ay resmen assolistim yine dur bir bakayım kime kaç point vermişim
ay resmen assolistim yine dur bir bakayım kime kaç point vermişim
Hep öyle diyorsun gerçek fikirlerini bilmek isterdimrakiplerin kötüydü yoksa kıvırcıktan bir cacık olmaz
assolist tosbağa rahmetlinin ekmeğini yiyorsun resmen yoksa şarkıda bir fok yoktu aldığın puanlar sana haram olsun beter olay resmen assolistim yine dur bir bakayım kime kaç point vermişim
söylediğim herşey gerçek fikirlerimdir bizde gizli saklı fikir olmaz yiğidin fikri meydanda olur bizde yiğidiz nihayetinde )Hep öyle diyorsun gerçek fikirlerini bilmek isterdim
Neyse o zaman inşallah haftaya da böyle bir durum söz konusu olurassolist tosbağa rahmetlinin ekmeğini yiyorsun resmen yoksa şarkıda bir fok yoktu aldığın puanlar sana haram olsun beter ol
söylediğim herşey gerçek fikirlerimdir bizde gizli saklı fikir olmaz yiğidin fikri meydanda olur bizde yiğidiz nihayetinde )
@Yiğitt olduğunu biliyorduk zaten sen de @Çiğdem- in oğlanlara göz dikmiştinassolist tosbağa rahmetlinin ekmeğini yiyorsun resmen yoksa şarkıda bir fok yoktu aldığın puanlar sana haram olsun beter ol
söylediğim herşey gerçek fikirlerimdir bizde gizli saklı fikir olmaz yiğidin fikri meydanda olur bizde yiğidiz nihayetinde )
@Tolstyoevski kınıyorum yine ve yeniden.@Tolstoyevski son oydan önce senin durumuna deyinelim berkaya yanlıslıkla 2 verdin sandım herkeste öyle sanar oylama bitmesine 3-4 oy kalmıs söylüyorsun herşey birbirine girdi senin berkay olayın zaten ne elenme potasında ende final puanında hiçbir etkisi yok oyüzden devam ettik bundan sonrada böyle karışık şekidle oylama
hangi parçayla geldiğin önemli yoksa rahmetli kıvırcığın kel kafası yüzü hürmetine bol puan vermeyizNeyse o zaman inşallah haftaya da böyle bir durum söz konusu olur
Hepimize Yeter Dünyahangi parçayla geldiğin önemli yoksa rahmetli kıvırcığın kel kafası yüzü hürmetine bol puan vermeyiz
@Tolstyoevski kınıyorum yine ve yeniden.
İyiki 1 puan vermişim, ohhh olsun içimin yağları eridi.
hogatha seni işletiyor resmen sende bu oltaya düştüysen berkunta verdiğim dört puanı bir puana indireyim en iyisi@Tolstyoevski kınıyorum yine ve yeniden.
İyiki 1 puan vermişim, ohhh olsun içimin yağları eridi.
Karşımda bu kadar titreyip kekelemene gerek yok tamam korkmaYetet sana o kadar
Yok, ben sırayla vereceğim. En altta görüp bozul istiyorum.Sen de haftaya yanlışlıkla 7-8 bir şeyler gönderirsin, mahçupluğun ortadan kalkar işte
ay şu oyların mükkoluğuna bakevet kim elendi zaramı birazdan puan durumu geliyor
@xemrexxx oyları
aşkın nur yengi 11
murat boz 10
zara 9
yalın 8
teoman 7
katy perry 6
haluk levent 5
berkay 4
demet akalın 3
rihanna 2
kıvırcık ali 1