Benim Albümüm 2.Sezon 1.Hafta Sonuçları

İlk hafta için iyi sonuç aldığımı düşünüyorum destek veren herkese teşekkürler.

Final puanı alan @xemrexxx (.ss) @Tolstoyevski @denizz19 tebrikler.

Şarkısını geç gönderdiği için 1 puanla final puanını kaçıran @Billy Kane'e de geçmiş olsun.

@vadikızı geçmiş olsun ilk haftadan yolcu ettik seni. ss

Böyle şanssızlıklarda hep bana denk geliyo.
Geçen sezonda yaşadım böyle bişey hatta senin sayendeydi diye hatırlıyorum.

@Billy Kane efendi -5 cezası pahalıyamı patlıcak bu yarışmada siz siz olun ceza puanı almayın her puan önemli
İlk hafta insan tölerans gösterirdi

Açıkçası Bengü'nün elenmesine üzüldüm ama zaten forum Bengüyü pek sevmiyor önceki sezonlarda da durum bu şekildeydi. Neyse geçmiş olsun @vadikızı m

Final puanı almak sevindirici. İlk ikide yer alan şarkıcıları zaten geçemezdik çünkü çok sağlam şarkılarını harcadılar ama yine de tebrikler @xemrexxx @Tolstoyevski umarım gelecek haftalara güvendiğiniz şarkılar vardır.

Destekleyen herkese teşekkürler. Haftaya bu haftakinden bir tık daha üstte olduğunu düşündüğüm yeni bir eserle karşınızda olacağım, esen kalın.

@Çiğdem- ilk hafta çok çekişmeli heyecanlı bir oylama oldu ayrıca oylamada baya katılım olmuş umarım öbür haftalarda katılım bu kadar olur
iyi bir hafta oldu sanada ayrıca teşekkürler

@xemrexxx @Tolstoyevski son ana kadar kafaya kafaya 1.cilik kovaladınız ben hatta son anda eşit olunca siz ikinizi 1.açıklıcaktım ama akşama gelen 2 oy barışa 1.ciliği getirdi ikinizede tebrikler 😉

@Billy Kane rihannanın bir ağırlı var forumda onu iyi kullandın rihannada favori tek şampiyon olan yabancı şarkıcı -5 puan cezayla final puanı gitmiş sanada tebrikler @denizz19 ise başlarda tedirgin ettirdik seni ama son oylarla açıldın vlla final puanı alarak başlamanada sevindim kıvır ali farklı bir tat 😉

5. olan aşkın nur yengi @soo ve 8.olan zara @turkuazz sizde renk kattınız vlla 😉

@DarkLeqenD sondan 2.olmana rağmen sende iyiydin bence diğer şarkılarımda iyi diyordun
@OzaN katy elenecek diye korktum ayoll orta sıraya sonradan yükselmeyi başarsanda bu şarkıya haf ettiğini bulamadın bence

@vadikızı geçmiş olsun cnm şarkı fena değildi ama albümün hepsi iyi olsa 1 şarkı düşük olsa bile güme gidebiliyorsun zor bir format

Böyle şanssızlıklarda hep bana denk geliyo.
Geçen sezonda yaşadım böyle bişey hatta senin sayendeydi diye hatırlıyorum.

İlk hafta insan tölerans gösterirdi
aaa vlla süre dolduktan sonra yollasaydın yine birşey demezdimde sadece senin geçikmenle normal süremizde başlayamadık oylamaya cnm oyüzden @denizz19 tepemdeydi akbaba gibi cezanı vermek zorundaydım

Eleniyordum neresi iyi
gülüp duruyon zaten sinirimi bozma

aaa bu arada evet murat bozun bu albümünü düşünüyordu @Bully da ama bir bakalım muratın bence albümünün iddalı şarkılarından biriydi tam puanda verdim yalın ise bence albümün en zayıf şarkısıydı ve muratla başa baş gitti @MayısKralı

6 Murat Boz 196
7 Yalın 195

Ben niye o kadar geriye düştüm, hep şike.

Aynen bizim çerezlik şarkılarımız Murat'in iddialı şarkılarına bedel.

Ben niye o kadar geriye düştüm, hep şike.
Aynen bizim çerezlik şarkılarımız Murat'in iddialı şarkılarına bedel.
murat yanılmıyorsam survivorda bu albümünde en güçlü şarkılarından olan param yok ile çok erken haftada elenmişti

@Yiğitt aa bence senin şarkın güzeldi ayoll ben berkaya survivorda hep kötü puan veriyordum ama bu şarkısını allah için beğenmiştim sen biraz arada kaynamışsın galiba

Neyse 2-3 hafta daha yarışak da eğlenek. Sonra bayram zaten tatile gidecem falan derken vakit gider.

Bence ondan değil de Para Yok çok yanlış bir çıkış şarkısıydı.