seni özellikle etiketlemedimki -15 le başlayasın diye yine gelmiş baykuşEn geç 8'e kadar yollayacağım
Canım benim ben öyle unutkan biri değilim acil bir işim olmadığı sürece unutmam.seni özellikle etiketlemedimki -15 le başlayasın diye yine gelmiş baykuş
bu videodaki çift nereye gidiyor hangi mantıkla gidiyorlar hadi kızı anladıkta erkek niye gidiyor onu anlayan varmı@xemrexxx @MEnes @Harunnn60 @Doğu @Çiğdem-
oylar açıklanırken görürsünbende berkayı sevmemde normalde bu hafta o kadar itici şarkılar yanyana gelmişki berkayın berbatlığı pek hissedilmiyor)
leğen arkadaşımız oylarını atmışmıydı acaba onada bir seslenelim la @DarkLeqenD nörüyon nirelerdesin konuya gel)
berkaya 1 puandan fazla vermeyeydin bu hafta göndermemiz şartoylar açıklanırken görürsün
oyunu yolla diyen oldumu olmadı? kendi kendine iş yapıyorsunOylarımı gönderdim.
Benim bildiğim testereler tatlı, ponçik bir şey olur. Sen niye böylesin?berkaya 1 puandan fazla vermeyeydin bu hafta göndermemiz şart)
Aşk olsun ne zaman etiketledin de ben cevap vermedim.@Yiğitt ters pandik hareketi çekmek için yıldırım gibi yetişmiş kendisini etiktlemediğim mesajaşimdi etiketlesem kırk yıl cevap vermezdi ama hiç kendisiyle alakası olmayan konuya cumburlop dalıyor ne hikmetse)
benim sempatikliğim devam ediyor orda bir sorun yokBenim bildiğim testereler tatlı, ponçik bir şey olur. Sen niye böylesin?
İnşallah elenmem de sen görürsün.
Kıskananlar çatlasın.benim sempatikliğim devam ediyor orda bir sorun yoksorun senin antipatik kazma yarışmacından kaynaklı
kıskanılacak bir tarafı yokki neyini kızkanalım şimdi hogathaya sorsak o bile erkek kıtlığı yaşadığı halde beğenmez berkuntuKıskananlar çatlasın.
berkaya 1 puandan fazla vermeyeydin bu hafta göndermemiz şart)
oyunu yolla diyen oldumu olmadı? kendi kendine iş yapıyorsunoyların geçersiz sayılır benim kontrolümden geçiyor o oylar tek tek
İnşallah 1 değil de 2 ve üstü vermişsindir.kıskanılacak bir tarafı yokki neyini kızkanalım şimdi hogathaya sorsak o bile erkek kıtlığı yaşadığı halde beğenmez berkuntu
berkaya 1 puandan fazla vermeyeydin bu hafta göndermemiz şart)
oyunu yolla diyen oldumu olmadı? kendi kendine iş yapıyorsunoyların geçersiz sayılır benim kontrolümden geçiyor o oylar tek tek
aha bir puanın sahibi geldi şimdi @YiğittMuratı nasıl buldun?) Bence çok iyiEn azından bir foka benzemişEn az 10 verseydin
Biz senle hiç anlaşamayacaz mı bu programda.Berkay'ın puanı bu hafta üst sıralarda bende.
sanırım kötü gününde dinledin şarkıları? yoksa puan yükseltmen mümkün değildiBerkay'ın puanı bu hafta üst sıralarda bende.
1 vermedim ya , ben bu hafta Bully i göndermeyi düşünüyorumberkaya 1 puandan fazla vermeyeydin bu hafta göndermemiz şart)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?