Show Benim İçin Üzülme - Dizi Yorumları

[h=1]Benim İçin Üzülme - 27.Bölüm[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
[h=1]Benim için Üzülme 28. Bölüm Fragmanı (14 Mayıs Salı)[/h]

[h=1]Benim İçin Üzülme 29. Bölüm Fragmanı[/h]

[h=1]Benim İçin Üzülme - 28.Bölüm[/h]

Benim İçin Üzülme 29.Bölüm Özeti (21.05.2013)

Niyazi’nin karşısına dikilen Harun, onu bıçaklayacak mı? Aylar sonra Niyazi ile kavuşan Buke’nin mutluluğu kısa mı sürecek? Sinan, Hopa’da kalma konusunda artık net bir karar vermek zorunda. Sinan, Bahar için Hopa’da kalacak mı? Şahin’in, Bahar’la tatile çıkacağını öğrenen Naz, deliye dönecek ve ortalığı iyice karıştıracak. Orhan’la güzel zamanlar geçirmeye başlayan Mustafa, borçlu olduğu adamlardan tehdit telefonu alınca bir çıkış yolu bulmak zorunda kalacak.

Benim İçin Üzülme 30.Bölüm Özeti (28.05.2013)

Harun tarafından bıçaklanan Niyazi çok ağır yaralanır. Buke, bir kez daha Nermin’le karşı karşıya kalır. Polisten kaçan Harun, her yerde aranmaktadır. Irmak’ın intihar teşebbüsü ne olacaktır? Sinan’ın Irmak’a karşı tutumu değişecek midir? Bahar’a kamera şirketinden gelen telefon sonrasında Şahin, işlerin içinden iyice çıkamayacaktır. Orhan, doğum gününde annesiyle babasına sürpriz yapar, ancak Orhan’ın mutluluğu uzun sürmez...

[h=1]Benim İçin Üzülme 30. Bölüm Fragmanı[/h]

[h=1]Benim İçin Üzülme - 29.Bölüm[/h]

Benim İçin Üzülme 31.Bölüm Fragmanı - 04.06.2013

Yine cenaze var herhalde silahlar falan patlıyor :X @RevaN'ın yorumunu merakla bekliyorum :X:X

Benim İçin Üzülme 31.Bölüm Özeti (04.06.2013)

Niyazi ve Buke düğün hazırlıklarına başlayacaktır. Davut’un barakada kaldığını öğrenen Nermin, acımasız bir plan yapar. Sinan, Irmak’ın yakınlaşma çabalarına taviz vermeyecektir. Irmak’ın, Bahar hakkındaki şüphesi Naz’ı harekete geçirir. Bahar’ı evde bekleyen sürpriz ne olacaktır? Orhan, içindeki aşk acısını babası ve annesiyle paylaşarak dindirmeye çalışırken çok büyük bir şok yaşar.

[h=1]Benim İçin Üzülme 32.Bölüm (Sezon Finali) Fragmanı[/h]

Benim İçin Üzülme 32.Bölüm SEZON FİNALİ Özeti (11.06.2013)

Avcıoğlu ailesi tatlı bir düğün telaşı içerisindedir. Uçurumdan atlayan Harun, kaçak durumuna düşer. Mustafa, Orhan’ın vurulmasını engellemeye çalışırken, Şahin ve Naz arasındaki ilişkiye tanık olan Bahar bir karar vermek zorundadır. Bu zorlu süreçte Bahar’ın destekçisi Sinan olacaktır. Irmak, sağlık sorunları nedeniyle kaldırıldığı hastanede, doktorun açıklaması üzerine büyük bir şok yaşar. Niyazi ve Buke nikah masasına oturur. Genç çift bu sefer aradıkları mutluluğu yakalayabilecek midir?

Aynen ya bende bu sabah gördüm Mahsum Kırmızıgül yine ortalığı kaa buluyacak :kiki:

Mahsunun vazgeçilmez formatı :kiki: adam diziye başlarken büyük kadroyla başlıyor çünkü her ay 3 kişiyi öldürdüğü için sezon sonuna zor insan kalıyor da s. Finali yapıyor anca :kiki: :kiki:

- - - Ekleme - - -

Evet sezon finali sonuçta. :D Artık söylemekten yoruldum nasılsa herkes görüyo. :D

Sen yoruldun, mahsun yorulmadı. :kiki: mahsun da ne dirençliymiş arkadaş pes etmiyor :kiki:

[h=1]Benim için Üzülme 32.Bölüm - Sezon Finali[/h]

Boyut Film'in yapımcılığını üstlendiği Benim İçin Üzülme, ilk sezonuyla Atv'de yayınlanmıştı. 2. sezon ise kanal değiştirerek Show Tv'ye geçti. Salı günleri yayınlanan dizi ile ilgili bölüm yorumlarını ve fragman vb paylaşımlarını bu başlık altında yapabilirsiniz.

LGMZ5zGDbPMaeJ7yTCCoG6cV.jpg