Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Niyazi ve Buke tekrar nikâh masasına oturmuştur. Acaba Buke’nin cevabı ne olacaktır? Nermin onları affedip eve dönecek midir? Babasını noterde yakalayan Harun, onun tekneyi satmasını engelleyebilecek midir? Yaşar’ın kumar merakı saplantıya dönüşürken, Orhan’ın kalbi artık daha farklı çarpmaktadır. Şahin ise unutmaya çalıştığı geçmişini hatırlamaya başlamıştır. 15 Ocak Salı Günü Saat 20:00'de atv'de
Niyazi, Buke’yi götüren otobüsün peşinden gider. Peki, genç kızı ikna edebilecek midir? Buke’nin Kars’a döndüğünü gören Harun’un yüreğinde yeni umutlar filizlenmiştir. Irmak, Sinan’ı kaybetme korkusu yaşarken, Sinan ve Bahar’ın yolları kesişmeye devam edecektir. Şahin’in geçmişindeki sırlar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlamıştır. Ve bu sırlar Bahar’la Şahin’ in arasını sürpriz bir şekilde açacaktır. 22 Ocak Salı Günü Saat 20:00'de atv'de
Benim İçin Üzülme dizisini başlangıçta takip etmeye çalıştım ancak bir türlü başarılı olamadım çünkü okul çok etkiliyordu izlememi.Ama bu fragmanı etkileyici buldum.Her ne kadar ailem Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi izlesede bu hafta ben netten izlemeyi planlıyorum bu bölümü.Fragman çok etkileyici.
Kars’a geri dönen Buke ve Davut hiç de hoş karşılanmazlar. Harun’un, Buke’nin peşinden gittiğini öğrenen Niyazi’nin eli kolu bağlıdır. Şahin, Bahar’ı geri kazanmaya çalışırken yolu hep Sinan’la kesişmektedir. Sinan ve Bahar arasındaki yakınlaşma Irmak’ı da olayların içine çekecektir. 29 Ocak Salı Günü Saat 20:00'de atv'de
Kars’ta karşı karşıya gelen Niyazi ve Harun bu sefer kıyasıya bir kavgaya tutuşurlar. Acaba kim ayakta kalacaktır? Niyazi, Buke’yi de alıp onunla birlikte Hopa’ya dönmek ister. Ancak bunu başarabilecek midir? Niyazi ile Harun’un varlığı köyde huzursuzluk yaratır. Bu durum Buke ve Davut’u önemli bir karar vermeye zorlar. Acaba bu karar ne olacaktır? Nermin oğlunun başına kötü bir şey gelmesinden endişelenmektedir. Nermin haklı mı çıkacaktır? Şahin ise kendisini Bahar’a affettirmeye çalışırken Bahar, Şahin ve Sinan’ın yolu bir kez daha kesişir. Ancak onları çok kötü bir sürpriz beklemektedir.
Sinan ve Şahin ölümle burun buruna gelmiştir. İki adamın yaşadığı tehlike beklenmeyen olayların gelişmesine sebep olacaktır. Buke’yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Niyazi, Enver’e söz verdiği gibi sağ salim eve dönebilecek midir? Davut ve Buke her şeyi geride bırakarak yeni ve zorlu bir hayata başlayacaktır. Ancak Harun’un da Buke’ye olan aşkından vazgeçmeye niyeti yoktur. 12 Şubat Salı Günü Saat 20:00'de atv'de
Niyazi’den ayrılmanın acısını, yeni bir hayata başlayarak hafifletmeye çalışan Buke, babasının ani rahatsızlığı ile sarsılır. Harun ve Buke’nin çabası Davut’u kurtarmaya yetecek midir? Niyazi ise Buke’yi kaybetmenin acısıyla öfkeli bir adam haline gelmiş ve annesiyle arası giderek açılmaya başlamıştır. Şahin’in sırrını öğrenen Bahar yıkılmıştır. Şimdi kocasıyla yüzleşip bu gerçeği yıllarca kendisinden saklamasının hesabını sormak ister. Ancak bu kolay olmayacaktır. Sinan ve Irmak arasındaki uçurum giderek büyümektedir. Irmak bunun farkındadır ve Sinan’a daha yakın olmaya çalışmaktadır. Ancak Sinan durumdan pek memnun değildir. 19 Şubat Salı Günü Saat 20:00'de atv'de
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.