Berkayin bu albümünü severim rahat ol bir iki hafta dısinda düsük vermem sanaHaftaya böyle vereceksen oy kullanma, +7 ve üstü vereceksen kullanabilirsin.
Sarkiyi görünce karar verecez artikSen bana kıyamazsın
Berkayin bu albümünü severim rahat ol bir iki hafta dısinda düsük vermem sanaHaftaya böyle vereceksen oy kullanma, +7 ve üstü vereceksen kullanabilirsin.
Sarkiyi görünce karar verecez artikSen bana kıyamazsın
teomanın şarkısı bu hafat iyiydi hatta istemeyerekte olsa biraz fazla puan verdimbu teomanın suyu ısınıyor bu haftada şarkı gelmezse şutlayacam beleşten puan kazandırdık
Çok özel bir türküyle geleceğim. Albümle aynı adı taşıyor. Ve sözleri de çok güzel hala da beğenmiyorsan forumu terk etBerkayin bu albümünü severim rahat ol bir iki hafta dısinda düsük vermem sana
Sarkiyi görünce karar verecez artik
yine haketmediğin halde birinciliktesin bu seferki jürilerden memnun değiliz hepsini değiştirmek şart olduben dememiş miydim ilk hafta tüm dirilişçileri yarışmadan kazıcam diye @vadikızı @DarkLeqenD şimdi de billy şikeli reytingler dışında başarılı olamazlar zinhar yasaktır @Çiğdem- @Yiğitt @Bully @destere @Harunnn60
biz de seni değiştireceğizyine haketmediğin halde birinciliktesin bu seferki jürilerden memnun değiliz hepsini değiştirmek şart oldu
her hafta aynı hikaye çok özel bişeyle geleceğim diyorsun rahmetli kıvırcığın kelinden başka özel olan bişey göremedik )Çok özel bir türküyle geleceğim. Albümle aynı adı taşıyor. Ve sözleri de çok güzel hala da beğenmiyorsan forumu terk et
imkansız hogathayı ezip geçmeden bana kimse zarar veremez )biz de seni değiştireceğiz
Çünkü her türküsü ayrı güzel ve özel.her hafta aynı hikaye çok özel bişeyle geleceğim diyorsun rahmetli kıvırcığın kelinden başka özel olan bişey göremedik )
Özelse begenirimÇok özel bir türküyle geleceğim. Albümle aynı adı taşıyor. Ve sözleri de çok güzel hala da beğenmiyorsan forumu terk et
sgattan bu hafta ne şarkı nede oy geldi şarkısını biz seçtik iddalı seçtik elenmesin diyeteomanın şarkısı bu hafat iyiydi hatta istemeyerekte olsa biraz fazla puan verdim
rihannayı @Billy Kane yaktı resmen?? kızı sahipsiz bıraktı birde fok gibi şarkılar seçti (buna rağmen rihanna hatrına 10 puan verdim ama elenmesini engelleyemedim )
o cadoloz 40 kilo ya var ya yok ezip geçmesi kolayher hafta aynı hikaye çok özel bişeyle geleceğim diyorsun rahmetli kıvırcığın kelinden başka özel olan bişey göremedik )
imkansız hogathayı ezip geçmeden bana kimse zarar veremez )
Öyle oldu ya aradaki puan farkı çok az.2 puanla haftayı kurtardık.bundan sonraki haftalarda çok daha iddalıyım.şarkılarımın tamamı iyi olacakzarada son anda kurtardı @turkuazz
rihanna 123 sen 118 din 5 puanlık avantajı vardı son oy @xemrexxx sana 9 rihannaya 2 verince aranızda 7 puan fark açınca sen kurtardın teşekkür et emreyeÖyle oldu ya aradaki puan farkı çok az.2 puanla haftayı kurtardık.bundan sonraki haftalarda çok daha iddalıyım.şarkılarımın tamamı iyi olacak
Onada teşekkür ettim.oylarıyla zara yarışmada kaldı..@xemrexxx çok çok teşekkürler oylarınla zara yarışmada kaldırihanna 123 sen 118 din 5 puanlık avantajı vardı son oy @xemrexxx sana 9 rihannaya 2 verince aranızda 7 puan fark açınca sen kurtardın teşekkür et emreye
ben tam puan vermiştim zaten çok sevdiğim bir karadeniz şarkısıdır ama düşük verenler zaranın tarzına yakıştırmadılar sanırımOnada teşekkür ettim.oylarıyla zara yarışmada kaldı..@xemrexxx çok çok teşekkürler oylarınla zara yarışmada kaldı
Şarkının alt yapısı çok ağır türkü gibi değildi hoşuma gitti@Forumdash bu rüya dimi uyandırın beni 7 vermiş Kıvırcık Ali'ye
Anise k ft snoop dogg'un aynı isimli şarkısı vardı belki hatırlarsın aynı dönemlere geldiler Katy bu şarkıyı patlatamadı@tolgab süpersin, çok teşekkürler.
@soo @Forumdash size de çok teşekkürler iyi puan için.
@emree-29 ve @Yiğitt sizin düşük ortalamalarınıza göre fena sayılmaz teşekkürler.
Bu albümde beklentini karşılayacak çok türkü var o ZamanŞarkının alt yapısı çok ağır türkü gibi değildi hoşuma gitti
Anise k ft snoop dogg'un aynı isimli şarkısı vardı belki hatırlarsın aynı dönemlere geldiler Katy bu şarkıyı patlatamadı