Benim Adım Gültepe, Yeniliklerle Geri Dönüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,587
Puanı
1,061
İlk dizisi Aşkın Alfabesi ile herkesin beğenisini kazanan E Yapım, yeni bir projeyle daha sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

Yayın hayatına 3 Eylül'de başlayan ve hafta başında final yaparak ekranlara veda eden Benim Adım Gültepe, yeni adı, karakterleri ve sürprizleriyle geri dönüyor. Başarılı hikayenin devamı, yakında sizlerle olacak.

Gültepe İnsanları, yeni bölümleriyle FavoriForumum'da! Sakın kaçırmayın!

GÜNCELLEME: İlk bölüm, Çarşamba akşamı 20.00'de ekrana gelecek.

NOT: Aserat54 ile Yüz Yüze programı, gelecek yıla ertelendi.

9. BÖLÜM ÖZETİ:
Suna aldığı evlenme teklifi ile şok olmuştur. Cevat'ın tekrar karşısına çıkmasıyla şaşkına dönen genç kadın, yine vicdanı ile karşı karşıya kalmıştır. Her şeyi gören Eşref ise yine sinirine hakim olamamış ve sürpriz bir şey yapmıştır. Ancak Cevat, Suna'nın peşini bırakmamakta fazlasıyla kararlıdır.

Seyfi ve Nazlı aşkı doludizgin devam ederken, Basri ise herkesi şaşırtacak bir şey yapacak ve bu da istenmeyen durumlara neden olacaktır. Gülali ise babasının ölümünün etkisinden hala kurtulamamıştır. Gülümser onun bu durumuna çok üzülse de elinden bir şey gelmemektedir.

Meziyet ise Suna'dan intikam alma isteğiyle yanıp tutuşmaktadır. Eşref'in ona evlenme teklifi ettiği haberini alan genç kadının siniri gün geçtikçe büyümeye devam etmektedir.​

Son düzenleme:
Var ya bir an başlığı görünce çok heyecanlandım ama sonra hayallerim yıkıldı.Bu arada başarılar :)

Yorumlarınızı beklerim... :)

Var ya bir an başlığı görünce çok heyecanlandım ama sonra hayallerim yıkıldı.Bu arada başarılar :)
Bölüme dikkatlice bakman lazım o zaman, umarım sen de takipçilerden biri olursun. Sen de çok seviyorsun diziyi sonuçta. Böyle bir hikaye devam etmeyi hak ediyor @Cengo... :)

Son düzenleme:

Yorumlarınızı beklerim... :)

Bölüme dikkatlice bakman lazım o zaman, umarım sen de takipçilerden biri olursun. Sen de çok seviyorsun diziyi sonuçta. Böyle bir hikaye devam etmeyi hak ediyor @Cengo... :)
Tabi ki de takipçin olacağım ama ben bir an Kanal D akıllandı sandım :)

@denizz19 da Sevdaluk'un devamını yapmıştı ama tutmamıştı o aklıma geldi. :A

Söz veremem ama takip etmeye çalışırım. :)

Tabi ki de takipçin olacağım ama ben bir an Kanal D akıllandı sandım :)
Keşke, ama Kanal D öyle bir hareketi ölse bile yapmaz. Burada yaşamaya devam edecek işte, teşekkürler ayrıca... :)

Allah seni bildiği gibi yapsin @aserat54 bende gercekten dönüyor sandim :F
Umarım takip edersin, böyle bir hikayenin kesinlikle devam etmesi gerektiğine inanıyorum... :)

@denizz19 da Sevdaluk'un devamını yapmıştı ama tutmamıştı o aklıma geldi. :A

Söz veremem ama takip etmeye çalışırım. :)
bekliyorum ama böyle bir dizinin devamları tutmuyor @aserat54
Tutmasa bile kendimi tatmin etmek için yapıyorum. Az kişi bile takip etse ben devam ettireceğim. Umarım siz de takip edersiniz... :)

He bu arada Meziyetim'i çok fazla ezdirme he.​
Kesinlikle ezdirmem, dizide fazla ezildi zaten... :(

Bekliyorum ama dizi devamları pek tutmuyor​
Tutmazsa biraz üzülürüm, ama dediğim gibi böyle bir hikayenin devam etmesini de çok istiyorum. Aşkın Alfabesi ile birlikte yürütmeye çalışacağım artık... :)

çok saçma bir karar bence madem devam ettiricektiniz neden bitirdiniz 4 reyting alan diziyi şimdi yeniden başlayınca 6-7 reytingmi alıcak yanı kanal d bu aralar ne yaptığını biliyormu acaba 🙂🙂🙂

Bekliyorum ama dizi devamları pek tutmuyor
Tutmazsa biraz üzülürüm, ama dediğim gibi böyle bir hikayenin devam etmesini de çok istiyorum. Aşkın Alfabesi ile birlikte yürütmeye çalışacağım artık... :)
Ben sihirli annemi süper güçler olarak devam ettirdim tutmadı Sihirli annem 20+32 52.Bölüm devam etti forumda forumda aynı yılda kaçdefa bitirip tekrar başlattım Sihirli annem televizyon ve forumla beraber 12.sezonda sona ermiş oldu ama yeni bir ad da tekrar başlatmayı planlıyorum Sultanlarımızla ama o yazın olacak

çok saçma bir karar bence madem devam ettiricektiniz neden bitirdiniz 4 reyting alan diziyi şimdi yeniden başlayınca 6-7 reytingmi alıcak yanı kanal d bu aralar ne yaptığını biliyormu acaba 🙂🙂🙂
forum senaryosu bu @Çiğdem-

Ben sihirli annemi süper güçler olarak devam ettirdim tutmadı Sihirli annem 20+32 52.Bölüm devam etti forumda forumda aynı yılda kaçdefa bitirip tekrar başlattım Sihirli annem televizyon ve forumla beraber 12.sezonda sona ermiş oldu ama yeni bir ad da tekrar başlatmayı planlıyorum Sultanlarımızla ama o yazın olacak

forum senaryosu bu @Çiğdem-
aaaaa forum senaryosumu hahahaha :F:F:F
konuyu incelemeden sadece başlığı görüp yorum yazmıştım :F:F:F