Benim Albümüm 2.Sezon 1.Hafta Sonuçları

İlk hafta için iyi sonuç aldığımı düşünüyorum destek veren herkese teşekkürler. :D

Final puanı alan @xemrexxx (.ss) @Tolstoyevski @denizz19 tebrikler. :D

Şarkısını geç gönderdiği için 1 puanla final puanını kaçıran @Billy Kane'e de geçmiş olsun. :A

@vadikızı geçmiş olsun ilk haftadan yolcu ettik seni. ss

İlk hafta için iyi sonuç aldığımı düşünüyorum destek veren herkese teşekkürler. :D

Final puanı alan @xemrexxx (.ss) @Tolstoyevski @denizz19 tebrikler. :D

Şarkısını geç gönderdiği için 1 puanla final puanını kaçıran @Billy Kane'e de geçmiş olsun. :A

@vadikızı geçmiş olsun ilk haftadan yolcu ettik seni. ss
Böyle şanssızlıklarda hep bana denk geliyo. :( Geçen sezonda yaşadım böyle bişey hatta senin sayendeydi diye hatırlıyorum. :T:

@Billy Kane efendi -5 cezası pahalıyamı patlıcak bu yarışmada siz siz olun ceza puanı almayın her puan önemli :F
İlk hafta insan tölerans gösterirdi :bağır:

Açıkçası Bengü'nün elenmesine üzüldüm ama zaten forum Bengüyü pek sevmiyor önceki sezonlarda da durum bu şekildeydi. Neyse geçmiş olsun @vadikızı m :)

Final puanı almak sevindirici. İlk ikide yer alan şarkıcıları zaten geçemezdik çünkü çok sağlam şarkılarını harcadılar ama yine de tebrikler @xemrexxx @Tolstoyevski umarım gelecek haftalara güvendiğiniz şarkılar vardır. :A

Destekleyen herkese teşekkürler. Haftaya bu haftakinden bir tık daha üstte olduğunu düşündüğüm yeni bir eserle karşınızda olacağım, esen kalın. :)

@Çiğdem- ilk hafta çok çekişmeli heyecanlı bir oylama oldu ayrıca oylamada baya katılım olmuş umarım öbür haftalarda katılım bu kadar olur:) iyi bir hafta oldu sanada ayrıca teşekkürler:)

@xemrexxx @Tolstoyevski son ana kadar kafaya kafaya 1.cilik kovaladınız ben hatta son anda eşit olunca siz ikinizi 1.açıklıcaktım ama akşama gelen 2 oy barışa 1.ciliği getirdi ikinizede tebrikler 😉

@Billy Kane rihannanın bir ağırlı var forumda onu iyi kullandın rihannada favori tek şampiyon olan yabancı şarkıcı -5 puan cezayla final puanı gitmiş sanada tebrikler @denizz19 ise başlarda tedirgin ettirdik seni ama son oylarla açıldın vlla final puanı alarak başlamanada sevindim kıvır ali farklı bir tat 😉

5. olan aşkın nur yengi @soo ve 8.olan zara @turkuazz sizde renk kattınız vlla 😉

@DarkLeqenD sondan 2.olmana rağmen sende iyiydin bence diğer şarkılarımda iyi diyordun :F @OzaN katy elenecek diye korktum ayoll orta sıraya sonradan yükselmeyi başarsanda bu şarkıya haf ettiğini bulamadın bence :F

@vadikızı geçmiş olsun cnm şarkı fena değildi ama albümün hepsi iyi olsa 1 şarkı düşük olsa bile güme gidebiliyorsun zor bir format :(

Böyle şanssızlıklarda hep bana denk geliyo. :( Geçen sezonda yaşadım böyle bişey hatta senin sayendeydi diye hatırlıyorum. :T:

İlk hafta insan tölerans gösterirdi :bağır:
aaa vlla süre dolduktan sonra yollasaydın yine birşey demezdimde sadece senin geçikmenle normal süremizde başlayamadık oylamaya cnm oyüzden @denizz19 tepemdeydi akbaba gibi cezanı vermek zorundaydım :A :A :A

@xemrexxx @Tolstoyevski son ana kadar kafaya kafaya 1.cilik kovaladınız ben hatta son anda eşit olunca siz ikinizi 1.açıklıcaktım ama akşama gelen 2 oy barışa 1.ciliği getirdi ikinizede tebrikler 😉

@Billy Kane rihannanın bir ağırlı var forumda onu iyi kullandın rihannada favori tek şampiyon olan yabancı şarkıcı -5 puan cezayla final puanı gitmiş sanada tebrikler @denizz19 ise başlarda tedirgin ettirdik seni ama son oylarla açıldın vlla final puanı alarak başlamanada sevindim kıvır ali farklı bir tat 😉

5. olan aşkın nur yengi @soo ve 8.olan zara @turkuazz sizde renk kattınız vlla 😉

@DarkLeqenD sondan 2.olmana rağmen sende iyiydin bence diğer şarkılarımda iyi diyordun :F @OzaN katy elenecek diye korktum ayoll orta sıraya sonradan yükselmeyi başarsanda bu şarkıya haf ettiğini bulamadın bence :F

@vadikızı geçmiş olsun cnm şarkı fena değildi ama albümün hepsi iyi olsa 1 şarkı düşük olsa bile güme gidebiliyorsun zor bir format :(
Eleniyordum neresi iyi :bağır: gülüp duruyon zaten sinirimi bozma :D

aaa bu arada evet murat bozun bu albümünü düşünüyordu @Bully da ama bir bakalım muratın bence albümünün iddalı şarkılarından biriydi tam puanda verdim yalın ise bence albümün en zayıf şarkısıydı ve muratla başa baş gitti @MayısKralı :F

6 Murat Boz 196
7 Yalın 195

aaa bu arada evet murat bozun bu albümünü düşünüyordu @Bully da ama bir bakalım muratın bence albümünün iddalı şarkılarından biriydi tam puanda verdim yalın ise bence albümün en zayıf şarkısıydı ve muratla başa baş gitti @MayısKralı :F

6 Murat Boz 196
7 Yalın 195
Ben niye o kadar geriye düştüm, hep şike. :T:

6 Murat Boz 196
7 Yalın 195
Aynen bizim çerezlik şarkılarımız Murat'in iddialı şarkılarına bedel. :A

Ben niye o kadar geriye düştüm, hep şike. :T:
Aynen bizim çerezlik şarkılarımız Murat'in iddialı şarkılarına bedel. :A
murat yanılmıyorsam survivorda bu albümünde en güçlü şarkılarından olan param yok ile çok erken haftada elenmişti :F

@Yiğitt aa bence senin şarkın güzeldi ayoll ben berkaya survivorda hep kötü puan veriyordum ama bu şarkısını allah için beğenmiştim sen biraz arada kaynamışsın galiba
:F

murat yanılmıyorsam survivorda bu albümünde en güçlü şarkılarından olan param yok ile çok erken haftada elenmişti :F

@Yiğitt aa bence senin şarkın güzeldi ayoll ben berkaya survivorda hep kötü puan veriyordum ama bu şarkısını allah için beğenmiştim sen biraz arada kaynamışsın galiba
Neyse 2-3 hafta daha yarışak da eğlenek. Sonra bayram zaten tatile gidecem falan derken vakit gider. :D

Bence ondan değil de Para Yok çok yanlış bir çıkış şarkısıydı. :F