Benim Albümüm 2.Sezon 3.Hafta Sonuçları

bu teomanın suyu ısınıyor bu haftada şarkı gelmezse şutlayacam beleşten puan kazandırdık :A
teomanın şarkısı bu hafat iyiydi hatta istemeyerekte olsa biraz fazla puan verdim :)
rihannayı @Billy Kane yaktı resmen?? kızı sahipsiz bıraktı birde fok gibi şarkılar seçti (buna rağmen rihanna hatrına 10 puan verdim ama elenmesini engelleyemedim :) )

ilk 3 haftayıda 1.kapattı barış akarsu 1.sezon sılanın yaptığı ağırlığı şimdirik barış yapıyor çokta önemli bir albümüydü bakalım devam edicekmi tebrikler şimdirik @xemrexxx :F

teomana beleşten puan kazandırdık @S.G.A.T. kıymetimizi bilsin ama yine şarkı gelmezse diskalife olabilir ona göre :A

@MayısKralı sonunda puan alabildin :F

katy bence bu hafta biraz toparladı @OzaN :F
rihanna elendi sokak sanatı dua ette foruma dönmesin seni keser @Billy Kane :A

teomanın şarkısı bu hafat iyiydi hatta istemeyerekte olsa biraz fazla puan verdim :)
rihannayı @Billy Kane yaktı resmen?? kızı sahipsiz bıraktı birde fok gibi şarkılar seçti (buna rağmen rihanna hatrına 10 puan verdim ama elenmesini engelleyemedim :) )
sgattan bu hafta ne şarkı nede oy geldi şarkısını biz seçtik iddalı seçtik elenmesin diye :A

5.hafta 2 eleme olucak ama sgat 4.hafta diskalife olursa 5.hafta tek elemeye dönücek sgatın gelip gelmemesi çok önemli yarışmaya yön vericek :A

Öyle oldu ya aradaki puan farkı çok az.2 puanla haftayı kurtardık.bundan sonraki haftalarda çok daha iddalıyım.şarkılarımın tamamı iyi olacak:)
rihanna 123 sen 118 din 5 puanlık avantajı vardı son oy @xemrexxx sana 9 rihannaya 2 verince aranızda 7 puan fark açınca sen kurtardın teşekkür et emreye :A

Onada teşekkür ettim.oylarıyla zara yarışmada kaldı..@xemrexxx çok çok teşekkürler oylarınla zara yarışmada kaldı:)
ben tam puan vermiştim zaten çok sevdiğim bir karadeniz şarkısıdır ama düşük verenler zaranın tarzına yakıştırmadılar sanırım :F

Son düzenleme:
@Forumdash :Tbu rüya dimi uyandırın beni 7 vermiş Kıvırcık Ali'ye :A
Şarkının alt yapısı çok ağır türkü gibi değildi:X hoşuma gitti :X
@tolgab süpersin, çok teşekkürler. :Z

@soo @Forumdash size de çok teşekkürler iyi puan için. :praying:

@emree-29 ve @Yiğitt sizin düşük ortalamalarınıza göre fena sayılmaz teşekkürler.
Anise k ft snoop dogg'un aynı isimli şarkısı vardı belki hatırlarsın aynı dönemlere geldiler Katy bu şarkıyı patlatamadı:X