bazan etiket gelmiyor anlamadım bende ya..senide etiketledim ama olmamış@turkuazz etiket gelmedi yalnız ben öyle şans eseri gördüm.
bazan etiket gelmiyor anlamadım bende ya..senide etiketledim ama olmamış@turkuazz etiket gelmedi yalnız ben öyle şans eseri gördüm.
oo karadeniz şarkısı tam puanbu hafta Zara ile Gel He Bele diyoruz.. bu karadeniz türküsünü beğenirsiniz umarım..
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane@GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @denizz19 @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu@MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab@soo @yatutarsa @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx@Çiğdem- @Mr.At @ozgur2113
bu hafta senden ayrıca iyi bir puan bekliyorum aslındaoo karadeniz şarkısı tam puan
Demek @DarkLeqenD in yerine yarışıyorsun. Bu durumda siz yarı ortak sayılırsınız. O zaman bu hafta da seni uğurlayalım ortağın yalnız kalmasın dışarıda üzülür sonraSenin yerine ben yarışıyorum, benim yarışmacım senin de yarışmacın sayılır.
@Yiğitt artık bol puanı benden çok bekler zaten @DarkLeqenDDemek @DarkLeqenD in yerine yarışıyorsun. Bu durumda siz yarı ortak sayılırsınız. O zaman bu hafta da seni uğurlayalım ortağın yalnız kalmasın dışarıda üzülür sonra
Ben @DarkLeqenD gardaşımı burada temsil etmeye devam edeceğim, tam aksine mutlu olur.Demek @DarkLeqenD in yerine yarışıyorsun. Bu durumda siz yarı ortak sayılırsınız. O zaman bu hafta da seni uğurlayalım ortağın yalnız kalmasın dışarıda üzülür sonra
Ben onu şaka yaptım zaten Çiğdem, o cezayı sana @Bully tek başına verdi. Ben uyuyodum, gelince gördüm. Sonra hemen karşı çıktım ama çoktan vermişti pis FF Yönetim. Her zaman hakkını savunmaya devam edeceğim.@Yiğitt artık bol puanı benden çok bekler zaten @DarkLeqenD
Pis iki yüzlü beni temsil edecekmiş .s.s göbek atıyorsun ulan göbekBen @DarkLeqenD gardaşımı burada temsil etmeye devam edeceğim, tam aksine mutlu olur.
Ben onu şaka yaptım zaten Çiğdem, o cezayı sana @Bully tek başına verdi. Ben uyuyodum, gelince gördüm. Sonra hemen karşı çıktım ama çoktan vermişti pis FF Yönetim. Her zaman hakkını savunmaya devam edeceğim.
aaa tamam ozaman cnm o halde @Bully bol puanı daha çok bekler sana tam puan onada 10 altında bakarızBen @DarkLeqenD gardaşımı burada temsil etmeye devam edeceğim, tam aksine mutlu olur.
Ben onu şaka yaptım zaten Çiğdem, o cezayı sana @Bully tek başına verdi. Ben uyuyodum, gelince gördüm. Sonra hemen karşı çıktım ama çoktan vermişti pis FF Yönetim. Her zaman hakkını savunmaya devam edeceğim.
Cidden üzüldüm la.Pis iki yüzlü beni temsil edecekmiş .s.s göbek atıyorsun ulan göbek
Foruma bakarsan Calvin tabi ki de kolay rakipCidden üzüldüm la.
Sonuçta kolay rakiptin, zorlardan birisi gitseydi daha iyi olurdu. Sen her hafta eleme adayıydın. @MasacRE-
Pis seni önce suçu bana at sonra da FF Yönetim deAman biz ne yapak FF Yönetim verdi, biz mi verdik sanki .ss
@Çiğdem- elbet FF Yönetim bir gün programında yarışır, o zaman cezasını verirsin.Pis seni önce suçu bana at sonra da FF Yönetim de
Aynen Batman dayanamamış demek ki artık Çiğdem'in hakaretlerine cezayı basmış
hayatımda ilk defa hemcinslerimi korumaya çalıstım ve sonucunu gördüm ben en iyisi onların saçlarını yolmaya devam edeyim huylu huyundn dönerse başı belaya girermiş o hesapPis seni önce suçu bana at sonra da FF Yönetim de
Aynen Batman dayanamamış demek ki artık Çiğdem'in hakaretlerine cezayı basmış
Ahaha pek adil bir yarışma olmaz çünkü düşük veren herkesi diskalifiye edip kendi kazanır la o yarışmayı@Çiğdem- elbet FF Yönetim bir gün programında yarışır, o zaman cezasını verirsin.
Ahaha pek adil bir yarışma olmaz çünkü düşük veren herkesi diskalifiye edip kendi kazanır la o yarışmayı
Neyse Birce Akalay'ın şarkısını dinleyin, çok güsel olmuş.hayatımda ilk defa hemcinslerimi korumaya çalıstım ve sonucunu gördüm ben en iyisi onların saçlarını yolmaya devam edeyim huylu huyundn dönerse başı belaya girermiş o hesap
Yönetimde bir bayan üye olsaydı görürdün sen gününü çoktan sınırsız banı yemiştinhayatımda ilk defa hemcinslerimi korumaya çalıstım ve sonucunu gördüm ben en iyisi onların saçlarını yolmaya devam edeyim huylu huyundn dönerse başı belaya girermiş o hesap
Yönetimde bir bayan üye olsaydı görürdün sen gününü çoktan sınırsız banı yemiştin
ff yönetim sizsiniz işte ayol bu hafta ff yönetim olarak ikinize 10 altında puanlar gelecek haberiniz olsun batmanla puanları gördükten sonra içersiniz artıkNeyse Birce Akalay'ın şarkısını dinleyin, çok güsel olmuş.
Biz de programını boykot ederiz, Denizi kendimi ve @Bully i aldık mı en çok çene çalan 3 isim gittim mi 20 sayfa olan konun 5'e düşer.ff yönetim sizsiniz işte ayol bu hafta ff yönetim olarak ikinize 10 altında puanlar gelecek haberiniz olsun batmanla puanları gördükten sonra içersiniz artık