Benim Albümüm 2.Sezon 3.Hafta Sonuçları

bu oydan sonra @xemrexxx in oylarımı belirlicek şimdi eleneni final puanlarını yandık vlla :F

@eskici oyları
12 Murat Boz
11 Baris Akarsu
10 Teoman
09 Rihanna
08 Katy Perry
07 Yalin
06 Kivircik Ali
05 Demet Akalin
04 Berkay
03 Haluk Levent
02 Askin Nur Yengi
01 Zara
ay resmen assolistim yine dur bir bakayım kime kaç point vermişim:A

ay resmen assolistim yine dur bir bakayım kime kaç point vermişim:A
assolist tosbağa :) rahmetlinin ekmeğini yiyorsun resmen yoksa şarkıda bir fok yoktu :) aldığın puanlar sana haram olsun beter ol :)

Hep öyle diyorsun gerçek fikirlerini bilmek isterdim :A
söylediğim herşey gerçek fikirlerimdir bizde gizli saklı fikir olmaz:) yiğidin fikri meydanda olur bizde yiğidiz nihayetinde :))

assolist tosbağa :) rahmetlinin ekmeğini yiyorsun resmen yoksa şarkıda bir fok yoktu :) aldığın puanlar sana haram olsun beter ol :)

söylediğim herşey gerçek fikirlerimdir bizde gizli saklı fikir olmaz:) yiğidin fikri meydanda olur bizde yiğidiz nihayetinde :))
Neyse o zaman inşallah haftaya da böyle bir durum söz konusu olur :D

@Tolstoyevski son oydan önce senin durumuna deyinelim berkaya yanlıslıkla 2 verdin sandım herkeste öyle sanar oylama bitmesine 3-4 oy kalmıs söylüyorsun herşey birbirine girdi senin berkay olayın zaten ne elenme potasında ende final puanında hiçbir etkisi yok oyüzden devam ettik bundan sonrada böyle karışık şekidle oylama :F

@Yiğitt olduğunu biliyorduk zaten sen de @Çiğdem- in oğlanlara göz dikmiştin :A

@Tolstoyevski son oydan önce senin durumuna deyinelim berkaya yanlıslıkla 2 verdin sandım herkeste öyle sanar oylama bitmesine 3-4 oy kalmıs söylüyorsun herşey birbirine girdi senin berkay olayın zaten ne elenme potasında ende final puanında hiçbir etkisi yok oyüzden devam ettik bundan sonrada böyle karışık şekidle oylama :F
@Tolstyoevski kınıyorum yine ve yeniden. :T:
İyiki 1 puan vermişim, ohhh olsun içimin yağları eridi. :Z :A

evet kim elendi zaramı birazdan puan durumu geliyor :A

@xemrexxx oyları
aşkın nur yengi 11
murat boz 10
zara 9
yalın 8
teoman 7
katy perry 6
haluk levent 5
berkay 4