DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,486
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Kıvırcık bi maruldan farkı yok ne yakışıklısı
Benim de kilo almam lazım ben de zayıfımAaa ne kıvırcığı bee benim bonişim çok tatlı çok yakışlı@denizz19
azıcık kilo alsa yeter ayol çok zayıf yaa
Benim de kilo almam lazım ben de zayıfım
boy 1.65 diyelim kilo da 53-54 falandırKaç kilosun daha doğrusu şöyle sorum boyun kaç kilon kaç
boy 1.65 diyelim kilo da 53-54 falandır
ooo abla böyle dedin sevindirdin beniValla bence ideal kilodasın boy ile kilo arası dengeli olması iyiymiş diye
biliyorum ben resmini görsem daha iyi yorumlarımda bence iyisin sen
ooo abla böyle dedin sevindirdin beniama az ya kızlar benden daha kiloluGün de 1-1.5 ekmek yiyorum eskisi gibi top falan da oynamıyorum ama kilo da almıyorum
benim ölçülerimle aynı bee kızmızın sen bende 1.65 boy 53 kiloboy 1.65 diyelim kilo da 53-54 falandır
Lafa bak , ya dozu kaçırır şişko olursambenim ölçülerimle aynı bee kızmızın sen bende 1.65 boy 53 kilo
boyunun kısa olması senin elinde değil ama genç bir erkeğin kilosu kızlar gibi 50 civarda olmaması lazım bu yaz ne yap ne et 60 kilo ol sana bir erkek olarak 65 boya 60 kilo iyi gider daha fzlasını alma ama 60 altındada kalma
Lafa bak , ya dozu kaçırır şişko olursamiyiyim ben böyle 1-2 daha alsam yeter
60 üstü olursan şişko olma ihtimal var ama 55 üstne çık bari 58 falan ol ne o öyle kız gibi 53 kilo senle dalga geçen yokmu hiç çevrende gaz olur sana hemLafa bak , ya dozu kaçırır şişko olursamiyiyim ben böyle 1-2 daha alsam yeter
benim kilomda kız safmısın sen bir erkek o kiloda olurmu
60 üstü olursan şişko olma ihtimal var ama 55 üstne çık bari 58 falan ol ne o öyle kız gibi 53 kilo senle dalga geçen yokmu hiç çevrende gaz olur sana hem
yok60 üstü olursan şişko olma ihtimal var ama 55 üstne çık bari 58 falan ol ne o öyle kız gibi 53 kilo senle dalga geçen yokmu hiç çevrende gaz olur sana hem
23:00 açıklıcam zaten ama yarınyokkonuştuğumuz konu ya bakbugün 23.00te açıkla sonuçları
Calvin beyi terslemen pek hoş olmaz23:00 açıklıcam zaten ama yarın
Sağol tam point içinOylarımı verim hepside güzel şarkılardı başarılar diliyorum herkese😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?