Benim Albümüm 2.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Bu haftaki türkümüz 'Seni Çok Seviyorum' olacak. Elimden geldiğince Kıvırcık Ali'yi bilmeyenlere ya da bilipte hatırlamak isteyenlere hatırlatmak güzel oldu kendi açımdan. Umarım elenmem ve finale kadar yürüyebiliriz olmazsa da sağlık olsun.

Çok beğendiğim türkülerden biridir şu an paylaştığım, umarım siz de beğenirsiniz. Daimi 1 verenler de 2 verir belki. :)

@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @Çiğdem- @OzaN

Galiba bu yarışmada ilk defa oy kullandım. :D
Sadece 3 şarkıyı biliyordum onlara yüksek puanlar gitdi. :D

Kıvırcık Ali'ye yine 1'i bastın dimi :T:

Bu hafta olur da elenmezsem yine kullan. Senin gibi türkü seven kitleye ihtiyacım olacak. :D
Aslında @Yiğitt ile @DarkLeqenD in yaptığı protestoyu bende yapacaktım.ama türkülerimiz yarışmada olsun bari sırf bu yüzden ayrılmadım yarışmadan:) tamamdır bende öyle yapayım oylarımı kullanırım yarışma sonuna kadar inşallah finalde olursun:)

Aslında @Yiğitt ile @DarkLeqenD in yaptığı protestoyu bende yapacaktım.ama türkülerimiz yarışmada olsun bari sırf bu yüzden ayrılmadım yarışmadan:) tamamdır bende öyle yapayım oylarımı kullanırım yarışma sonuna kadar inşallah finalde olursun:)
Bu haftayı dilerim atlatırım bakalım neler olacak gerçi belli de olmaz benim türküm de çok iyi yani :D

Drama Köprüsü Bre Hasan Gecemi Geçtin
Ecel Şerbetini Bre Hasan Ölmeden İçtin
Anadan Babadan Bre Hasan Nasıl Vazgeçtin Hasan

At Martini Debreli Hasan Dağlar İnlesin
Drama Mahpusunda Bre Hasan Namın Yürüsün

Drama Köprüsü Bre Hasan Dardır Geçilmez
Soğuktur Suları Bre Hasan Bir Tas İçilmez
Anadan Geçilir Bre Hasan Yardan Geçilmez

Mezar Taşlarını Bre Hasan Koyun Mu Sandın
Adam Öldürmeyi Bre Hasan Oyun Mu Sandın
Drama Mahpusunu Bre Hasan Evin Mi Sandın

Şayet eleneceksek, Debreli Hasan ile ve Devlet Senfoni Orkestrası ile elenelim, dert olmaz. En azından kalite ile veda etmiş oluruz, halk hikayesiyle... Buraya kadarmış yine de bu türkü ve müzikalle veda ettiğim için mutluyum. :)