Benim Albümüm 2.Sezon 1.Hafta Sonuçları

Kıran kırana keyifli bir yarış oldu ve 3-4 puan farkla ikinci olmayı başardım. İlk haftaki hedefim şarkının üst düzey oluşundan ötürü birincilikti fakat Barış Akarsu'nun şarkısı da üst düzey olunca ve şarkının sözleri mükemmel olunca birincilik ona yakıştı, az farkla ıskaladık ama Barış Akarsu'nun birinci gelmesinden de memnunum. :) Tebrik ederim @xemrexxx

Destekleyen herkese ve desteklemeyen azınlık kesime teşekkürler :A

1 Puan vererek yarışın kaderini tek başına değiştiren @Forumdash 'a ise ayrıyetten teşekkürler, çok teşekkür ederim. :)
Kötülük edene kızma bilmeden iyiliğe vesile olur:X Bariş Akarsu birinci olduysa iyi olmuş, rahmetli hak ediyor her zaman birnciliği ve bu sezon o kazanacak inş:X

Not:bu söylediğim puanlama sistemimi değiştirmez ben bana dokunan şarkılara her zaman iyi puan veririm:X

Kötülük edene kızma bilmeden iyiliğe vesile olur:X Bariş Akarsu birinci olduysa iyi olmuş, rahmetli hak ediyor her zaman birnciliği ve bu sezon o kazanacak inş:X

Not:bu söylediğim puanlama sistemimi değiştirmez ben bana dokunan şarkılara her zaman iyi puan veririm:X

Barış Akarsu birinciliği hak etti ama Haluk Levent de 1 puanı hak etmedi, şarkıcıya ya da şarkıya karşın geçmişte kötü anıların varsa o ayrı tabi. :D

Barış Akarsu birinciliği hak etti ama Haluk Levent de 1 puanı hak etmedi, şarkıcıya ya da şarkıya karşın geçmişte kötü anıların varsa o ayrı tabi. :D
Ben ki Sılaya bile iyi puan vermiş biriyim:A Forumun tarzı benimz tarzımdan farklıysa ben napayım:X Sen de anlamişsin bunu ki saykodelik rocktan yerelleştirip anadolu rocka geçiş yapmişsin:F

Ben ki Sılaya bile iyi puan vermiş biriyim:A Forumun tarzı benimz tarzımdan farklıysa ben napayım:X Sen de anlamişsin bunu ki saykodelik rocktan yerelleştirip anadolu rocka geçiş yapmişsin:F
Sıla'yı katmadan güne umut dolu başlayamayan adamın hazin sonu. Sahi ya herkes Mersine sen tersine gitmişsin. :D O şarkıya 1 verilir mi :F

Bana tüm oy veren herkese teşekkür ederim kısmet buraya kadarmış
hepinizi çok seviyorum😉