Yeni haftayı yarın mı başlatıyosun?tabi amaç eğlenmek cnm bizim yarışmamız 1 ay ömürlük zaten sıkmadan bitiriyoruz tadında
Yeni haftayı yarın mı başlatıyosun?tabi amaç eğlenmek cnm bizim yarışmamız 1 ay ömürlük zaten sıkmadan bitiriyoruz tadında
Bardağa dolu tarafından bak diyorsun habengüye 30 puan fark atmışsın ayoll demet ve berkayada puanla yakınsın daha ne
Benle kıyas ettiğin kişiye bak @DarkLeqenD mi.bengüye 30 puan fark atmışsın ayoll demet ve berkayada puanla yakınsın daha ne
#ŞikeyiDenizz19BilirBen niye o kadar geriye düştüm, hep şike.
Benle kıyas ettiğin kişiye bak @DarkLeqenD mi.
ayy moral vermeye çalısıyorum çocuğaBardağa dolu tarafından bak diyorsun ha
Tabi canım ne demezsin, kalite benden aşağı puan almış .ssKalite ile kıyaslanmak pek hosuna gitmedi sanırım
Karar ver be kuyumu mu kazıyorsun yoksa fanım mısınayy moral vermeye çalısıyorum çocuğa
ayy şimdi 2.haftaya kimi geçebilirsin bengüden sonra onu araştıralım seni 3.haftayada atalımKarar ver be kuyumu mu kazıyorsun yoksa fanım mısın
Şapşik iddiasız geldim senin şarkı gayet iyiydi kullanmayı bilmiyonTabi canım ne demezsin, kalite benden aşağı puan almış .ss
Böyle şeylerle uğrasmayalım sen bana her hafta +50 puan ver yeterayy şimdi 2.haftaya kimi geçebilirsin bengüden sonra onu araştıralım seni 3.haftayada atalım
Kötülük edene kızma bilmeden iyiliğe vesile olur Bariş Akarsu birinci olduysa iyi olmuş, rahmetli hak ediyor her zaman birnciliği ve bu sezon o kazanacak inşKıran kırana keyifli bir yarış oldu ve 3-4 puan farkla ikinci olmayı başardım. İlk haftaki hedefim şarkının üst düzey oluşundan ötürü birincilikti fakat Barış Akarsu'nun şarkısı da üst düzey olunca ve şarkının sözleri mükemmel olunca birincilik ona yakıştı, az farkla ıskaladık ama Barış Akarsu'nun birinci gelmesinden de memnunum. Tebrik ederim @xemrexxx
Destekleyen herkese ve desteklemeyen azınlık kesime teşekkürler
1 Puan vererek yarışın kaderini tek başına değiştiren @Forumdash 'a ise ayrıyetten teşekkürler, çok teşekkür ederim.
Kötülük edene kızma bilmeden iyiliğe vesile olur Bariş Akarsu birinci olduysa iyi olmuş, rahmetli hak ediyor her zaman birnciliği ve bu sezon o kazanacak inş
Not:bu söylediğim puanlama sistemimi değiştirmez ben bana dokunan şarkılara her zaman iyi puan veririm
Ben ki Sılaya bile iyi puan vermiş biriyim Forumun tarzı benimz tarzımdan farklıysa ben napayım Sen de anlamişsin bunu ki saykodelik rocktan yerelleştirip anadolu rocka geçiş yapmişsinBarış Akarsu birinciliği hak etti ama Haluk Levent de 1 puanı hak etmedi, şarkıcıya ya da şarkıya karşın geçmişte kötü anıların varsa o ayrı tabi.
Sıla'yı katmadan güne umut dolu başlayamayan adamın hazin sonu. Sahi ya herkes Mersine sen tersine gitmişsin. O şarkıya 1 verilir miBen ki Sılaya bile iyi puan vermiş biriyim Forumun tarzı benimz tarzımdan farklıysa ben napayım Sen de anlamişsin bunu ki saykodelik rocktan yerelleştirip anadolu rocka geçiş yapmişsin
Tatile gidiyorum. Internet isini haledersem damlarim buraya@dosimosi Survivor arkadaşım benim harikasın keşke forumdan gitmesen.
Aslinda ilk basta en yuksek ona vermistim. Zorlandim baslarda sonra böyle karar verdim. Sesinide sarkilarini cok begenirim.@dosimosi harikasın ya çok teşekkürler Kıvırcık Ali'yi beğenmen güzel
Sılaya laf atmadim tabi, alt metni anlamamişsin Forumun benle zevki aynı olsaydı ben de katılırdımSıla'yı katmadan güne umut dolu başlayamayan adamın hazin sonu. Sahi ya herkes Mersine sen tersine gitmişsin. O şarkıya 1 verilir mi
Bu hafta daha da çok seversin büyük ihtimal.Tatile gidiyorum. Internet isini haledersem damlarim buraya
Aslinda ilk basta en yuksek ona vermistim. Zorlandim baslarda sonra böyle karar verdim. Sesinide sarkilarini cok begenirim.
Ne yani ciddi ciddi yokluğuma sevindin mi?@Harunnn60 şaşırttı ben en çok ondan kötü gelir diyordum hatta yokluğuna sevinmiştim Ama şaşırttı. Yabancı hayranlığı gitmiş şükür