"Benim İçin Üzülme" Show TV'ye Transfer Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
atv'de Salı akşamları ekrana gelen Mahsun Kırmızıgül imzalı dizi "Benim İçin Üzülme" için flaş gelişme!

Fulya Zenginer, Tansel Öngel, Selin Şekerci, Öykü Çelik ve Rana Cabbar gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı ve Boyut Film'den Murat Tokat'ın yapımcılığını üstlendiği sevilen dizi "Benim İçin Üzülme" Show TV'ye transfer oldu.

Show TV'nin yeni yönetim şirketi Ciner Grubu, sevilen diziyi Eylül ayında ekrana sokacak.

KeREKyT2OuRacdTcC5zOpRfB.jpg

bu transferi hiç beklemezdim bence bu sezon benim için üzülme dizisine mahsum kırmızıgül bir şeyler katamaz aynı devam ederse dizi nin reytingi 4 e kadar düşebilir hatta yayından kaldırılabilir eğer mahsum kırmızıgül bu diziyle çok uğraşırsa dizinin reytingi iyi olur

Ohaaaa. :D

- - - Ekleme - - -

Hadi Show TV'im Kurtlar Vadisi'ni de al hadi.

Vay be şaşırtıcı bir haber :D ATV mantıklı bir karar vermiş çünkü dizinin reytingleri düşecekti bence Show için de iyi transfer olmuş

Show için iyi olacaktır ama ilk sezonki performansı gösterirse. Ama sanmıyorum.

Reytingleri iyiydi bildiğim kadarıyla Atv satarak hata etmiş. :)

Yeni sezonda ilk 3 içerisinde yer alır zirve zor bence :)

:) Şu anda 34 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (3 kayıtlı ve 31 misafir)

Haberi ilk medyatava da gordum show tv atvnin dizisinii transfer etti diyince belki karadayi veya kvpdir diye sevinmistim ama biu oldugunu gorunce hayal kirikligi oldu :D

Son düzenleme:
Süpriz oldu ama dizinin düşüşe geçeceğini düşünüyorum .

- - - Ekleme - - -

SERHAT3456 post: 1387365' Alıntı:
Haberi ilk medyatava da gordum show tv atvnin dizisinii transfer etti diyince belki karadayi ve kvpdir diye sevinmistim ama biu oldugunu gorunce hayal kirikligi oldu :D

Atv bırakırmı Karadayıyı :biggrin:

Show başlıyor dedikleri Star gibi transferlerse battık.

Mahsunun dizisini ne akılla aldılar bilmiyorum. Hayat Devam Ediyor gibi düşüş yaşar. Ağla ağla millet nereye kadar.

@mrt-06 Star'ı çok lekeledin başkasının emeğini yiyor diye galiba Show da aynısını yapıyor. :X

Dizinin yeni sezonda düşüş yaşaması kesin gibi bence. Özellikle İstanbul'a göç filan olursa kesinlikle düşer. :)

Show TV'de ilk başlarda iyi gider ama Ocak ayına doğru düşüşü kaçınılmaz. Yine de Show adına iyi transfer. :)

ATV'nin iddialı bir dizisi vardır Salı gününe. :)

Dizi zaten sezon finaliyle A/B'de epey kötü gitmiş:

32. Bölüm Reytingleri (1. Sezon Finali)

TOTAL

3BENIM ICIN UZULMEATV20:26:5223:20:456,1217,2
A/B

10BENIM ICIN UZULMEATV20:26:5223:20:452,598,09

Moderatörün son düzenlenenleri: