Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizi drama dizisi tekrarları her zaman iyi gidecek diye bir şey yok bu hafta sıçrayabilir dizi. :)

Dizinin fragmanı müthiş :D
Tekrarları kötü gitsede internetten baya izlenmiş :)
Ben dizinin bu hafta yükseliş yaşayacağını düşünüyorum kesinlikle :)

Yönetmende bir kusur yok zaten sıkıcıydı ilk bölüm beni sürüklemedi pek. 🙂
2. bölüm saçından sürükleyerek izletir. :F

fragmanlar harika. işte beklediğim olaylar geliyor. :) her şey çok sahici, ayça ve metenin bölümde baskın olması izyeyiciyi arttıracaktır.

Tekrarları kötü gidiyor deniliyor ama bence o kadar da kötü gitmiyor. Ayrıca dram dizisinin tekrarı pek izlenmez yani. :)

Dizi 2.bölümde az da olsa yükselecek, üçünce bölümde de oranlarını epey arttıracaktır. :)

dizinin tekrarları kanald nin en reytingli dizileri ardında yok.. ben bundan şunu anlıyorum, kanal yeniden yapılandırma için diziyi fazla göz önünde tutmuyor. herkes ilk bölümde ki kopukluktan şikayetçi olduğu için kanal daha fazla seyirci kaybetmek istemiyor olacak ki 2. bölüme direkt aktarmak istiyor kazanılan ya da kazanılmayan kitleyi.. bu da 2. bölüme güvendiklerini gösteriyor.. :) @Bully @denizz19 @xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @Yiğitt @eros @ozgur2113 @

dizinin tekrarları kanald nin en reytingli dizileri ardında yok.. ben bundan şunu anlıyorum, kanal yeniden yapılandırma için diziyi fazla göz önünde tutmuyor. herkes ilk bölümde ki kopukluktan şikayetçi olduğu için kanal daha fazla seyirci kaybetmek istemiyor olacak ki 2. bölüme direkt aktarmak istiyor kazanılan ya da kazanılmayan kitleyi.. bu da 2. bölüme güvendiklerini gösteriyor.. :) @Bully @denizz19 @xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @Yiğitt @eros @ozgur2113 @
Çok doğru bir yorum. Zaten fragmanlara baktığımızda bu dediğinin doğru olduğunu görebiliyoruz. İkinci bölüm süper olacak. :) Ayrıca bu dizi geç de olsa fark edilecek çok sağlam bir dizi çünkü. Reaksiyon'un da Pazartesi olması ekmeğimize yağ sürecektir elbet. :A

ilk bölümü beğenmedim dizinin ama 2.bölümede bir şans verip izleyeceğim beğenirsem devam ederim

Çok doğru bir yorum. Zaten fragmanlara baktığımızda bu dediğinin doğru olduğunu görebiliyoruz. İkinci bölüm süper olacak. :) Ayrıca bu dizi geç de olsa fark edilecek çok sağlam bir dizi çünkü. Reaksiyon'un da Pazartesi olması ekmeğimize yağ sürecektir elbet. :A
bugün 2. bölüm.. :Z tekrarına yetişirim artık:T:

Dizinin 2.bölümüne de şans vereceğim, geceleyin internetten izleyeceğim. Umarım bu bölüm sıkıcı olmaz.

Ayrıca dizinin reytinglerde bugün yükselmesi gerekiyor. :)

Bu bölüm müthiş olacak. :Z

Yalnız dizi özetli başlayabilir 23:00'da Ulan İstanbul'un tekrarı var gibi görünüyor yayın akışında. :D

Yani tekrar olmayabilir. :D
hiç sanmıyorum ve çok yanlış yaparlar bence. :d direkt yeni bölüme geçilmeli ilk 3 bölüm her yeni dizi için. :d

Dizinin 2.bölümüne de şans vereceğim, geceleyin internetten izleyeceğim. Umarım bu bölüm sıkıcı olmaz.

Ayrıca dizinin reytinglerde bugün yükselmesi gerekiyor. :)
dizi'nin bundan sonraki bölümleri çok iyi olsa bile yükselişi 3-4 bölümden sonra yaşar bence. :)

hiç sanmıyorum ve çok yanlış yaparlar bence. :D direkt yeni bölüme geçilmeli ilk 3 bölüm her yeni dizi için. :D

dizi'nin bundan sonraki bölümleri çok iyi olsa bile yükselişi 3-4 bölümden sonra yaşar bence. :)
3-4 bölüm sonra bile olsa artış yaşasın yeter ki. :) :)

hiç sanmıyorum ve çok yanlış yaparlar bence. :D direkt yeni bölüme geçilmeli ilk 3 bölüm her yeni dizi için. :D
Ben de yayın akışının yalancısıyım işte. :T:

Bence de öyle olmalı ama Kanal D'nin vardır bir bildiği herhalde. :D

Bu bölüm yaşasın artışı :T:
Şimdi millet tutmadı falan yorumu yapacak ben sinirlenicem :(
Yarın bir 8-9 alsak iyidir :Z

Ben de yayın akışının yalancısıyım işte. :T:

Bence de öyle olmalı ama Kanal D'nin vardır bir bildiği herhalde. :D
tekrarlarını çok az verdi, yayın akışı da özetli gibi gözüküyor.. bakalım nası bi yol izleyecek kanal, kestirmesi güç bu kanalın stratejilerini. :A

Bu bölüm yaşasın artışı :T:
Şimdi millet tutmadı falan yorumu yapacak ben sinirlenicem :(
Yarın bir 8-9 alsak iyidir :Z
8-9 ? 😱 umerım dediğinden olur. :Z