"Benim İçin Üzülme" 6 Kasım Salı atv'de Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
ozelhaber.gif

Mahsun Kırmızıgül'den, efsane olmaya aday bir sevda masalı... Benim İçin Üzülme, 6 Kasım Salı 20.00'de atv'de başlıyor!

Son düzenleme:
Şimdiden hoşçakal diyorum :)
Bayramın kurbanlıklarından :D

Güzel bir alternatif Sali günleri için. Ben izleyecegim ilk bölümünü..

bu kez darksaal gecikmis:)))

masun doğru vakitte başlatmıyor ben olsam haftaya başladım. çünkü herkes bayram dolayısıyla dizlerini yayınlamiyacak o boslulta diziyi ızletırdım .. gün olarak doğru gün obzg çok yıprandı. çarşamba felaket olabilirdi

bu kez darksaal gecikmis:)))

masun doğru vakitte başlatmıyor ben olsam haftaya başladım. çünkü herkes bayram dolayısıyla dizlerini yayınlamiyacak o boslulta diziyi ızletırdım .. gün olarak doğru gün obzg çok yıprandı. çarşamba felaket olabilirdi

beyazsoy sence Uçurum yükselebilir mi bu hamleden sonra? Ve sence Son Yaz hangi gün yayinlanir son bölümleri..

Çarşamba olsa iyi giderdi ustura varken işim olmaz

Merak edilen soru; Uçurum ve Son Yaz'in akibeti ne olacak..

Salı günü olması daha iyi oldu bence ama Salı gününde de tutmaz bence. Ilk bölümleri iyi izlenir ama sonradan düşüş kaçınılmaz olur. :)

ucurum 20.00 de daha basarılı gıder bence. Bu dızı cumartesı veya carsamba olmalıydı

Merak edilen soru; Uçurum ve Son Yaz'in akibeti ne olacak..

Uçurum,Son Yaz,Benim için Üzülme 3'üde yayından kalkacak.Uçurum çok kötü gidiyor.ATV gün değişikliğine gidebilir.
Son Yaz zaten bitecek bence atv PT2'ye atabilir diziyi.Benim için Üzülmeye ise yazık olacak.

bu çarşamba hiç şansı yoktu ama salı günü zayıflamış öbgz trt şişirmesi seksenler ve ne olacağı belli olmayan usturalanmış kemal karşısında totalde iyi iş çıkarır :D

Uçurum,Son Yaz,Benim için Üzülme 3'üde yayından kalkacak.Uçurum çok kötü gidiyor.ATV gün değişikliğine gidebilir.
Son Yaz zaten bitecek bence atv PT2'ye atabilir diziyi.Benim için Üzülmeye ise yazık olacak.

Son Yaz 6.bölümde bitecek zaten..

atv maalesef uçurum'u da gözden çikartabilir..

Çarşamba günü olsa hiç iyi gitmezdi MY 11 , KG 5 , PY 6 , SF 5 bu diziler karşısında başarılı gidemezdi , ama Salı da ÖBGZKyi geçemez ama 2.dizi olur salı günü içi.

Çarşamba atv için süreç film günü olabilir...Aslan Kral 20'de Uçurum 22:30 olabilir.Sonra Uçurum biter.

salı günleri ızlenecek hç bir dizi yok bence,salı günlerime renk katacktır..
izleriz artık.
inş, öbgz yi tahtından eder !

atv yönetimi diziyi 6 Kasim'da yayinlamaya karar verdi.

FavoriForumum | ÖZEL DUYURU

Bence hiç yayınlamasınlar, bakın diyorum müthiş bir şok yaşayacak dizi.