Benim İçin Yazdan Geriye Kalanlar...

Beğendiğin için teşekkür ederim. Onun da güzel bir dizi olduğu belli, ama sadece biraz eski olması gözümü korkutuyor nedense.

Desteğin için sağol Iraz
Neyi kaçırdığının farkında değil arkadaş
Tamam, izleyeceğim.

Beğendiğin için teşekkür ederim.

Valla çok şaşırdım,Helal Olsun sana

Hepsini sıkılmadan.Yorum,Tonlama ve beğendiğin sahneler o kadar güzel yorumlaşmışki bayıldım,Ellerine kollarına sağlık.🙂

Valla çok şaşırdım,Helal Olsun sana

Hepsini sıkılmadan.Yorum,Tonlama ve beğendiğin sahneler o kadar güzel yorumlaşmışki bayıldım,Ellerine kollarına sağlık.🙂

Güzel yazı olmuş emeğine sağlık yaz ayını böyle işsiz geçirmen bir yana kaliteli dizileri seçmiş olman beni daha çok ilgilendiriyor

Sevdaluk, BBS ve Kayıp Şehir herkese tavsiyedir

Güzel yazı olmuş emeğine sağlık yaz ayını böyle işsiz geçirmen bir yana kaliteli dizileri seçmiş olman beni daha çok ilgilendiriyor

Yılın sorusu geliyor mesela seni şeytanlar kaçırdı diyelim bütün gün sana dizi izlettirecekler zorla ve iki seçenek sunuyorlar ya Sevdaluk ya BBS, hangisini seçerdin?

@Aserat eline sağlık hepsi de sevdiğim diziler, keyifle okudum ben de.

Yani BBS daha uzun sürdü ve o yüzden etkisi de daha uzundu. Sevdaluk 20 bölüm sürdü ama drama yönü komedi yönü de çok iyiydi ikisi de çocuğum gibiler ayrım yapamam

Teşekkür ederim, konudaki tüm yapımların hepsini izleyen tek kişi olman da dikkat çekici.

Beğendiğin için teşekkür ederim. Onun da güzel bir dizi olduğu belli, ama sadece biraz eski olması gözümü korkutuyor nedense.

Tamam, izleyeceğim.

O kadar da eski değil ya, 2008-2010 yıllarında yayınlanmıştı Canım Ailem, duyan da 80'lerde çekildi sanacak.

Eline sağlık @Aserat ve helal olsun.

Ben 3 sene önce Game Of Thrones'a başladım hala tam anlamıyla bitiremedim.

Dostum Boynu Büyükler ile yazın o kadar orjinal ki diziyi tam bir şekilde kavramışın.

İBRET-İ AİLEM i ASLA ama ASLA UNUTMİCAM ! UNUTTURMİİCAM !! ŞİMDİYE KADAR Böyle bir dizi OLMADI ÇEKİLMEDİ ! Ama ACUN ve STAR TV DİZİYİ BİTİRDİĞİ GÜNDEN BU YANA STAR DA DİZİ İZLEMEDİM TAM 3-4 YILDIR HATTA STAR TV Yİ HİÇ AÇMADIM BİLE

Yani BBS daha uzun sürdü ve o yüzden etkisi de daha uzundu. Sevdaluk 20 bölüm sürdü ama drama yönü komedi yönü de çok iyiydi ikisi de çocuğum gibiler ayrım yapamam
O zaman ölürsün çünkü birini seçmen gerekiyordu.

öncelikle eline sağlık

hicran'ın jeneriği yeterdi

boynu bükükler her bölüm daha da güzelleşti ama ...
Kayıp şehir i izlemek isterdim ama izleyemedim 6 rt alan bi diziyi de bitirmek anca kanal d ye yakışır

ah ah bende planlamıştım ne diziler izleyecektim olmadı valla ne güzel
izlemişsin sen