'Benim Adım Gültepe' Yayından Kaldırıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
Kanal D'nin yeni sezon iddialı dizilerinden birisi olan Benim Adım Gültepe yayından kaldırıldı.

Dizi 3 Eylül'de yayın hayatına başlamış bir türlü istenilen reytinglere ulaşamamıştı. Dizinin ücretini karşılayamadığını ve yükselmezse eğer final yapacağı haberleri çıkmıştı. Kanal D diziye noktayı koydu. Dizi dün yayınlanan bölümüyle ekranlara veda etti. Dizi final yapmadan yayından kaldırıldı. Nedeni ise düşük reytingler olduğu söyleniyor.

Dizinin yerine ise Hayat Yolunda dizisi geldi.

1 reyting falan alsa neysede 4 reyting alan bir dizinin final yapmadan son bulması ekibe ve izleyiciye çok büyük saygısızlık olmuş.

Kanal D son 2 yılda ciddi derecede marka değerini eritti...

1 reyting falan alsa neysede 4 reyting alan bir dizinin final yapmadan son bulması izleyiciye çok büyük saygısızlık olmuş.

Kanal D son 2 yılda ciddi derecede marka değerini eritti...
Ondan sonra ndn battik batarlar tabi hiçte acimiyorum kanaldye en iyisi star dizi tutmada.

Ya bari final falan yapaydilar ne demek yayından kaldirildi

Final yapmadan bitmemeli. Yukarıda da söylendiği gibi 1 reyting alsa neyse de üst sıralarda oynayan bir dizinin sırf birinci olamıyor diye final yapmadan yayından kaldırılması büyük saygısızlık...

Kanal D iyice şaşırdı. Yazık oldu bir projeye daha..

Kanal D'den dizi izlemeye korkar olduk artık. Bu nedir yaw 2 bölüm bari pt2'de falan yayılayıp final yapacak zaman ayırsaydınız o kadar mı kötüydü dizi.

Bu yılın @destere si @yakup09 ilan ediyorum adamın her izlediği kaldırılır mi be kardeşim))) ilk başladığından beri diziyi anlamadığımi bu nasıl dizi yazdım. Bu projeyi düşünenler nasıl bir mantıkla bu işi düşündüler anlamadım ha bu diziyi bir de @xemrexxx beğendi başka söze gerek yok

Kanal D için beklediğim sondu. Ekibe teşekkürler son bölüm hariç çok iyi performanslar izledik. Ama tam olarak ne anlatmak istediğini geçiremedi sanırım seyirciye. Dizi harcama konusunda üstüne yok bu kanalın zaten ama final yapması daha iyi çünkü reyting için dizinin senaryosu saçmalamaya başlıyordu kaliteli olarak bitti. Final yapmamasına üzülüyor muyum hayır üzülmüyorum bu ekip daha kaliteli bir kanalda görev almalı. ABC grubunda 4,80 reyting alan bir diziyi finalsiz bitirebiliyorsa diyecek pek bir şey yok.

Söyleceklerimi söyledim, aynı şeyleri defalarca demeye gerek yok. Ama böyle kaliteli bir diziye bir finali bile çok görüyorsa bu kendi sorunu, Küçük Ağa, Arka Sokaklar, Güllerin Savaşı ve Hayat Yolunda ile yola devam edersiniz artık. Ekibe de böyle bir iş izlettikleri için çok teşekkür ediyorum. Ve lanet olsun Kanal D!

aman sen beddua etme yıldırımın bedduası dizilerimi buldu şikayet yağmuruna tutuluyor

Kirmizi Alarm Çalanlar: (KANALD:0 - FOX:0 - STAR:3 - ATV:3 - TRT1:3 - TV8:1 - SHOW:1)
Sil Baştan
Kurt Seyit ve Şura
Aramizda Kalsin
Diger Yarim
Kaçak
Uç Arkadaş
Yedikule Hayat Yokuşu
Yedi Guzel Adam
Hayat Agaci
Kaçak Gelinler
Fatih Harbiye
Final Yapanlar / Yayindan Kalkanlar: (KANALD:2 - FOX:2 - STAR:1 - ATV:2 - TRT1:1 - TV8:0 - SHOW:1)
Bana Artik Hicran De
Benim Adim Gultepe
Kadim Dostum
Emanet
Aşktan Kaçilmaz
Bugunun Saraylisi
Kalp Hirsizi
Kizil Elma
Ah Neriman

bunada söylemiştim demek istiyorum cinayet örneğini kullanıyordum ben bu diziye cinayette 4 civarı reytingle kaldırılmıştı sanırım benim adım gültepeninde aynı şekilde olucağı belliydi
ayrıca kanal d geçen yıla zaten kötü başlamıştı bu kanalın show gibi olmamasının sebebi
küçük ağanın ala almayan yüksek reytingleriydi ve arkadaşım hoşgeldinin ab gurubunda zaman zaman kurtlar vadisini geçmesiydi kanal d kanalının adeta kurtarıcıları oldular
ama bu sezon küçük ağa yerlerde sürünüyor kaderimin yazıldığı gün totelde geçmek üzere
arkadaşım hoşgeldinde bu sezona kötü başladı geçen yılkı oranları alamıcaklardır
bu yıl kanal d kanalının kurtarıcısı kurtlar vadisi olucaktır kanal d vadinin bu sezon kıymetini çok iyi bilsin bence 🙂🙂🙂

Çok büyük konuşuyorsun Çiko.

Ulan İstanbul senin o kötü Reaksiyonu çok rahat geçiyor Total'de
Maç gelince hemen çöktü zaten

Pazartesi Ulan İstanbul kanalı idare ediyor
Salı Küçük Ağa kanalını bu sezon sonuna kadar idare eder
Çarşamba şuan vasat gidiyor Şeref Meselesi gelecek bence
Perşembe KVP rahat zirvede zaten
Cuma Total iyi olsa bile Ab kötü.
Cumartesi gayet iyi durumda.
Pazar gününü de Kanal D aldı artık

Zirve kaçınılmaz bu ayda.

Yahu dizi 3-4 reyting alıyordu bunu haketmiyordu ki? Başka kanallarda olsa 2 sene devam ederdi. 4 reyting alan diziyi yayından aniden kaldırmak niye Kanal D?

ulan istanbul dısında unuttuğum birşey yokkı cnm ulan istanbulu çıkar geriye vadi kalıyor yine
küçük ağa kaderimin yazıldığı güne yenik düşücektir 1-2 haftaya kalmaz
ulan istanbul kalıyor geriye vadi dısında reaksiyon ulan istanbulu geçemediği sürece dediğine şuan katılıyorum ama reaksiyonun totelde geçmesini bekliyorum ben ulan istanbulu en yakın zamanda 🙂🙂🙂

@yakup09 dan yılın elem kederi bekleniyor kanal d ye karşı
))

yazık oldu kanal d ye göre düşüktü atv de fox da falan olsa idare ederdi

Reaksiyon çöküp gidecek. 😉
Küçük Ağa bu hafta yükselecek buraya da yazıyorum.

Yazık.Bu ülkeye kaliteli dizi harma.Bunu hakedecek ne yaptı.Keşke atv de olsaydı da en az 2 sezon olsaydı

Reaksiyon çöküp gidecek. 😉
Küçük Ağa bu hafta yükselecek buraya da yazıyorum.
reakiyona güvenemiyorum ona çok iddalı birşey diyemiyorum ama kaderimin yazıldığı gün bu hafta totelde küçük ağayı geçerse hiçç şaşırma bence