Show Benim İçin Üzülme - Dizi Yorumları

Karadeniz Teknik Üniversitesi Ödül Töreni - Tansel Öngel

[h=1]Karadeniz Teknik Üniversitesi Ödül Töreni - Fulya Zenginer[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Benim İçin Üzülme 22.Bölüm Özeti (02.01.2013)

Niyazi, Buke’nin, Harun’la evleneceğine inanmak istemez. Nermin’in tüm engellemelerine rağmen gidip Buke’yi görecektir. Ancak Niyazi bu sefer de Harun engeliyle karşılaşır. Şahin, Naz’ın bitmek bilmeyen istekleriyle uğraşırken şok bir haberle sarsılır. Bahar, Naz’la olan ilişkisini öğrenmek üzeredir. Arif ve Orhan’ın yaptıkları motosiklet test aşamasına gelmiştir. Orhan’ın hayali motosikletle Anna’nın yanına gitmektir. Fakat Yaşar’ın da, Anna ile ilgili planları vardır.

lqd76.jpg

Benim İçin Üzülme 23.Bölüm Özeti (09.01.2013)

Harun’un yaptığı oyundan habersiz olan Buke, Niyazi’nin beklediği cevabı verecek mi? Niyazi anılarıyla yüzleşecek ve sonunda verdiği kararla herkesi şoke eder. Şahin, Bahar’ın görüntüleri izlemesine engel olmaya çalışırken, Naz yine boş durmayarak Şahin’i köşeye sıkıştırır. Irmak hastalık yalanını sürdürürken bir yandan da Naz’ın tavırları dikkatini çekmeye başlar. Arif ve Orhan’ın, Batum’daki motosiklet macerası devam eder. Orhan’ın, babasıyla ile ilgili alacağı sürpriz haber her şeyi değiştirir.

[h=1]Benim İçin Üzülme - 22.Bölüm[/h]

[h=1]Benim İçin Üzülme 23.Bölüm Fragmanı - 09.04.2013[/h]

[h=1]Benim İçin Üzülme 23.Bölüm 2.Fragmanı - 09.04.2013[/h]

- - - Ekleme - - -

@muhtesemyuzyil

Benim İçin Üzülme 24.Bölüm Özeti (16.01.2013)

Buke’yi kaybetmenin acısına dayanamayan Niyazi alevlerin arasından kurtulabilecek mi? Buke’yi bekleyen acı sürpriz ne? Naz’ın şantajıyla köşeye sıkışan Şahin, bu işin içinden sıyrılabilecek mi? Sinan’ı Bahar’dan kıskanan Irmak, yalanlarına bir yenisini daha ekleyecektir. Babasının mektubunu bulan Orhan için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Orhan, tüm engellere rağmen babasına kavuşabilecek mi?

[h=1]Benim İçin Üzülme 24. Bölüm Fragmanı[/h]

Benim İçin Üzülme 25.Bölüm Özeti (23.01.2013)

Tüm engellere rağmen Niyazi’yi görmeye gelen Buke, onunla konuşup gerçekleri ortaya çıkarabilecek midir? Evlilik yalanını sürdürmeye kararlı olan Harun, Niyazi ile bir kez daha karşı karşıya mı gelecektir? Doktor, fenalaşan Meryem’i, Bahar ve Sinan gelmeden hayata döndürebilecek midir? Tüm engellere rağmen babasını arayan Orhan, Yaşar ve Resul’ün sinsi planlarına karşın babasına kavuşabilecek midir?

[h=1]Benim İçin Üzülme 25. Bölüm Fragmanı[/h]

[h=1]Benim İçin Üzülme - 25.Bölüm[/h]

Benim İçin Üzülme 26.Bölüm Özeti (30.01.2013)

Babasına organ bulunduğu haberine sevinen Buke, Harun’un parasını kullanmak zorundadır. Harun’un beklediği fırsat sonunda eline geçmiştir, artık Buke’ye daha yakın olabilecektir. Aşkını kalbine gömen Niyazi ise her şeyi geride bırakıp İstanbul’a mı gidecektir? Şahin ve Naz’ın ilişkisini öğrenen Sinan bir karar vermek zorundadır. Bu durumu Bahar’a söyleyecek midir yoksa her şeye rağmen Şahin’i korumaya devam mı edecektir? Orhan tüm engellere rağmen babasıyla karşı karşıyadır. Resul ve Yaşar, Mustafa’dan kurtulma planları yaparken Mustafa hapiste yattığı yılların hesabını sorabilecek midir?

[h=1]Benim İçin Üzülme 26.Bölüm Fragmanı - 30.04.2013[/h]

Benim İçin Üzülme 27.Bölüm Özeti (07.05.2013)

Harun’un, Buke’yi kaçırdığını anlayan Niyazi, amansız bir takibe başlar. Harun ve Buke’yi ise yolda acı bir sürpriz beklemektedir. Ancak Niyazi her şeye rağmen Buke’yi bulabilecek midir? Sinan tarafından terk edilen Irmak, İstanbul’a dönmek istemez. Maden kazasıyla zor durumda kalan Şahin ummadığı bir yerden yardım alır ve vereceği kararla Sinan’ı şaşırtır. Mustafa, Orhan’ı ve Fehime’yi korumaya çalışırken bir kez daha Resul ve Yaşar’ın iftirasına uğrar. Peki, bu sefer suçsuz olduğunu kanıtlayabilecek midir?

Benim İçin Üzülme 27.bölüm fragmanı!

Benim İçin Üzülme 28.Bölüm Özeti (14.05.2013)

Niyazi’nin geldiğini gören Harun kulübeye sıkışıp kalmıştır. Niyazi, Buke’yi Harun’un elinden kurtarabilecek midir? Irmak’ın, İstanbul’a gitmemesi üzerine, Sinan ciddi bir karar alır. Madenlerinde birçok güvenlik eksiği olan Şahin, denetim toplantısında zor anlar yaşar. Orhan, Arif ve Necmi, Mustafa’yı kurtarma kararı alırlar. Fakat tüm çabalara rağmen somut bir delile ulaşamazlar. Umutların tükendiği anda ise ortaya sürpriz bir tanık çıkar.

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato