Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fevzi'nin babası çok korkunç :F
Dizi iyiki özetli yayınlanmış reytingleri yüksek olacak umarım :Z
@Bully nerelerdesin?
 
Muhteşem bir bölümdü.
Dizi sıkıcı diyenler bu bölümü izleyip yorumunu yapsın. Muhteşem bir son oldu. Umarım bu bölüm reytinglerede yansır. Veziyete daha fazla yer verilmeli toplasan 1 dk göremedik :(
Gülümser- Hilal aşkı daha da artmalı , kava gürültü böyle olursa muhteşem gider bence :)
Fevzi'nin aileside kötü oldu :( GülAli içinde aksiyon yakında başlar :A
 
Can sıkıntısından göz atayım dedim. Çok kaliteli bir dizi, çok beğendim denk geldikçe izlerim :)
 
Fevzi'nin babası çok korkunç :F
Dizi iyiki özetli yayınlanmış reytingleri yüksek olacak umarım :Z
@Bully nerelerdesin?
Ben diziyi izlerken yorum yapmayı sevmiyorum fazla diziye konsantre oluyorum yorum her zaman yapılır. :)

Bölümü çok beğendim soluksuz izledim yani. Seyfi Nazlı'ya saldırınca içimin yağları eridi Seyfinin abisine çok üzülüyorum. :(

Reşat babasını ihbar etti ama ne yapsın şimdi o da ben olsam napardım bilmiyorum. :( O adamı hapiste şişlerler ama ya da intihar eder.

Eşref'i bıçakladı o Mehmet midir nedir. Eşref eski toprak bir şey olmaz ona ama o Mehmet cezasını bulur umarım en kısa sürede. 😡

Bakalım reklamdan sonra devam edecek mi biraz daha :)
 
Dün gece internetten 2.bölümü izledim ve bazı yerlerinde yine çok sıkıldım. Fakat dizinin bitiş sahnesi gayet güzeldi. :) Yine de dizinin 3.bölümünü izleyip öyle karar vereceğim, diziyi bırakıp bırakmayacağıma. :) :)
 
2. bölüme göre bi hayli hareketli bölümdü..

o fevzinin abisi reşat nasıl bir oyuncudur ? beni böyle etkileyen genç kuşak çok nadirdir. bu da onların arasında. Babasını polise ihbar ederek varoluşunun temiz olduğunu kanıtladı bence. ben olsam bende ihbar ederdim. o koca gözleriyle kardeşine sarılışı ve göz yaşları içime oturdu..

ekin koç'tan bu kadarını beklemezdim, haşarı karaktere çok iyi adapte olmuş. nazlıya saldırışı ve sahnenin kurgusu çok iyiydi. :)

eşref'in ağırlığı ve son sahnenin muazzamlığı çok iyiydi. mete yine ödün vermiyor. :)

ayça bingöl ve ilker kızmaz'ın evde ki sahneleri çok etkileyiciydi. repliklerden öte göz yaşlarına takıldım ben. :(

seyfi'nin abisini görür görmez, düzlüğe çıkamamış insanların ağırlığını sanki ben taşıyorum gibi hissediyorum.. o'nun içinde ki buruklukları, çöküntüyü, öyküsünü çok merak ediyorum.. vardır onu da bu ezikliğe getiren ezici darbeler..

dizide tek işlevsiz karakter şehzade cihangir bence. sadece bakmakla yetiniyor mübarek.

kısaca 9/10 luk bi bölümdü. bayıldım. cast başta soğuk gelebilir ama 2. bölümüyle o sahicilik beni direkt ısındırdı. Zeynep Günay Tan boşuna sektörde isim yapmadı, bu dizide bu durumun 3. kanıtı öbgzk ve kayıptan sonra. :)
 
Bölümü izleyebildik sonunda.

Bölümü izlerken bir çok yere takıldım 1.si 'Dizinin hiç amacı yok' dedirttirdi. neyi anlatmaya çalışıyor. Dan diye bir mahallenin ortasına girip bir şeyler izliyormuşuz hissinden başka bir şeyler hissettirmiyor.

2.si Dizinin Suna'sı Murat'ı ve Nazlı'sının sanki olaylar onları takip ediyormuşcasına herşeyi naklen gözlemeleri.
Hadi Seyfi'yi geçtik o normal Hadi polis'de oldu diyelim ama Eşref'in bıçaklanmasınada şahit olması yeter artık bu 3'lünün tepkisini görmekten bıktık dedirtti.

Sonra Gülümser ve Halil'in olaylarının çok sıkıcı olmasıda cabası. Keşke Ayça olmasaydı. Sırf Ayça var diye başrol yapmışlar dedirttirdi.
Dizinin uzun bakışlara geçmesinden zaten bahsetmeye bile gerek yok.

Şimdi karakterlere geçeyim.

Fevzi: Bu çocuk bu bölüm ıkınmaktan, Sarılmaktan helak oldu. Bay senarist bey kaç kere sarılacak yeter yahu sıkıldım ben sarılma sahnelerinde uzun uzun bekletilemekten.

Seyfi: Bölümün Yıldızıydı yine. Geçen bölümde bu bölümde çok yerinde yazılmıştı Seyfi karakteri. Ekin Koç'ta çok dozunda oynuyor. İyi hakkını veriyor. Özellikle Nazlı ile olan sahnesi çok iyiydi ama bölümü uzatmak için yönetmen aynı kelimeyi 10 kez söylettirdi oda Ekin'in hatası değildi tabi.

Eşref: Son sahnede cidden döktürmüş Mete Horozoğlu. Adam tokatlama sahnesinde yıkıyordu resmen. 1 tokat at kaldır, 2. tokat at kaldır, 3. tokat at kaldır efaneydi yaa.:F Sonra bıçağa korkusuzca gitmesi falan harikaydı ben baya sevdim.

Filmde o kadar çok akrakter varki yani 1 gördüğümü göremiyorum 2.sinde. Çok aşırılaşmışlar bu konuda. Bir kaçtane olsaydı iyi işllenseyde.

3. bölümü bekliyoruz.
 
Tolga Sarıtaş ve Ekin Koç dizide rollerini çok iyi yapıyorlar..
 
Dizinin son sahneleri çok etkiliyiciydi.Bölüm güzeldi fakat müziksiz sahnelerin hoşuma gitmediğini belirtmek isterim.
 
dizi çok başarılı bence. 2. bölüm tadında ilerlerse bundan sonraki bölümler, en geç 4. bölümden sonra hissedilir şekilde yükseliş yaşar. :)
 
dizi çok başarılı bence. 2. bölüm tadında ilerlerse bundan sonraki bölümler, en geç 4. bölümden sonra hissedilir şekilde yükseliş yaşar. :)
Aynen. Dizi ikinci bölümüyle çıtayı baya yükseklere çıkardı bence..

Hatırlarsan Güllerin Savaşı da ikinci bölümünde düşmüş üçüncü bölümüyle yükselmişti. Gültepe de haftaya iyi bir yükseliş yakalayacak inşallah. :)
 
Aynen. Dizi ikinci bölümüyle çıtayı baya yükseklere çıkardı bence..

Hatırlarsan Güllerin Savaşı da ikinci bölümünde düşmüş üçüncü bölümüyle yükselmişti. Gültepe de haftaya iyi bir yükseliş yakalayacak inşallah. :)
ama bu güzel bölümü bu hafta izleyicinin gözüne gözüne sokmalı.:) lakin akışta tekrarların t si yok..
 
ama bu güzel bölümü bu hafta izleyicinin gözüne gözüne sokmalı.:) lakin akışta tekrarların t si yok..
Yarın Arka Sokaklar'dan sonra yayınlanacakmış güçlü bir dizi sonuçta Arka Sokaklar da. :A

Lakin Gültepe'nin tekrarı Ulan İstanbul ve Güllerin Savaşı'ndan sonra da yayınlanmalı bence bu hafta..
 
Yarın Arka Sokaklar'dan sonra yayınlanacakmış güçlü bir dizi sonuçta Arka Sokaklar da. :A

Lakin Gültepe'nin tekrarı Ulan İstanbul ve Güllerin Savaşı'ndan sonra da yayınlanmalı bence bu hafta..
arka sokaklar, güllerin savaşı ve hicranın tekrarı ardından yayımlanmalı bence de. :d hadi ulan ist'un da arkasına konsun ama müsade edin de garibim hicran de ka'nın arkasına konsun. :F
 

Forum İstatistikleri

Konular
176,428
Mesajlar
3,847,849
Üyeler
8,561
Son Üye
Fatih kiren