Benim İçin Yazdan Geriye Kalanlar...

@Aserat ellerine sağlık çok güzel bir yazı yazmışsın, 3.5 ayda 9 dizi izlemiş olmak da ayrı bir başarı ayrıca. :D

Bu arada @-potterhead- 'e katılıyorum, bence de kesinlikle Canım Ailem'e başlamalısın. 63 bölümü olup da her bölümü iyi olan nadir dizilerden biridir. :)
Beğendiğin için teşekkür ederim. Onun da güzel bir dizi olduğu belli, ama sadece biraz eski olması gözümü korkutuyor nedense. :X

Desteğin için sağol Iraz :X Neyi kaçırdığının farkında değil arkadaş :)
Tamam, izleyeceğim. :A

Emeklerine sağlık canım arkadaşım baya baya emek vermişssin :) Benimde en çk sevdiğim Beni Böyle Sev oldu onu bende izledim zaten seviyordum ama 2.3. tekrarlarını izledim , yalan Dünya da bir o kadar iyiydi aslında saymış olduğun tüm dizileri izlemiş birisiyim dediklerinede katılyorum . Diyecek söz bırakmamışsın :)
Beğendiğin için teşekkür ederim. :)

Valla çok şaşırdım,Helal Olsun sana :)

Hepsini sıkılmadan.Yorum,Tonlama ve beğendiğin sahneler o kadar güzel yorumlaşmışki bayıldım,Ellerine kollarına sağlık.🙂

Güzel yazı olmuş emeğine sağlık yaz ayını böyle işsiz geçirmen bir yana kaliteli dizileri seçmiş olman beni daha çok ilgilendiriyor :A

Sevdaluk, BBS ve Kayıp Şehir herkese tavsiyedir :A

Güzel yazı olmuş emeğine sağlık yaz ayını böyle işsiz geçirmen bir yana kaliteli dizileri seçmiş olman beni daha çok ilgilendiriyor :A

Yılın sorusu geliyor mesela seni şeytanlar kaçırdı diyelim bütün gün sana dizi izlettirecekler zorla ve iki seçenek sunuyorlar ya Sevdaluk ya BBS, hangisini seçerdin? :A

@Aserat eline sağlık hepsi de sevdiğim diziler, keyifle okudum ben de. :)

Yılın sorusu geliyor mesela seni şeytanlar kaçırdı diyelim bütün gün sana dizi izlettirecekler zorla ve iki seçenek sunuyorlar ya Sevdaluk ya BBS, hangisini seçerdin? :A

Yani BBS daha uzun sürdü ve o yüzden etkisi de daha uzundu. Sevdaluk 20 bölüm sürdü ama drama yönü komedi yönü de çok iyiydi ikisi de çocuğum gibiler ayrım yapamam :D

Beğendiğin için teşekkür ederim. :A

Teşekkür ederim, konudaki tüm yapımların hepsini izleyen tek kişi olman da dikkat çekici. :X

Beğendiğin için teşekkür ederim. Onun da güzel bir dizi olduğu belli, ama sadece biraz eski olması gözümü korkutuyor nedense. :X

Tamam, izleyeceğim. :A

Beğendiğin için teşekkür ederim. :)

O kadar da eski değil ya, 2008-2010 yıllarında yayınlanmıştı Canım Ailem, duyan da 80'lerde çekildi sanacak. :D

Dostum Boynu Büyükler ile yazın o kadar orjinal ki diziyi tam bir şekilde kavramışın. :)

İBRET-İ AİLEM i ASLA ama ASLA UNUTMİCAM ! UNUTTURMİİCAM !! ŞİMDİYE KADAR Böyle bir dizi OLMADI ÇEKİLMEDİ ! Ama ACUN ve STAR TV DİZİYİ BİTİRDİĞİ GÜNDEN BU YANA STAR DA DİZİ İZLEMEDİM TAM 3-4 YILDIR HATTA STAR TV Yİ HİÇ AÇMADIM BİLE :D

öncelikle eline sağlık :)
hicran'ın jeneriği yeterdi :bhr:
boynu bükükler her bölüm daha da güzelleşti ama ...
Kayıp şehir i izlemek isterdim ama izleyemedim 6 rt alan bi diziyi de bitirmek anca kanal d ye yakışır :T:

ah ah bende planlamıştım ne diziler izleyecektim olmadı valla ne güzel
izlemişsin sen