Benim Albümüm 2.Sezon 3.Hafta Sonuçları

bu teomanın suyu ısınıyor bu haftada şarkı gelmezse şutlayacam beleşten puan kazandırdık
teomanın şarkısı bu hafat iyiydi hatta istemeyerekte olsa biraz fazla puan verdim

rihannayı @Billy Kane yaktı resmen?? kızı sahipsiz bıraktı birde fok gibi şarkılar seçti (buna rağmen rihanna hatrına 10 puan verdim ama elenmesini engelleyemedim
)

ilk 3 haftayıda 1.kapattı barış akarsu 1.sezon sılanın yaptığı ağırlığı şimdirik barış yapıyor çokta önemli bir albümüydü bakalım devam edicekmi tebrikler şimdirik @xemrexxx

teomana beleşten puan kazandırdık @S.G.A.T. kıymetimizi bilsin ama yine şarkı gelmezse diskalife olabilir ona göre

@MayısKralı sonunda puan alabildin

katy bence bu hafta biraz toparladı @OzaN

rihanna elendi sokak sanatı dua ette foruma dönmesin seni keser @Billy Kane

Berkayin bu albümünü severim rahat ol bir iki hafta dısinda düsük vermem sana

Sarkiyi görünce karar verecez artik
Çok özel bir türküyle geleceğim. Albümle aynı adı taşıyor. Ve sözleri de çok güzel hala da beğenmiyorsan forumu terk et

sgattan bu hafta ne şarkı nede oy geldi şarkısını biz seçtik iddalı seçtik elenmesin diye

5.hafta 2 eleme olucak ama sgat 4.hafta diskalife olursa 5.hafta tek elemeye dönücek sgatın gelip gelmemesi çok önemli yarışmaya yön vericek

Öyle oldu ya aradaki puan farkı çok az.2 puanla haftayı kurtardık.bundan sonraki haftalarda çok daha iddalıyım.şarkılarımın tamamı iyi olacak
rihanna 123 sen 118 din 5 puanlık avantajı vardı son oy @xemrexxx sana 9 rihannaya 2 verince aranızda 7 puan fark açınca sen kurtardın teşekkür et emreye

Onada teşekkür ettim.oylarıyla zara yarışmada kaldı..@xemrexxx çok çok teşekkürler oylarınla zara yarışmada kaldı
ben tam puan vermiştim zaten çok sevdiğim bir karadeniz şarkısıdır ama düşük verenler zaranın tarzına yakıştırmadılar sanırım

Son düzenleme:
@Forumdash
bu rüya dimi uyandırın beni 7 vermiş Kıvırcık Ali'ye
Şarkının alt yapısı çok ağır türkü gibi değildi
hoşuma gitti

@tolgab süpersin, çok teşekkürler.

@soo @Forumdash size de çok teşekkürler iyi puan için.

@emree-29 ve @Yiğitt sizin düşük ortalamalarınıza göre fena sayılmaz teşekkürler.
Anise k ft snoop dogg'un aynı isimli şarkısı vardı belki hatırlarsın aynı dönemlere geldiler Katy bu şarkıyı patlatamadı

Bu albümde beklentini karşılayacak çok türkü var o Zaman