Benim Albümüm 2.Sezon 3. Hafta Oylama Başladı

Demek @DarkLeqenD in yerine yarışıyorsun. Bu durumda siz yarı ortak sayılırsınız. O zaman bu hafta da seni uğurlayalım ortağın yalnız kalmasın dışarıda üzülür sonra :A
Ben @DarkLeqenD gardaşımı burada temsil etmeye devam edeceğim, tam aksine mutlu olur. :Z

@Yiğitt artık bol puanı benden çok bekler zaten @DarkLeqenD :A :A :A
Ben onu şaka yaptım zaten Çiğdem, o cezayı sana @Bully tek başına verdi. Ben uyuyodum, gelince gördüm. Sonra hemen karşı çıktım ama çoktan vermişti pis FF Yönetim. :T: Her zaman hakkını savunmaya devam edeceğim. :Z

Ben @DarkLeqenD gardaşımı burada temsil etmeye devam edeceğim, tam aksine mutlu olur. :Z

Ben onu şaka yaptım zaten Çiğdem, o cezayı sana @Bully tek başına verdi. Ben uyuyodum, gelince gördüm. Sonra hemen karşı çıktım ama çoktan vermişti pis FF Yönetim. :T: Her zaman hakkını savunmaya devam edeceğim. :Z
Pis iki yüzlü beni temsil edecekmiş .s.s göbek atıyorsun ulan göbek :A

aaa tamam ozaman cnm o halde @Bully bol puanı daha çok bekler sana tam puan onada 10 altında bakarız :A :A :A

@Yiğitt'le @Çiğdem- beni anmışlar kulaklarım çınladı hemen damlayayım dedim foruma :A

Kız o ceza sana sonuçlar açıklanırken verilmedi mi Yiğit'in uyuması mümkün değil yani kanma sen onun pis iftiralarına çok kıskanıyor beni yerimde gözü var :A

@Yiğitt'le @Çiğdem- beni anmışlar kulaklarım çınladı hemen damlayayım dedim foruma :A

Kız o ceza sana sonuçlar açıklanırken verilmedi mi Yiğit'in uyuması mümkün değil yani kanma sen onun pis iftiralarına çok kıskanıyor beni yerimde gözü var :A
Aman biz ne yapak FF Yönetim verdi, biz mi verdik sanki .ss

Pis seni önce suçu bana at sonra da FF Yönetim de :F

Aynen Batman dayanamamış demek ki artık Çiğdem'in hakaretlerine cezayı basmış :A
hayatımda ilk defa hemcinslerimi korumaya çalıstım ve sonucunu gördüm ben en iyisi onların saçlarını yolmaya devam edeyim huylu huyundn dönerse başı belaya girermiş o hesap :A :A :A

Ahaha pek adil bir yarışma olmaz çünkü düşük veren herkesi diskalifiye edip kendi kazanır la o yarışmayı :F
hayatımda ilk defa hemcinslerimi korumaya çalıstım ve sonucunu gördüm ben en iyisi onların saçlarını yolmaya devam edeyim huylu huyundn dönerse başı belaya girermiş o hesap :A :A :A
Neyse Birce Akalay'ın şarkısını dinleyin, çok güsel olmuş. :bhr:

Yönetimde bir bayan üye olsaydı görürdün sen gününü çoktan sınırsız banı yemiştin :A :Z

ff yönetim sizsiniz işte ayol bu hafta ff yönetim olarak ikinize 10 altında puanlar gelecek haberiniz olsun batmanla puanları gördükten sonra içersiniz artık :A :A :A
Biz de programını boykot ederiz, Denizi kendimi ve @Bully i aldık mı en çok çene çalan 3 isim gittim mi 20 sayfa olan konun 5'e düşer. :A