adam 5 şarkı yarışmasından 3ünde 1.oldu yani büyük ihtimal burada da birinci olacak önüne taş koymazsakIyy sensin gereksiz şu ana kadar tek bir gerekli mesajına rastlayamadım
Sana güven olur mu bilemedimHem Deniz'i satmam ben
![]()
adam 5 şarkı yarışmasından 3ünde 1.oldu yani büyük ihtimal burada da birinci olacak önüne taş koymazsakIyy sensin gereksiz şu ana kadar tek bir gerekli mesajına rastlayamadım
![]()
Iyy sensin gereksiz şu ana kadar tek bir gerekli mesajına rastlayamadım
![]()
iş ayrı arkadaşlık ayrı ayolllBeni etiketlemeyi yine becerememiş @destere'nin yanına gidesice.ss
İşte bubu haftaki şarkım : çabuk olalım aşkım
@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @MEnes @DarkLeqenD @Doğu @OzaN @denizz19 @EnveR @turkuazz @pompy @Bully @Yiğitt @cevaa @GunesinOglu @vadikızı @cookies @Aserat @BesaleT @MayısKralı @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @tolgab @yatutarsa @eskici @Maskeli Fedai
haklısın kız donu zilli @denizz19 zaten şikede bir marka aziz yıldırım bile denizi görünce ceketini ilikleyip elini öpmüş yani @Bullyiş ayrı arkadaşlık ayrı ayolll
finale kalmadan el birliğiyle sılayı yiyin yoksa geçmiş olsun![]()
Bakalım artıkadam 5 şarkı yarışmasından 3ünde 1.oldu yani büyük ihtimal burada da birinci olacak önüne taş koymazsak![]()
Rütbesiz de çatlatırım ben onu
Aah ben meşgul bir başkanım
Seni yok ederimRütbesiz de çatlatırım ben onu![]()
![]()
Senin elenmen için elimden geleni yapacağımSeni yok ederimNeyse başkanlığını kutlarım ben de @Çiğdem- e Dark'ı başkan yapmakla ne doğru bir karar verdin diyordum
![]()
Kuzu Kuzu şarkısını çok seviyorsun diye biliyorumSenin elenmen için elimden geleni yapacağım![]()
bilmem öylemiymişKuzu Kuzu şarkısını çok seviyorsun diye biliyorum![]()
Ben boş konuşmam geçmişte verilen puanları iyi bilirimbilmem öylemiymişgüzel şarkıdır yani veririz 1-2 puan
![]()
![]()
1-2 puan sana yeter diye düşünmüştümBen boş konuşmam geçmişte verilen puanları iyi bilirim
1-2 ne be pinti başkan. ss
1-2 puan sana yeter diye düşünmüştümAyrıca benimle iyi geçinmeye bak valla diskalifiye ederim seni
![]()
![]()
ayy zaten @destere nin koltuğunu tarkana genelde düşük veren birisine ayırabilirdim ona göre seçtim yeni başkanı