Benim İçin Yazdan Geriye Kalanlar...

öncelikle eline sağlık :)
hicran'ın jeneriği yeterdi :bhr:
boynu bükükler her bölüm daha da güzelleşti ama ...
Kayıp şehir i izlemek isterdim ama izleyemedim 6 rt alan bi diziyi de bitirmek anca kanal d ye yakışır :T:
ah ah bende planlamıştım ne diziler izleyecektim olmadı valla ne güzel
izlemişsin sen
Beğendiğiniz için teşekkür ederim. :)

Yorumlarınızı bekliyorum. :) @Bully @xemrexxx @Çiğdem-

Maşallah ne kadar yayından kalkmış dizi varsa hepsini izlemiş. :A Güzel bir inceleme olmuş eline sağlık. :X

Hicran ve Boynu Bükükler benim için de bir kanayan yaradır, özellikle Boynu Bükükler. :(

Kayıp Şehir'i yazın izlemek istiyordum ama vakit olmadı ne yazık ki gelecek yaza kaldı artık. :X

Maşallah ne kadar yayından kalkmış dizi varsa hepsini izlemiş. :A Güzel bir inceleme olmuş eline sağlık. :X

Hicran ve Boynu Bükükler benim için de bir karayan yanadır, özellikle Boynu Bükükler. :(

Kayıp Şehir'i yazın izlemek istiyordum ama vakit olmadı ne yazık ki gelecek yaza kaldı artık. :X
Yayından kalkmış olmaları önemli değil, önüme gelen her diziyi izlemeye çalıştım. Beğendiğin için teşekkür ederim ayrıca. :A

@Aserat bende Kayıp Şehir için çok üzülmüştüm. O zamanlar iyi reyting alıyordu kanal gününü sürekli değiştirince düşmüştü. :(
Maalesef kanalın saçma sapan yayın politikasına kurban gitti. Sırf o değil, buradaki çoğu dizi de uzun süre devam etmeyi hak ediyordu. :/

Önüne gelen dizilerin yayından kalkan diziler olması da garip bir tesadüf olmuş. :A
Ama BBS, Sevdaluk ve Kayıp Şehir final yapabilmişti. :A

Maalesef kanalın saçma sapan yayın politikasına kurban gitti. Sırf o değil, buradaki çoğu dizi de uzun süre devam etmeyi hak ediyordu. :/

Ama BBS, Sevdaluk ve Kayıp Şehir final yapabilmişti. :A
BBS ve Kayıp Şehir sezon sonunu görebilirlerdi kanallarının yanlış stratejilerine kurban gittiler.

Sevdaluk daha fazlasını göremezdi ama tabii. :A

Hicran ve Boynu Bükükler benim için de bir kanayan yaradır, özellikle Boynu Bükükler. :(

Bu arada şimdi fark ettim de "karayan yana" ne demek acaba? :A