ne demek, lafı bile olmazşimdi gördüm tşşk cnm
ne demek, lafı bile olmazşimdi gördüm tşşk cnm
Demek ki yine iyi puan verdin bu hafta teşekkürler.çoktan gönderdim bile sana ulaşmadımı oylarım
birde recebin başına koymuşlar yalıncağızı başta zaten o tipi görünce şarkı dinleme isteğimiz sıfırlanıyor)
sonuçları görünce hayal kırıklığına uğramadaDemek ki yine iyi puan verdin bu hafta teşekkürler.
Eleneceğini hiç sanmıyorum, ben yüksek verdim."Demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan..."
Bu hafta eleneceğimi seziyorum hatta %99 son haftam olacak, @Yiğitt den yani Berkay'dan önce elenmiş olmak utanç verici fakat yapacak bir şey yok, hayırlı olsun.
Eleneceğini hiç sanmıyorum, ben yüksek verdim.
Neyse ki yarışmada Berkay ve Murat Boz var onların sayesinde Yalın'la uğraşmaya vakit kalmıyor sana.sonuçları görünce hayal kırıklığına uğramada
Eleneceğini sanmıyorum benden de iyi puan aldın diye hatırlıyorum."Demir almak günü gelmişse zamandan,
Bu hafta eleneceğimi seziyorum hatta %99 son haftam olacak, @Yiğitt den yani Berkay'dan önce elenmiş olmak utanç verici fakat yapacak bir şey yok, hayırlı olsun.
@destere de öyle diyor, sen beğenmediysen iyidir, beğendiysen kötüdür diyo.Sen de yüksek verdiğine göre kesin elenirim artık
bu hafta ikiside çok süper gelmiş şarkılar harika hatta kozalağın şarkısını üstüste 12 defa dinledimNeyse ki yarışmada Berkay ve Murat Boz var onların sayesinde Yalın'la uğraşmaya vakit kalmıyor sana.
bu hafta kim elenirse elensin sürpriz olmaz şarkılar iyiydi ama katy perry zayıf halka @OzaN gidici sanırım@destere de öyle diyor, sen beğenmediysen iyidir, beğendiysen kötüdür diyo.
Bu tarz şarkıları türkü barlarda çok çalarlar, tabi bu tarz çalmıyorlar Haluk Levent kendinden geçmiş.O nedenle daha yüksek geliyor sana puanlar
Aynen Murat Boz'un şarkısı çok iyiydi ee adam zamanında Tarkan'ın vokalistliğini yapmış sonuçta Tarkan'dan kapmıştır bir şeyler.bu hafta ikiside çok süper gelmiş şarkılar harika hatta kozalağın şarkısını üstüste 12 defa dinledim
bu hafta kim elenirse elensin sürpriz olmaz şarkılar iyiydi ama katy perry zayıf halka @OzaN gidici sanırım
Bence de Katy gidici, ben gitmiyim de kim giderse gitsin.bu hafta ikiside çok süper gelmiş şarkılar harika hatta kozalağın şarkısını üstüste 12 defa dinledim
bu hafta kim elenirse elensin sürpriz olmaz şarkılar iyiydi ama katy perry zayıf halka @OzaN gidici sanırım
Bu haftayı atlatırsam geriye hep en hit, en iyi şarkılar kalıyor. İnşallah elenmesi sürpriz olmayacak diğer isimlerden biri elenir.bu hafta ikiside çok süper gelmiş şarkılar harika hatta kozalağın şarkısını üstüste 12 defa dinledim
anlamıştım zaten tarkandan bişeyler kaptığınıAynen Murat Boz'un şarkısı çok iyiydi ee adam zamanında Tarkan'ın vokalistliğini yapmış sonuçta Tarkan'dan kapmıştır bir şeyler.
bu hafta rakipler çok güçlüydü bu haftaya hit olanları koyman lazımdıBu haftayı atlatırsam geriye hep en hit, en iyi şarkılar kalıyor. İnşallah elenmesi sürpriz olmayacak diğer isimlerden biri elenir.
bna göre bu hafta rakiplerin çok daha iyi gelmişlerdi bencede elenebilirsin ama arkadaşlar yüksek puan verdiklerini söylüyorlar yalan söyleyecek değiller ya demekki bende bir terslik var bol puan alacaksın"Demir almak günü gelmişse zamandan,
bu @xemrexxx çene çalıp oy vermeden gitmiş -15 i yapıştırıcam mecbur baya yara alıcak zatenanlamıştım zaten tarkandan bişeyler kaptığınıbende diyorum bu kozalağı niye bu kadar çok beğendim ?demekki zamanında tarkanla bayağı bir oynaşmışlar ordan geliyor bu sempatikliği
bu hafta rakipler çok güçlüydü bu haftaya hit olanları koyman lazımdıiş işten geçti tüm hitler elinde kaldı sanırım)
bna göre bu hafta rakiplerin çok daha iyi gelmişlerdi bencede elenebilirsin ama arkadaşlar yüksek puan verdiklerini söylüyorlar yalan söyleyecek değiller ya demekki bende bir terslik var bol puan alacaksın
kiminle çene çalmışki ? bana en ufak mesaj attığı yok topacın
survivordan bir oğlan var semin arkadaşıly buluştum diye yazı yazmıs survivor kısmına birkaç konuda daha çene çalmıs oy vermeden gitmişkiminle çene çalmışki ? bana en ufak mesaj attığı yok topacın)
biraz önce gördüm mesajını artık erkeklerle takılıyormuş @xemrexxxsurvivordan bir oğlan var semin arkadaşıly buluştum diye yazı yazmıs survivor kısmına birkaç konuda daha çene çalmıs oy vermeden gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?