Benim Albümüm 2.Sezon 6.Hafta Sonuçları

@Harunnn60 unda bizimle gelmesini çok isterdim ama malesef arkadaşımızın antartikada penguenleri incelemesi gerekiyormuş kırk elli yıl
o yüzden gelemiyor

neyse biz yalnızda toplarız çiğdem
ezan okunucak 20 dakkaya hadi kaçıyorum birşeyler atıştırayım iyi sahurlar iyi geceler

Oylamayı kaçırdım bu hafta aslında iyiki de kaçırmışım sonunda zaraya kıydınız
bu hafta ayrıca güvendiğim dağlara kar yağdığını belirtmek istiyorum
çünkü daha önceki haftalarda çok iyi puan alıyorken bu hafta onlardan 1 puan aldım.1 puanların sayısı fazla oluncada elenmiş olduk
ayrıca ısrarla zarayı elemek için hedef yapanlarıda fark ettim
bu haftaki türkü bence elenecek bir türkü değildi.sağlık olsun artık

aa evet bende çok üzüldüm elenmene cnm
aşkın nur yengiyi ilk etapta geçiyordun aslında ama sonradan iyi puan alamadım pek ama buraya kadar çok iyi geldin umarım eğlenmişsindir zarada farklı bir tat olarak 2.sezonumuza büyük renk kattı tekrardan teşekkürler

Son üçe kalsaydım çok iyi türküler olacaktı müthiş iddalıydım ama olmadı
bende keyif aldım çeyrek finali bulurum diyordum ama olmadı sağlık olsun
bu arada yarışmayı çok iyi sundun sanada çok teşekkürler,keyifli oldu

şimdide ozanı sevindirip denizi üzelim

@cookies oyları
8 Yalın
7 Katy Perey
6 Haluk mu Levent ?
5 Barış Akmayansu
4 Love'nin Nur Yengi
3 Murat Bozmuş
2 Yara gibi kadın Zara
1 Kıvırcık Ali
@cookies kendini komik mi sanıyorsun? Bir daha bu tarz espriler yaptığını görmeyeyim. (nokta!)

@cookies kendini komik mi sanıyorsun? Bir daha bu tarz espriler yaptığını görmeyeyim. (nokta!)
Hayır tabiki ben kendimi neden komik sanıyım ben zaten komiğim de ben bunu komiklik olsun diye yapmadım oy verirken biraz eğlenmek istedim o kadar ki o kadarınada sonuna kadar hakkım olduğunu düşünüyorum

Hayır tabiki ben kendimi neden komik sanıyım ben zaten komiğim de ben bunu komiklik olsun diye yapmadım oy verirken biraz eğlenmek istedim o kadar ki o kadarınada sonuna kadar hakkım olduğunu düşünüyorum
Hiç kimsenin ismiyle eğlenemezsin, hele ölü olan birinin ismiyle buna hiçbir zaman hakkın yok! Bitti!