Benim Albümüm 2.Sezon 3. Hafta Oylama Başladı

ff yönetim sizsiniz işte ayol bu hafta ff yönetim olarak ikinize 10 altında puanlar gelecek haberiniz olsun batmanla puanları gördükten sonra içersiniz artık
Oo kısasa kısas diyorsun yani sen bilirsin o zaman Çiğdem'le FF Yönetim'in savaşı başlasın bakalım

Gaza getirmek gibi olmasın ama bence oy kullanarak yabancı şarkı düşmanlarına hak ettiklerini göstermelisin.
Bunu diyen admin Musicsurvivor birinci sezonda Avril'e hep düşük veriyordu
@Çiğdem-

Son düzenleme:
Oo kısasa kısas diyorsun yani sen bilirsin o zaman Çiğdem'le FF Yönetim'in savaşı başlasın bakalım

@Çiğdem-
Hatalarımdan ders çıkardım artık ırkçılık yapmıyorum. Benim bu gelişmem size de örnek olmalı. Yanlışın neresinden dönerseniz kardır. Özellikle bu sezon dönmeniz çok yerinde olur.

@Çiğdem-
tek avrilemi ayoll yabancı şarkıcılar olarak bizim düşman gördüğümüz kişi @OzaN dı son sıraya bizi koyup öyle sıralama yapıyordu sizden daha beterdi emin ol

Hatalarımdan ders çıkardım artık ırkçılık yapmıyorum. Benim bu gelişmem size de örnek olmalı. Yanlışın neresinden dönerseniz kardır. Özellikle bu sezon dönmeniz çok yerinde olur.
Olmaz benim belli bir çizgim var o devam etmeli
İşime bu sezon öyle geldi demiyor da

Ama Rihanna ve Katy'nin sevdiğim parçaları da yok değil tabii geçen hafta gerçekten kötüydünüz

Yönetimde bir bayan üye olsaydı görürdün sen gününü çoktan sınırsız banı yemiştin
kadınlara hayvan gibi davranan bir insana yalandan geçmiş olsun diyemem ramazanda belasını bulmuş diye ceza aldığım mesajtan eğer yönetimde bir bayan üye olsaydı sizin kafanızı kırar banada madalya verirdi sizin bu verdiğiniz ceza duyarlı olduğunu değil bildiğin duyarsız tipik türk erkeği olduğunuzun kanıtı .A

Sinirlenince gözün hiçbir şey görmüyor nolursa olsun can çekişen birisine o kadar ağır bir mesaj yazmaman gerekirdi
Sen de hem kendin dışındaki tüm bayanlara giydir sonra da onların haklarını savun bu ne çelişkidir kız

tamamda cnm ben bayanlara giydiğim mesajtan değilki onları koruduğum mesajtan ceza alıyorum işin tuhafıda o
yönetimde siz varsınız diye ses etmiyorum yoksa 1 gün boyunca konusacağım bir durum ağzıma sağlık

Onları korumak sana mı kaldı belki hepsi durumlarından memnun olan sana oldu

Dediğim gibi nolursa olsun ölüm döşeğindeki birisine bu kadar giydirilmez, ben de senle 1 gün konuşabilirim bu durumu sıkıntı yok yani

aman birşeymi olmuş sanki benim duamdan sonra kadir doğulu mesaj atmış abim iyileşti diye hemen canavar gibi gözlerini açmış

aman birşeymi olmuş sanki benim duamdan sonra kadir doğulu mesaj atmış abim iyileşti diye hemen canavar gibi gözlerini açmış
Sayfayı kirletmeyin açın da Kıvırcık Ali dinleyin

Sana neden inanmalıyız geçerli sebeplerin var mı

Normalde sevdiğim şarkılardandır ama diğer şarkıları gördükten sonra sıralamada nerede yer alır bilmiyorum. Ama şimdilik güzel diyebilirim.

Sevmen güzel, haftayı fazlasıyla idare ederim diye düşünüyorum. İki Medeni İnsan, Uçurum, Para Yok falan seviyor musun?