Benim Albümüm / 1.Hafta Oylaması Başladı

Son düzenleme:
Herkese başarılar.

Son düzenleme:
Bir jüri üyesi olarak herkese eşit uzaklıkta durması gereken arkadaşımıza bunu izah etmeyi çalışıyorum, mesele bu.

Adam tabiki Sıla'yı destekleyecek bunun için jüri zaten şaka bir yana Binnur ankette uçtu ama bir sen oy kullanmadın

Adam tabiki Sıla'yı destekleyecek bunun için jüri zaten şaka bir yana Binnur ankette uçtu ama bir sen oy kullanmadın
Foruma eskisi kadar ilgim kalmadı, birçok konuyu da bu yüzden bilerek es geçiyorum. Binnur Kaya'nın ankette uçtuğunu da sen söyleyene kadar bilmiyordum mesela.

Foruma eskisi kadar ilgim kalmadı, birçok konuyu da bu yüzden bilerek es geçiyorum. Binnur Kaya'nın ankette uçtuğunu da sen söyleyene kadar bilmiyordum mesela.

En İyi Yıldızlar Yarışıyor tekrar ilgin artmasına sebep olur.
Abiye Kuzuyu allstarda yalnız bırakıp forumun tepkisini çekmezsin umarım.

Jüri başkanı @destere derken.
@Çiğdem-

Eskiden ilkokulda kol başkanları seçilirdi onun gibi bir şey herhalde anımlarımı depreştirdiniz.

o sadece laf olsun diye konmamış oraya
jüri başkanının çok seksi yetkileri var burda
mesela diyelim sen yanlış kişiye oy verdin anında cullop diye jüri başkanı senin oyunu geçersiz sayıp doğru kişiye oy atabiliyor
öyle fantazik yetkilerle donatıldım @Çiğdem- tarafından
benim yetkilerimi küçümseme

albüm resmi harika olmuş yalnız kız niye kıpraşmıyor şarkı söylerken
şarkının ayrıntıları gözden kaçmış oluyor bu şekilde

sevdiceğini başkasına kaptırmak nasıl bir duygu
)

Sıla maalesef o şarkıya klip çekmemiş.

3 Nisan baya geç olmuş keşke bu pazar başlasaymış.
eğlenceli bir şarkı ile başlangıç yapmışsın @MayısKralı aa bu arada sıla son cümlesi eksik kalıyordu 2 saniye daha ekleme yapacam racaba cümlesi tamamlansın diye bu durumda olan diğer yarışmacılarda olursa yine son sözleri tamamlanamsı için ayarlıcam

@Tolstoyevski 3 nisan bu pazar zaten ayol
ilk hafta diye biraz süre verdik yarışmada tam oturmadı zaten ama pazardan önce şarkılar elime geçerse erken başlanır😉

@destere bir sunucu olarak sizleri memnun etmek görevim al sen burdan dinle

Ben de çarşamba perşembe filan sanıyordum cidden kafam gitmiş demek.

Kaptırmadım ben katılmadım yarışa