Her kanal öyle yapıyor artık neden 4 kuşak vereceğine 3 kuşak reklam versin?Son yarım saat full reklam. Aferin kanald sana![]()
Haklısın düzeni iyi yapmalılar, saat başında verseler aslında en iyiyisi 21.00 / 22.00 / 23.00.@mrt-06 tabii versin ama daha 3 bölümlük üstelik reytingleri daha yükselememiş bi dizi için bu strateji çok yanlış. Yok eğer illa 4 kuşak diyolarsa o zaman reklam saatlerini iyi ayarlasınlar.
Gültepe Bitti. 23.15
Senin dediğin bu düzenle 1 saat kesintisiz dizi izliyoruz bu da iyiymiş.@mrt-06
20.30-20.45 1. Reklam
21.15-21.30 2. Reklam
22.30-22.45 3. Reklam
23.10-23.25 4. Reklam ile gayet keyifli bir seyir olabilir.![]()
Bu bölüm +5 reytinge çıkarsak yerimiz tamamlanır artık diye düşünüyorumbenim adım gültepe 4. bölüm fragmanı, buyrunuz.
http://video.kanald.com.tr/BenimAdimGultepe/4Bolum-Fragmani/26011
@sokak sanati @Bully @denizz19 @Yiğitt @ozgur2113 @FahriyEvcen @xemrexxx @BesaleT @Ahmad
aynen umarım düşmez ve 5 üzerine çıkarda kanald psikopata bağlamaz.Bu bölüm +5 reytinge çıkarsak yerimiz tamamlanır artık diye düşünüyorum
Ben çıkacağımıza inanıyorum inş![]()
Düşerse risk başlar söylüyümaynen umarım düşmez ve 5 üzerine çıkarda kanald psikopata bağlamaz.![]()
şeref meselesini şöyle cumaya alsak, sonuçta kanald'nin en kötü günü. e siz de bu kadar güveniyosunuz, buyrsun geçsin o güneDüşerse risk başlar söylüyüm
Şeref Meselesinin fragmanı da yayınlandı risk budur![]()
Medcezir ile izleyici kitleleri aynı desek yeridir amaşeref meselesini şöyle cumaya alsak, sonuçta kanald'nin en kötü günü. e siz de bu kadar güveniyosunuz, buyrsun geçsin o güne![]()