Benim Adım Gültepe, Yeniliklerle Geri Dönüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok saçma bir karar bence madem devam ettiricektiniz neden bitirdiniz 4 reyting alan diziyi şimdi yeniden başlayınca 6-7 reytingmi alıcak yanı kanal d bu aralar ne yaptığını biliyormu acaba 🙂🙂🙂
@Çiğdem-, bunu okuduğuna emin misin? :F
Devamını ben yazacağım, yoksa Kanal D kesinlikle öyle bir şey yapmaz. Tutmazsa bile devam ettirmeye çalışacağım ve Aşkın Alfabesi ile bunu bir arada yürütmeye çalışacağım. Dizinin yarım kalmasını istemiyorum... :)

@Cengo sende Aşktan kaçılmazı yaz bence
Ama o en azından bitecek, yani hikayesi sonlanacak. Gültepe gibi yarım kalmayacak yani... :)

Yolun açık olsun ama bende pek parlak fikir gibi göremedim.:)
Dediğim gibi BU HİKAYENİN BİR DEVAMI OLMALI!
İkinci bir senaryoyu daha hazırlamak istemiştim, ama bir şey bulamayınca aklıma Gültepe geldi. İlgi görmese bile kendim için yazacağım. Biraz da kişisel bir proje olacak, yine de takip etmeye çalışırsan sevinirim... :)

@aserat54 Gülümser ben olacaksam tutar 😉
@Çiğdem- Tatlım konuları okumadan yorum yaptığını öğrenmiş olduk :F
Olmazsan okumayacak mısın? :)
Şimdilik bir değişiklik planlamıyorum, ama düşünebilirim. İkinci cümlene ise kesinlikle katılıyorum... :D

Ayrıca Aşkın Alfabesi'nin son iki bölümünü de okuyabilir misin artık @Nisa? Beklemekten çatladım resmen... :F

@Çiğdem-, bunu okuduğuna emin misin? :F
Devamını ben yazacağım, yoksa Kanal D kesinlikle öyle bir şey yapmaz. Tutmazsa bile devam ettirmeye çalışacağım ve Aşkın Alfabesi ile bunu bir arada yürütmeye çalışacağım. Dizinin yarım kalmasını istemiyorum... :)
çok pardon @aserat54 evet okumamıstım :F:F:F
@Nisa tatlım konuları okuyorum tabikişde ama bu başlığı görür görmez atlamıstım yanı detay okumaya gerek duymamıstım ahh zaten pot üstüne pott kırdım bu konudan çıktım maç konusuna gititm orda bir takımı tanıyorum ben şu 2 oyuncusunu çok seviyorum gol atsalardı keşke dedim oyuncular çoktan başka takımlara gitmişler hahaha üst üste rezil olmak böyle oluyor galiba :F:F:F:F

Ama o en azından bitecek, yani hikayesi sonlanacak. Gültepe gibi yarım kalmayacak yani... :)

Dediğim gibi BU HİKAYENİN BİR DEVAMI OLMALI!
İkinci bir senaryoyu daha hazırlamak istemiştim, ama bir şey bulamayınca aklıma Gültepe geldi. İlgi görmese bile kendim için yazacağım. Biraz da kişisel bir proje olacak, yine de takip etmeye çalışırsan sevinirim... :)

Senaryo bölümünde 1 dizi kafi şuan bana.:D

Senaryo bölümünde 1 dizi kafi şuan bana.:D
O 1 dizinin Aşkın Alfabesi olduğuna sevindim.
Ben hemen başlamayı düşünmüyorum, ama bir aksilik olmazsa başlayacağım. Forum biraz prestij görsün, hem sen izlemiyor muydun? Niye bu kadar uzaklaştın bir anda Gültepe'den? :)

O 1 dizinin Aşkın Alfabesi olduğuna sevindim.
Ben hemen başlamayı düşünmüyorum, ama bir aksilik olmazsa başlayacağım. Forum biraz prestij görsün, hem sen izlemiyor muydun? Niye bu kadar uzaklaştın bir anda Gültepe'den? :)

Beni bastı dizi çok saçmaydı bence yani ben bir şeyler olsun diye bekliyordum ve izliyordum ama o kadar çok kötüydükü senarist anlatamam.:(

Var ya bir an başlığı görünce çok heyecanlandım ama sonra hayallerim yıkıldı.Bu arada başarılar :)
+1000 🙁

Allah senin müstakını vermeye :D vallaha gerçek sandım çokda sevindim dedim başka bir yapımcı aldı sanırım o yaapcka ve kanald dışında başka kanalda yayınlaancak zannettim ama değilmiş :(

Velhasıl başarılar dilerim takipteyiz ...

@aserat54 hiç zamanım olmuyor ama başrol olursam okurum :F Unutmuşum canım ben onu ya, bu gece mutlaka okuyacağım :)

Hahahha @Çiğdem- ciddi misin :F Ben takıldım sana da cidden pot kırma günün bugün heralde :X

Oysa Hicran, KA ve Aşkın Alfabesi (!) ile birlikte en sevdiğin 4. diziydi. Ne oldu da bu noktaya geldin? :(

:F Güldürdün.:F

Gültepe'de oyunculuk dışında hiç bir şey yoktu bence. Yönetmende hiç şaşırtıcı değildi bazen öyle sahneler çekmiştiki ben inanamadım Zeyenp Günay Tan'ın çektiğine.
Senaryo zaten baştan itibaren sönüktü. Mesela ben o kadar heyecanla başladım ama Gülümser'i sevemedim, Seyfi'ye sevmedim, Karakterleri sevemedim bir türlü. Sıcak gelmedi bana dizi.
Zamanda çok aklıma takılmıştı 2 bölümü 1 gecede yaşananlarla izledik mesela her an tesadüfler oluyordu 2. bölümde keşfetmiştim bunu...

bir çok daha sayabilirim.:D

:F Güldürdün.:F

Gültepe'de oyunculuk dışında hiç bir şey yoktu bence. Yönetmende hiç şaşırtıcı değildi bazen öyle sahneler çekmiştiki ben inanamadım Zeyenp Günay Tan'ın çektiğine.
Senaryo zaten baştan itibaren sönüktü. Mesela ben o kadar heyecanla başladım ama Gülümser'i sevemedim, Seyfi'ye sevmedim, Karakterleri sevemedim bir türlü. Sıcak gelmedi bana dizi.
Zamanda çok aklıma takılmıştı 2 bölümü 1 gecede yaşananlarla izledik mesela her an tesadüfler oluyordu 2. bölümde keşfetmiştim bunu...

bir çok daha sayabilirim.:D
Üzüldüm şimdi, tercih meselesi tabii...

@aserat54 hiç zamanım olmuyor ama başrol olursam okurum :F Unutmuşum canım ben onu ya, bu gece mutlaka okuyacağım :)

Hahahha @Çiğdem- ciddi misin :F Ben takıldım sana da cidden pot kırma günün bugün heralde :X
Nerede başrol olursan okursun? :)
Son iki bölümü de artık okuyabilirsen sevinirim, bekliyorum... :F

+1000 🙁

Allah senin müstakını vermeye :D vallaha gerçek sandım çokda sevindim dedim başka bir yapımcı aldı sanırım o yaapcka ve kanald dışında başka kanalda yayınlaancak zannettim ama değilmiş :(

Velhasıl başarılar dilerim takipteyiz ...
Sonuç olarak ilgi çekici olması lazımdı başlığın, ben de hayal kırıklığı yaşatmak istemezdim yani... :)

Umarım takip edersin, böyle bir hikaye devam etmeyi hak ediyor çünkü... :)