5 ceza puanıyla elenirsen ne olucak depresyona girersin vllaSon haftam olduğu için biraz ağırdan alıyorum, aslında gönderip göndermemekte bile kararsızım. Nasılsa toplam 25-30 puan anca çıkar bana, forum tarihinin gelmiş geçmiş feşevilecek en düşük oyunu aldım bu hafta onu hissediyorum. Böyle bir durumda ha -5 almışım ha almamışım neye yarar.
senin mutlaka göndermen lazım çünkü -5 ceza puanıyla elenirsen ne olucak depresyona girersin vlla
katy çok popüler bir şrkısı zaten dark horse bilmiyorsanda ilk 90 saniyesini falan izlemen bile yeterli olur eleneceğini düşünüyorsan kullanmalısın tabikide ceza puanıyla elenirsen ne olucak diye düşünKesin göndermem için yapıyorsun bu hafta elenmeme gibi bir ihtimalim yok. Ama yine de -5 yüzünden pişman olmamak için göndereceğim, zaten Katy Perry hariç hepsini dün dinlemiştim eğer Katty açılsaydı ilk gönderirdim ama olmadı, tam sürümünü dinleyip öyle gönderirim.
yine 20:00 yapacaktım ama çokta erkene almak istemedim forum hala aktifliğini sağlayamadı senden başkada o diziyi izleyecek olan yoktur zaten ayy bir @MayısKralı vardır belki
21:00 da olucak tuhaf diziler izlemeyinİzleyeceğim tabi ki bence sende izle
20.00da başlarsa sonuçlar benim içinde sıkıntı olmaz
21:00 da olucak tuhaf diziler izlemeyin
O da benim farkım kimsenin izlemediği bir şeyi izlemek her zaman ayrıcalıktır. Ayrıca yarın reytinglerde tüm gruplarda 3 alacakyine 20:00 yapacaktım ama çokta erkene almak istemedim forum hala aktifliğini sağlayamadı senden başkada o diziyi izleyecek olan yoktur zaten ayy bir @MayısKralı vardır belki
O da benim farkım kimsenin izlemediği bir şeyi izlemek her zaman ayrıcalıktır. Ayrıca yarın reytinglerde tüm gruplarda 3 alacak
Ayy hep öyle diyorsun sonra kaçıp gidiyon sanki bilmiyoz seniBeraber yorumlaşalım
Ayy hep öyle diyorsun sonra kaçıp gidiyon sanki bilmiyoz seni
Onun şikayeti kimin umrunda ayol ona belediye bile bakmazevet ramazan bitince biraz erkene aldım ama şikayet ediyorsan geçede çekeriz
Bu hafta sana iyi puan verdim Sen konuş böyle gerçi senin puanın yüzde yüz 1 zaten şaşırmam daOnun şikayeti kimin umrunda ayol ona belediye bile bakmaz
Daha dinlemedim ama beklentin 1se seni şasirtmayayimBu hafta sana iyi puan verdim Sen konuş böyle gerçi senin puanın yüzde yüz 1 zaten şaşırmam da
Beklentim 1 değil elbette ama senden 3 haftadır 1 alınca fazla bir beklentiye de giremiyorum.Daha dinlemedim ama beklentin 1se seni şasirtmayayim