Benim Albümüm 2.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Aynı dertten muzdaribiz gibi görünüyor 'elenme korkusu'. Aslında her şey olabiliyor yarışmada belli olmuyor. Drama Köprüsü güzel türkü ama bilemedim albüm versiyonu olsaydı belki daha dikkat çekerdi diye düşünüyorum.

Albüm versiyonu Rock müzik ağırlıklıydı, bence senfonileşmiş biçimi müzikal bakımdan daha iyi durdu ama tabi 9.senfoni ile zamanında ilk haftada sonuncu olduğumu da unutmamak gerek, yine de dediğim gibi bu türküyle ve performansla elenmiş olmak pek de mühim değil en azından bu performansı göstermiş olduk.

Heyecanlı bir hafta olacak. Hiç ummadığımız isimler de elenebilir her şey mümkün bence.

Oylarımı kullandım. Kıvırcık Ali'yi ilk kez bu kadar beğendim, çok iyi bir türküydü @denizz19

@MayısKralı recap süresi şarkıya yetmemiş gibi keşke yetecek şekilde ayarlasaydın @Çiğdem- 3'ün 5'in hesabını yapmıyor öyle ben de sınırı aştım birazcık hatta.

ahaha aa evet 1.haftadan itibaren direk 90 saniyeye izin verdik en fazla 5 saniye kadar fazlalıklarada müsade ettim 4-5 saniye fazla olabilir sözü yarım kalmasın adamların

oy için tşşkler

Beğenmen güzel. Ee çeyrek ya da yarı finalde kullanacağım türkülerden birini sundum ondandır.
Çeyrek final yarı final aralığına kadar olsam yeter diyorum ama finali de görmek isteriz tabi

Beğenmen güzel. Ee çeyrek ya da yarı finalde kullanacağım türkülerden birini sundum ondandır.
Çeyrek final yarı final aralığına kadar olsam yeter diyorum ama finali de görmek isteriz tabi

Umarım elenmezsin ama çokta iyi bulamadım diğerlerinin yanına ama görünce sinir olacağın bir puanda değil verdiğim.

sırf @Çiğdem- in çenesinden kurtulmak için foruma girdim zamanım sıfır
oy verip çıkacağım
sonra yok ben başkan yaptımda oy vermedide vıdı vıdı vıdı çenesini çekecek durumda değilim

şarkıları dinledim @Tolstoyevski ve @denizz19 berbat parçalar seçmiş heleki drama köprüsünün ebesini bellemiş haluk levent
o türküyü birde ruhi su dan dinle tolstoyevski ? sonra dön haluk levente bak! haluk türkünün içine nasıl etmiş kendin gör
)

hahah ayy süpersin sen :😉

@xemrexxx @Harunnn60 @Doğu @MEnes seni kıskanmakta haklılar vlla

Parçam çok güzel aslında nesini beğenmedin

@xemrexxx @Tolstoyevski yarışmacılardan sadece ikiniz kaldınız ayoll bu akşam 21:00 son oy gönderme tarihi -5 cezası var son hatırlatma