hahahah aa yeni bir atılım başlatıyorum belki diğer yarışmalarada örnek oluruz başkan seçtik
özel yetkileride olucak bazı haftalar sen gülüceğine iyi davran bence başkana
juri olurmusunuz @eskici @batuhankaralar
Son düzenleme:
hahahah aa yeni bir atılım başlatıyorum belki diğer yarışmalarada örnek oluruz başkan seçtik
Ne kullanman gerektiğini söyleyebilirim elbetteSağolasın, desteklerini bekliyorum.
Tamam, Sıla'yı seviyorsun; ama diğer yarışmacılara da başarılar dileseydin keşke.@MayısKralı başarılar diliyorum
Sıla'nın karşısında şansları yok.Tamam, Sıla'yı seviyorsun; ama diğer yarışmacılara da başarılar dileseydin keşke.
Tamam, Sıla'yı seviyorsun; ama diğer yarışmacılara da başarılar dileseydin keşke.
Bir jüri üyesi olarak herkese eşit uzaklıkta durması gereken arkadaşımıza bunu izah etmeyi çalışıyorum, mesele bu.Sen niye Yıldızlar'a tek kelime yazmayıp burda milletin Sıla sevgisine karışıyorsun
Bir jüri üyesi olarak herkese eşit uzaklıkta durması gereken arkadaşımıza bunu izah etmeyi çalışıyorum, mesele bu.
Foruma eskisi kadar ilgim kalmadı, birçok konuyu da bu yüzden bilerek es geçiyorum. Binnur Kaya'nın ankette uçtuğunu da sen söyleyene kadar bilmiyordum mesela.Adam tabiki Sıla'yı destekleyecek bunun için jüri zaten şaka bir yana Binnur ankette uçtu ama bir sen oy kullanmadın
Foruma eskisi kadar ilgim kalmadı, birçok konuyu da bu yüzden bilerek es geçiyorum. Binnur Kaya'nın ankette uçtuğunu da sen söyleyene kadar bilmiyordum mesela.
albüm resmi harika olmuş yalnız kız niye kıpraşmıyor şarkı söylerken şarkının ayrıntıları gözden kaçmış oluyor bu şekildeKonuşmadığımız Şeyler Var - Gol ile geliyoruz ilk haftadan herkese başarılar.
1:43-3:13
@Tzira @Doğu @destere @Maskeli Fedai @Çiğdem- @DarkLeqenD @EnveR @EFE UYSAL @GunesinOglu @S.G.A.T. @Aserat @denizz19 @Billy Kane @Bully @mrt-06 @Tolstoyevski @Forumdash @Harunnn60 @yigit_00 @OzaN @sokak sanati @Castei
sevdiceğini başkasına kaptırmak nasıl bir duygu )@MayısKralı başarılar diliyorum
Sıla maalesef o şarkıya klip çekmemiş.o sadece laf olsun diye konmamış oraya jüri başkanının çok seksi yetkileri var burda mesela diyelim sen yanlış kişiye oy verdin anında cullop diye jüri başkanı senin oyunu geçersiz sayıp doğru kişiye oy atabiliyor öyle fantazik yetkilerle donatıldım @Çiğdem- tarafından benim yetkilerimi küçümseme
albüm resmi harika olmuş yalnız kız niye kıpraşmıyor şarkı söylerken şarkının ayrıntıları gözden kaçmış oluyor bu şekilde
sevdiceğini başkasına kaptırmak nasıl bir duygu )
3 Nisan baya geç olmuş keşke bu pazar başlasaymış.
Konuşmadığımız Şeyler Var - Gol ile geliyoruz ilk haftadan herkese başarılar.
1:43-3:13
@Tzira @Doğu @destere @Maskeli Fedai @Çiğdem- @DarkLeqenD @EnveR @EFE UYSAL @GunesinOglu @S.G.A.T. @Aserat @denizz19 @Billy Kane @Bully @mrt-06 @Tolstoyevski @Forumdash @Harunnn60 @yigit_00 @OzaN @sokak sanati @Castei
eğlenceli bir şarkı ile başlangıç yapmışsın @MayısKralı aa bu arada sıla son cümlesi eksik kalıyordu 2 saniye daha ekleme yapacam racaba cümlesi tamamlansın diye bu durumda olan diğer yarışmacılarda olursa yine son sözleri tamamlanamsı için ayarlıcamo sadece laf olsun diye konmamış oraya jüri başkanının çok seksi yetkileri var burda mesela diyelim sen yanlış kişiye oy verdin anında cullop diye jüri başkanı senin oyunu geçersiz sayıp doğru kişiye oy atabiliyor öyle fantazik yetkilerle donatıldım @Çiğdem- tarafından benim yetkilerimi küçümseme
albüm resmi harika olmuş yalnız kız niye kıpraşmıyor şarkı söylerken şarkının ayrıntıları gözden kaçmış oluyor bu şekilde
eğlenceli bir şarkı ile başlangıç yapmışsın @MayısKralı aa bu arada sıla son cümlesi eksik kalıyordu 2 saniye daha ekleme yapacam racaba cümlesi tamamlansın diye bu durumda olan diğer yarışmacılarda olursa yine son sözleri tamamlanamsı için ayarlıcam
@Tolstoyevski 3 nisan bu pazar zaten ayol ilk hafta diye biraz süre verdik yarışmada tam oturmadı zaten ama pazardan önce şarkılar elime geçerse erken başlanır😉
@destere bir sunucu olarak sizleri memnun etmek görevim al sen burdan dinle
Kaptırmadım ben katılmadım yarışao sadece laf olsun diye konmamış oraya jüri başkanının çok seksi yetkileri var burda mesela diyelim sen yanlış kişiye oy verdin anında cullop diye jüri başkanı senin oyunu geçersiz sayıp doğru kişiye oy atabiliyor öyle fantazik yetkilerle donatıldım @Çiğdem- tarafından benim yetkilerimi küçümseme