Benim Albümüm 2.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

çoktan gönderdim bile sana ulaşmadımı oylarım

birde recebin başına koymuşlar yalıncağızı başta zaten o tipi görünce şarkı dinleme isteğimiz sıfırlanıyor
)
Demek ki yine iyi puan verdin bu hafta teşekkürler.

Eleneceğini hiç sanmıyorum, ben yüksek verdim.

Eleneceğini sanmıyorum benden de iyi puan aldın diye hatırlıyorum.
Ayrıca bu hafta zayıf bir halka var bence.

Neyse ki yarışmada Berkay ve Murat Boz var onların sayesinde Yalın'la uğraşmaya vakit kalmıyor sana.
bu hafta ikiside çok süper gelmiş şarkılar harika hatta kozalağın şarkısını üstüste 12 defa dinledim

bu hafta kim elenirse elensin sürpriz olmaz şarkılar iyiydi ama katy perry zayıf halka @OzaN gidici sanırım

Aynen Murat Boz'un şarkısı çok iyiydi ee adam zamanında Tarkan'ın vokalistliğini yapmış sonuçta Tarkan'dan kapmıştır bir şeyler.

Bence de Katy gidici, ben gitmiyim de kim giderse gitsin.

Bu haftayı atlatırsam geriye hep en hit, en iyi şarkılar kalıyor. İnşallah elenmesi sürpriz olmayacak diğer isimlerden biri elenir.

Aynen Murat Boz'un şarkısı çok iyiydi ee adam zamanında Tarkan'ın vokalistliğini yapmış sonuçta Tarkan'dan kapmıştır bir şeyler.
anlamıştım zaten tarkandan bişeyler kaptığını
bende diyorum bu kozalağı niye bu kadar çok beğendim ?
demekki zamanında tarkanla bayağı bir oynaşmışlar ordan geliyor bu sempatikliği

Bu haftayı atlatırsam geriye hep en hit, en iyi şarkılar kalıyor. İnşallah elenmesi sürpriz olmayacak diğer isimlerden biri elenir.
bu hafta rakipler çok güçlüydü bu haftaya hit olanları koyman lazımdı
iş işten geçti tüm hitler elinde kaldı sanırım
)

bna göre bu hafta rakiplerin çok daha iyi gelmişlerdi bencede elenebilirsin ama arkadaşlar yüksek puan verdiklerini söylüyorlar yalan söyleyecek değiller ya demekki bende bir terslik var bol puan alacaksın

bu @xemrexxx çene çalıp oy vermeden gitmiş -15 i yapıştırıcam mecbur baya yara alıcak zaten
.A

survivordan bir oğlan var semin arkadaşıly buluştum diye yazı yazmıs survivor kısmına birkaç konuda daha çene çalmıs oy vermeden gitmiş
biraz önce gördüm mesajını artık erkeklerle takılıyormuş @xemrexxx
ama garip karşılamadım kızlardan umudu kesti tabi napsın garip birde erkekleri deneyeyim diyordur