Benim Albümüm / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

Iyy sensin gereksiz şu ana kadar tek bir gerekli mesajına rastlayamadım

Sana güven olur mu bilemedim
Hem Deniz'i satmam ben
adam 5 şarkı yarışmasından 3ünde 1.oldu yani büyük ihtimal burada da birinci olacak önüne taş koymazsak

iş ayrı arkadaşlık ayrı ayolll

finale kalmadan el birliğiyle sılayı yiyin yoksa geçmiş olsun
haklısın kız donu zilli @denizz19 zaten şikede bir marka aziz yıldırım bile denizi görünce ceketini ilikleyip elini öpmüş yani @Bully
zaten çiğdeme para vermeye de gerke yo ksana parlak göndericem der 1.olur deniz.ss

Son Oy Gönderme Tarihi : 7 Mayıs Cumartesi 20:00 Oylama Başladı Recap ilk sayfada
juri başkanı @destere kısa bir ara verdiği için yeni juri başkanı @DarkLeqenD olmuştur juri başkanının önemi oylarımı açıklama yetkisi vardır ve büyük finalde benden sonra en yüksek oy kendisinin olup oyu 5 puan değerinde olucaktır
Bu hafta 2 kişi elenecek 3 kişi yarı final görücektir başarılar

@Bully @denizz19 @Harunnn60 @GunesinOglu @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Titanium @Forumdash @Tzira @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici

Oylarımı kullandım. Tüm şarkılar iyiydi ama birine 1 puan vermek zorunda kaldık mecburen. Başarılar diliyorum hepinize.

oylarımı kullandım..yarışmacı sayısı çok az kaldı artık..tüm şarkıları beğendim..ama yarışmacı sayısıda az olduğundan oldukça zorlu bir oylama oldu..düşük oyladıklarım için üzgünüm

tüm yarışmacılara başarılar diliyorum