Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son yarım saat full reklam. Aferin kanald sana :)

@mrt-06 tabii versin ama daha 3 bölümlük üstelik reytingleri daha yükselememiş bi dizi için bu strateji çok yanlış. Yok eğer illa 4 kuşak diyolarsa o zaman reklam saatlerini iyi ayarlasınlar. :)

Gültepe Bitti. 23.15

@mrt-06 tabii versin ama daha 3 bölümlük üstelik reytingleri daha yükselememiş bi dizi için bu strateji çok yanlış. Yok eğer illa 4 kuşak diyolarsa o zaman reklam saatlerini iyi ayarlasınlar. :)

Gültepe Bitti. 23.15
Haklısın düzeni iyi yapmalılar, saat başında verseler aslında en iyiyisi 21.00 / 22.00 / 23.00. :)

@mrt-06
20.30-20.45 1. Reklam
21.15-21.30 2. Reklam
22.30-22.45 3. Reklam
23.10-23.25 4. Reklam ile gayet keyifli bir seyir olabilir. :d

Erkekliğin %90'nı kaçmak sözünü yaşattı seyfi.:F

Dicektim ama iyi planmış.:F

Suna ile Eşref kıvılcımı ve Seyfi ile Nazlı kıvılcımını hissettik.:Z

Bu arada belirteyim bu dizide benim için gereksiz replik çok fazla. Bıcaklama sahnesinde bu bariz belliydi.
Müziklerde azaltılsa.:(

Off suçsuz Yancı öldü galiba. O komiseri kim öldürecekse büyük sempatimi kazanacak.:D

Jofrey 1 bu komser 2.:F

Şu Salih yerine daha iyi birini bulun yoksa oynatmayın. Böğğğ böğğğğ sesi var.:(

Lağğğnnnn Yoksa Meziyet ile Suna'nın aşık olduğu adam Eşref mi.😱 @yakup09 @Bully @Yiğitt

Son düzenleme:
Yancıyı öyle taşıyor görünce kanım dondu cidden.:T

Nejat İşler'de yakıp geçirdi.:T

Bölüme yancı damga vurdu resmen. Abisiyle olan okul sahneside çok iyiydi.:T

Gülümser mimlendi. Yakında Rifk çıkar vuru bunu hatta vurmak için hapisten kaçar.😱:F

Seyfi o kadar çok şey gördü hala sessiz. Ne amaçlıyor acaba. Polise sustu, Bunada susar kesin.

Bölümün diğer kısmında anlaşılıyormuş. Eşref değilmiş Meziyet ile Suna'yı kazıştıran.:D

Son düzenleme:
Biz 2 bölümdür aynı gecedeymişiz olaya bak bee.:F

Meziyet fena kuduruk bir şey.:F Durduk yere fesatlık yapıyor.:kiki:

'Aaaa Adamı eve mi alıyor:' :F Mahallinin korkulacak yönü.:F

Keşke bölüm sonunda kapı çalsaydıda daha bir heyecanlı olsaydı. Böyle olmadı bee. Zaten fragmanda izlemiştik o kadarını.:(

Son düzenleme:
Dünkü bölümü izleyelim bakalım şimdi güzel deniliyordu bakalım beğenecek miyim :D

Dünkü bölümü izledim şimdi. Bölüm mükemmeldi cidden dizinin şu ana kadarki en iyi bölümüydü. Tempo hiç eksik olmadı.

Bol kavgalı dövüşlü bir bölüm oldu severim öyle sahneleri reyting arttırır. Arttırmış da zaten. :D

Takoz Mehmet'in kardeşinin ölümü ben çok etkiledi nedense gözlerim doldu. :( Takoz'a üzüldüm şartlar onu kötü biri olmaya itmiş ama kardeşini kaybetti annesi hasta polis peşinde. Bundan sonra napar bilmiyorum.

Eşref ve Suna aşk yaşayacaklar gibi ablası yine Meziyet'in sahip olmak istediği bir şeyi alacak gibi elinden. :D Yazık kadına :D

Gülümser'in kocası napacak acaba merak ediyorum. Merakla bekliyoruz diğer bölümü.. :)

Güzel görünüyor fragman. Bölüm Gülümser üzerinden gidecek galiba. Seyfi Fevzi falan biraz geri planda kalacak. Ohh iyi iyi.:A