@Çiğdem-, bunu okuduğuna emin misin?çok saçma bir karar bence madem devam ettiricektiniz neden bitirdiniz 4 reyting alan diziyi şimdi yeniden başlayınca 6-7 reytingmi alıcak yanı kanal d bu aralar ne yaptığını biliyormu acaba 🙂🙂🙂
@Cengo sende Aşktan kaçılmazı yaz bence
Ama o en azından bitecek, yani hikayesi sonlanacak. Gültepe gibi yarım kalmayacak yani...Neden olmasın
Dediğim gibi BU HİKAYENİN BİR DEVAMI OLMALI!Yolun açık olsun ama bende pek parlak fikir gibi göremedim.
erler film bu ucu açık bitecekAma o en azından bitecek, yani hikayesi sonlanacak. Gültepe gibi yarım kalmayacak yani...
Olmazsan okumayacak mısın?
Ayrıca Aşkın Alfabesi'nin son iki bölümünü de okuyabilir misin artık @Nisa? Beklemekten çatladım resmen...
çok pardon @aserat54 evet okumamıstım@Çiğdem-, bunu okuduğuna emin misin?
Devamını ben yazacağım, yoksa Kanal D kesinlikle öyle bir şey yapmaz. Tutmazsa bile devam ettirmeye çalışacağım ve Aşkın Alfabesi ile bunu bir arada yürütmeye çalışacağım. Dizinin yarım kalmasını istemiyorum...
Ama o en azından bitecek, yani hikayesi sonlanacak. Gültepe gibi yarım kalmayacak yani...
Dediğim gibi BU HİKAYENİN BİR DEVAMI OLMALI!
İkinci bir senaryoyu daha hazırlamak istemiştim, ama bir şey bulamayınca aklıma Gültepe geldi. İlgi görmese bile kendim için yazacağım. Biraz da kişisel bir proje olacak, yine de takip etmeye çalışırsan sevinirim...
O 1 dizinin Aşkın Alfabesi olduğuna sevindim.Senaryo bölümünde 1 dizi kafi şuan bana.
O 1 dizinin Aşkın Alfabesi olduğuna sevindim.
Ben hemen başlamayı düşünmüyorum, ama bir aksilik olmazsa başlayacağım. Forum biraz prestij görsün, hem sen izlemiyor muydun? Niye bu kadar uzaklaştın bir anda Gültepe'den?
Oysa Hicran, KA ve Aşkın Alfabesi (!) ile birlikte en sevdiğin 4. diziydi. Ne oldu da bu noktaya geldin?Beni bastı dizi çok saçmaydı bence yani ben bir şeyler olsun diye bekliyordum ve izliyordum ama o kadar çok kötüydükü senarist anlatamam.
+1000 🙁Var ya bir an başlığı görünce çok heyecanlandım ama sonra hayallerim yıkıldı.Bu arada başarılar
Oysa Hicran, KA ve Aşkın Alfabesi (!) ile birlikte en sevdiğin 4. diziydi. Ne oldu da bu noktaya geldin?
Üzüldüm şimdi, tercih meselesi tabii...Güldürdün.
Gültepe'de oyunculuk dışında hiç bir şey yoktu bence. Yönetmende hiç şaşırtıcı değildi bazen öyle sahneler çekmiştiki ben inanamadım Zeyenp Günay Tan'ın çektiğine.
Senaryo zaten baştan itibaren sönüktü. Mesela ben o kadar heyecanla başladım ama Gülümser'i sevemedim, Seyfi'ye sevmedim, Karakterleri sevemedim bir türlü. Sıcak gelmedi bana dizi.
Zamanda çok aklıma takılmıştı 2 bölümü 1 gecede yaşananlarla izledik mesela her an tesadüfler oluyordu 2. bölümde keşfetmiştim bunu...
bir çok daha sayabilirim.
Nerede başrol olursan okursun?
Üzüldüm şimdi, tercih meselesi tabii...
Sonuç olarak ilgi çekici olması lazımdı başlığın, ben de hayal kırıklığı yaşatmak istemezdim yani...+1000 🙁
Allah senin müstakını vermeyevallaha gerçek sandım çokda sevindim dedim başka bir yapımcı aldı sanırım o yaapcka ve kanald dışında başka kanalda yayınlaancak zannettim ama değilmiş
Velhasıl başarılar dilerim takipteyiz ...
O zaman niye hala profilinde duruyor @sokak sanati?2. kez dedin bunu.
Benim gültepe yorumlarımı görsen zaten bunlara değindimi farkederdin. Kötü eleştirdim genel olarak diziyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?