Benim İçin Yazdan Geriye Kalanlar...

ah ah bende planlamıştım ne diziler izleyecektim olmadı valla ne güzel
izlemişsin sen
Beğendiğiniz için teşekkür ederim.

Yorumlarınızı bekliyorum.
@Bully @xemrexxx @Çiğdem-

Maşallah ne kadar yayından kalkmış dizi varsa hepsini izlemiş.
Güzel bir inceleme olmuş eline sağlık.

Hicran ve Boynu Bükükler benim için de bir kanayan yaradır, özellikle Boynu Bükükler.

Kayıp Şehir'i yazın izlemek istiyordum ama vakit olmadı ne yazık ki gelecek yaza kaldı artık.

Yayından kalkmış olmaları önemli değil, önüme gelen her diziyi izlemeye çalıştım. Beğendiğin için teşekkür ederim ayrıca.

@Aserat bende Kayıp Şehir için çok üzülmüştüm. O zamanlar iyi reyting alıyordu kanal gününü sürekli değiştirince düşmüştü.

Yayından kalkmış olmaları önemli değil, önüme gelen her diziyi izlemeye çalıştım. Beğendiğin için teşekkür ederim ayrıca.
Önüne gelen dizilerin yayından kalkan diziler olması da garip bir tesadüf olmuş.

@Aserat bende Kayıp Şehir için çok üzülmüştüm. O zamanlar iyi reyting alıyordu kanal gününü sürekli değiştirince düşmüştü.
Maalesef kanalın saçma sapan yayın politikasına kurban gitti. Sırf o değil, buradaki çoğu dizi de uzun süre devam etmeyi hak ediyordu. :/

Önüne gelen dizilerin yayından kalkan diziler olması da garip bir tesadüf olmuş.
Ama BBS, Sevdaluk ve Kayıp Şehir final yapabilmişti.

Maalesef kanalın saçma sapan yayın politikasına kurban gitti. Sırf o değil, buradaki çoğu dizi de uzun süre devam etmeyi hak ediyordu. :/
Haklısın.
Ama Kayıp Şehir diğerlerine göre daha şanslıydı onun finali daha düzgündü. Bazıları hiç final yapmadan kaldırıldı.

Ama BBS, Sevdaluk ve Kayıp Şehir final yapabilmişti.
BBS ve Kayıp Şehir sezon sonunu görebilirlerdi kanallarının yanlış stratejilerine kurban gittiler.

Sevdaluk daha fazlasını göremezdi ama tabii.

Bu arada şimdi fark ettim de "karayan yana" ne demek acaba?