Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk olarak şunu diyim nerdeyse tüm fikrime @Bully tercüman olmuş. :) d yapım yine kaliteden ödün vermemiş, oyunculuklar cidden şahane. ayça ve meteyi söylemiyorum zaten, lakin özelllikle gülfem, gülali, sapık imam kılıklının büyük oğlu çok ama çok büyük iş çıkarmışlar. senaryoda ise kopukluklar var.. o kadar fazla karakter tanıtımına girdi ki dizi, tam odaklanıyoruz derken sahne bitti, tam ısınmadığım bi sahne varken ardından yine bağlayan bi sahne.. bence herkesi bi arada izleyiciye serpiştirceğine, etkin karakterden etkin olmayan karakterleri 3 bölüme yayıp olayları daha fazla göstererek de yapabilirdi senarist.. müzikler gayet hoş olmuş bu arada. jenerik tasarımı da başarılı. :)

hamiyetin kardeşinin kızı olmamış, öğretmen olmamış, gülümserin kocası olmamış.. diğer oyuncu seçimleri ise çok iyi. :)

bu ilk bölüm zaten, ilerki bölümlerde daha derli şekilde ilerleyecektir. :)

espiri iyiymiş. :) acaba hangi senarist öbgzk de ki gibi her karakteri naif bi şekilde yüreğe tesir ettirecek mizaçla anlatabilir ? hiç kimse :)
ben buradakini daha çok beğendim :)

yılanların öcü total de 3.49 alıyor ve çok iyi başlıyor diyodun emanet 2.78 almış ama ona çok kötü gitmiş demiştin.. :) ben anlamadım bu işten bi şey. :)

tabii senin fikrin, bi şey diyemem :)

maçın olduğu gün yayımlamayacktı kanld diziyi bence. :)
öbgz de ilk bölümden bu ka çok karaktere girmemişlerdi burada 20 karakteri falan tanıttılar hiç de sıkmadılar:)

yılanların öcü total de 3.49 alıyor ve çok iyi başlıyor diyodun emanet 2.78 almış ama ona çok kötü gitmiş demiştin.. :) ben anlamadım bu işten bi şey. :)

Hayir Simdi Guzel Kardesim Yilanlarin Ocu 8reytingli en cok izlenen dizi karsinda 2ci sira olmayi basardi 10 share aldi ama Emanet Kolay Bir Gunde 2.78almasi iyi sonuc digil Dizi yukselmez diyede bisey demiyorum Dizi fena digil Fox ve Gold Film beklermi bu kadar bilemem en az 8bolume kadar sabretmeleri gerekicek

öbgz de ilk bölümden bu ka çok karaktere girmemişlerdi burada 20 karakteri falan tanıttılar hiç de sıkmadılar:)
sıkmak değil de, ordan oraya atlamak adapteyi zorlaştırdı. bence 8 etkin karakteri olaylarıyla aktarıp diğer bölümde kalan 12'yi anlatıp öykülerini aktarabilirlerdi.. yine 1. bölüm, çok olay beklemiyduk ama eksik olan bi şeyler var.. açılmasını bekliyelim diyelim şimdilik. :)

Hayir Simdi Guzel Kardesim Yilanlarin Ocu 8reytingli en cok izlenen dizi karsinda 2ci sira olmayi basardi 10 share aldi ama Emanet Kolay Bir Gunde 2.78almasi iyi sonuc digil Dizi yukselmez diyede bisey demiyorum Dizi fena digil Fox ve Gold Film beklermi bu kadar bilemem en az 8bolume kadar sabretmeleri gerekicek
tns de sıra önemli değil ki, ilk 10'a giren yapım eski sistemde 6-7 alırken şimdi 3 alıyor.. önemli olan rakam ve bu iki dizi arasında 1 reytinglik fark bile yok. :) yinede çok yanlış bi gündü, haftaya maç olmadığında başlamalıydı..

sıkmak değil de, ordan oraya atlamak adapteyi zorlaştırdı. bence 8 etkin karakteri olaylarıyla aktarıp diğer bölümde kalan 12'yi anlatıp öykülerini aktarabilirlerdi.. yine 1. bölüm, çok olay beklemiyduk ama eksik olan bi şeyler var.. açılmasını bekliyelim diyelim şimdilik. :)

tns de sıra önemli değil ki, ilk 10'a giren yapım eski sistemde 6-7 alırken şimdi 3 alıyor.. önemli olan rakam ve bu iki dizi arasında 1 reytinglik fark bile yok. :) yinede çok yanlış bi gündü, haftaya maç olmadığında başlamalıydı..​
Haftaya Belli Olur Ama Yilanlarin Ocu de zamanla yukselcek Dizi Kotu baslamadi Konusuda Cok guzel Oyuncularda muthis zaten Emanetde yuksele bilir Zamanla

Az önce diziyi internetten izlemeyi bitirdim. :) Genel olarak beğendim fakat bazı kısımlarında aşırı çok sıkıldım. @yakup09

tam tersine gültepe göztepedir diyor herkes. :F

o bende de oldu, aşırı karaktere az az dalış yapıldğı için tam giremedik dizinin içine. ama bu ilk bölüm sonuç itibariyle, 2-3 bölümleri beklemeli. :)
Aynen öyle. 2.bölümü de internet aracılığı ile takip etmeye çalışacağım kardeşim. :) :)

Gultepeyi bana anlatacak kimse yok mu ben bir saati aşkın izledim dizinin ana konusunu anlamadım. Tek cemile yine kocasıyla problemli , kocası hapse düşmüş. Peşinde iki tane delikanlı!!! Birde okumak istemeyip zengin olmak isteyen bir çocuk bunun disinda ne var dizide

Gultepeyi bana anlatacak kimse yok mu ben bir saati aşkın izledim dizinin ana konusunu anlamadım. Tek cemile yine kocasıyla problemli , kocası hapse düşmüş. Peşinde iki tane delikanlı!!! Birde okumak istemeyip zengin olmak isteyen bir çocuk bunun disinda ne var dizide
konu çok panpa her karakterin ayrı konusu var:O)

Öyle şey mi olurmuş))) ben de diyorum niye anlamadim ,ortada anlayacak bir şey yokmus meğer)))

Neyse twiter ve sen begendigine göre bu dizinin yolu açık))))))
destere de beğenmiş ama tehlike var:)

ana karakterler didişen 2 kızkardeş,ayça bingölün karakteri oalcak gibi :X ekin koç un karakteri de bir öbgz-mete gibi olur

Forum İstatistikleri

Konular
176,271
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak