Bana bilmediğim şeylerle gelin.
adminim yeminle sizi çok seviyorum valla😳
Bana bilmediğim şeylerle gelin.
@Harunnn60 unda bizimle gelmesini çok isterdim ama malesef arkadaşımızın antartikada penguenleri incelemesi gerekiyormuş kırk elli yılo şimdi değil ayoll 15 inden sonra temmuzun@Harunnn60 ı da istiyormusun birlikte tooplarsınız fındıkları
Bak ben yer varsa ciddi gelirim.o şimdi değil ayoll 15 inden sonra temmuzun@Harunnn60 ı da istiyormusun birlikte tooplarsınız fındıkları
ezan okunucak 20 dakkaya hadi kaçıyorum birşeyler atıştırayım iyi sahurlar iyi geceler@Harunnn60 unda bizimle gelmesini çok isterdim ama malesef arkadaşımızın antartikada penguenleri incelemesi gerekiyormuş kırk elli yılo yüzden gelemiyor
neyse biz yalnızda toplarız çiğdem
Neden 1-2 parçasını eve mi alcakmışsenin kırılman vadikızının daha çok hoşuna giderşimdi içinden kıs kıs gülüyordur harun keşke kırılıp 10 parçaya ayrılsa diyordur)
Yok abi şaka amaçlı dedik ! Emre kaç kurtar dediler kaçıyom abihayırdır noldu sorun nedir) kimseye beddua etmedik biz kötü insanlar değiliz
aa evet bende çok üzüldüm elenmene cnmOylamayı kaçırdım bu hafta aslında iyiki de kaçırmışım sonunda zaraya kıydınızbu hafta ayrıca güvendiğim dağlara kar yağdığını belirtmek istiyorumçünkü daha önceki haftalarda çok iyi puan alıyorken bu hafta onlardan 1 puan aldım.1 puanların sayısı fazla oluncada elenmiş oldukayrıca ısrarla zarayı elemek için hedef yapanlarıda fark ettimbu haftaki türkü bence elenecek bir türkü değildi.sağlık olsun artık
Son üçe kalsaydım çok iyi türküler olacaktı müthiş iddalıydım ama olmadıaa evet bende çok üzüldüm elenmene cnmaşkın nur yengiyi ilk etapta geçiyordun aslında ama sonradan iyi puan alamadım pek ama buraya kadar çok iyi geldin umarım eğlenmişsindir zarada farklı bir tat olarak 2.sezonumuza büyük renk kattı tekrardan teşekkürler
Hayır tabiki ben kendimi neden komik sanıyım ben zaten komiğim de ben bunu komiklik olsun diye yapmadım oy verirken biraz eğlenmek istedim o kadar ki o kadarınada sonuna kadar hakkım olduğunu düşünüyorum
Hiç kimsenin ismiyle eğlenemezsin, hele ölü olan birinin ismiyle buna hiçbir zaman hakkın yok! Bitti!Hayır tabiki ben kendimi neden komik sanıyım ben zaten komiğim de ben bunu komiklik olsun diye yapmadım oy verirken biraz eğlenmek istedim o kadar ki o kadarınada sonuna kadar hakkım olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?