Show Benim İçin Üzülme - Dizi Yorumları

[h=1]Benim İçin Üzülme 16. Bölüm Fragmanı[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu kız yine ağlıyor. :(

2_6780_15022013.jpg
64879_507427915974007_564143167_n.jpg

[h=1]Benim İçin Üzülme - Salih Yılmaz - Mendil Astım Dilekten[/h]

Benim İçin Üzülme 17.Bölüm Özet

Buke, babasını kaybetmek üzeredir. Çaresiz kalan genç kız, her şeye rağmen babasını kurtarabilmek için büyük bir mücadeleye başlar. Harun da Buke’nin tüm itirazlarına rağmen ona yardım etmeye çalışır. Meryem’in ani hayat belirtisi heyecan yaratırken, Şahin sırrının açığa çıkması konusunda çok endişelidir. Irmak; Şahin, Sinan ve Bahar arasındaki gerginliğin merkezi haline gelir. Niyazi ise Buke’yi bulmaya çalışır ve birtakım ipuçlarına ulaşır. Bu ipuçları Niyazi’yi, Buke’sine götürecek midir? 26 Şubat Salı Günü Saat 20:00'de atv'de

- - - Ekleme - - -

[h=1]Benim İçin Üzülme 17. Bölüm 2. Fragmanı[/h]

[h=1]Benim İçin Üzülme - Niyazi Koyuncu - Pulim[/h]

[h=1]Benim İçin Üzülme 18. Bölüm Fragmanı[/h]

[h=1]Benim İçin Üzülme 18. Bölüm 2. Fragmanı[/h]

Benim İçin Üzülme 18.Bölüm Özeti (05.03.2013)

Niyazi ve Harun bir kez daha karşı karşıyadır. Harun, Niyazi’nin, Buke’yi görmesini engelleyebilecek midir? Bu işin peşini bırakmaya niyeti olmayan Niyazi’yi sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir. Sinan’ın kendisinden ayrılacağını öğrenen Irmak yıkılmıştır. Fakat bunun için hemen bir plan yapacaktır. Bir yandan Şahin’in işleriyle ilgilenen Sinan zorlu bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. İstanbul’da ise icat yarışmasının finali gelip çatmıştır. Arif ve Orhan tüm zorluklara karşın yarışmayı kazanabilecek midir?

Benim İçin Üzülme dizisinin 17.bölümü

Benim İçin Üzülme - İstanbul'u Dinliyorum Gözlerim Kapalı

Benim İçin Üzülme 19.Bölüm Özeti (12.03.2013)

Nermin ve Harun bir kez daha Niyazi’yi Buke’den uzak tutmayı başarabilecek midir? Harun, Davut’un uyarılarına rağmen Buke’nin peşinden koşmaya devam edecek midir? Sinan’ın yaptığı seçim Irmak’ı, babasının yanında zor durumda bırakırken Irmak her şeye rağmen Sinan’ı kaybetmemek için yeni planlar yapacaktır. Şahin’in ise artık yeni bir problemi vardır; Naz. Şahin, Naz’ın, zannettiği kadar kolay lokma olmadığını anlayacaktır.

Benim İçin Üzülme 20.Bölüm Özeti (19.03.2013)

Niyazi’yi arayan Buke mi? Nermin ve Emine’nin yalanı ortaya çıkar. Buke’nin yerini gizlemek için yeni plan ne olur? Niyazi de, Buke’ye ulaşmak için bir plan yapmak zorundadır. Buke çay fabrikasında yeni dertlerle uğraşırken doktordan alacağı haberle sarsılır. Harun ise Buke’ye bu kadar yakın olup yardım edememenin çaresizliğini yaşar. Irmak hastalık numarasıyla zaman kazanır ancak Sinan’ı elinde tutmayı başarabilir mi? Şahin’in şirkete dönme zamanı gelir ve Sinan’la, Bahar’ın da kendisini yalnız bırakmamasını ister. Bu durum Naz’ın hiç hoşuna gitmez. Uzaklardan gelen bir sürpriz Fehime, Arif ve Resul’ü telaşlandırır. Bunu Orhan’dan gizlemeyi başarabilecekler mi?

Benim İçin Üzülme 20.Bölüm Fragmanı

[h=1]Benim İçin Üzülme 21. Bölüm Fragmanı[/h]

Benim İçin Üzülme 21.Bölüm Özeti (26.03.2013)

Harun’un söylediği yalandan habersiz olan Buke, babasının tedavisi için para bulmaya çalışmaktadır. Enver ve Melahat ise Harun’a inanmıştır, peki bu durumu Niyazi’ye nasıl söyleyeceklerdir? Nermin ve Emine, Buke’yi yine rahat bırakmazken, Niyazi bilgiyi ummadığı bir yerden alacaktır. Peki, bu sefer Buke’ye ulaşabilecek midir? Şahin, bir yandan Naz’ın şantajlarıyla uğraşırken bir yandan da Meryem’in iyileşmesini engellemek zorundadır. Irmak hastalık yalanını kullanmaya devam ederken Sinan ise gördüklerini Bahar’a söyleyebilecek midir? Resul, Fehime’ye gelen mektubu öğrenmiş ve peşine düşmüştür.

Forum İstatistikleri

Konular
176,285
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato