Farklı testler varsa bak da garibi sevindireyim. @ForumdashAynı olur eğer bu testi yaparsam ama farklı testler var mı bakacağım.
Farklı testler varsa bak da garibi sevindireyim. @ForumdashAynı olur eğer bu testi yaparsam ama farklı testler var mı bakacağım.
Yine her ihtimale karşı nickimi yazmayacağım zaten.Bug'u bulmuşken yoluna devam et evladım Yaşlı dedeni sevindir
Niye üzücü attın o zaman.Beklenenden iyi diyelim.
Ergen'di, bu hafta boşanmış.Geçen hafta hangisini kullanmıştı. @xBUGRAx kesin Ergen’dir.
Tamam abicim seni kırmayalım.Bug'u bulmuşken yoluna devam et evladım Yaşlı dedeni sevindir
Bakalım hayırsız torun mu olacaksın yoksa en favori torun mu @ForumdashFarklı testler varsa bak da garibi sevindireyim. @Forumdash
Yine de daha iyisi olabilirdi.Niye üzücü attın o zaman.
Olmaz yine de yazYine her ihtimale karşı nickimi yazmayacağım zaten.
Sorulari kendin mi yazıyorsun bişey deeTamam abicim seni kırmayalım.
Yok tamamen linkteki internet sitesine ait.Olmaz yine de yaz
Sorulari kendin mi yazıyorsun bişey dee
Hayırlısıyla hayırsız çıkacak @dreamyBakalım hayırsız torun mu olacaksın yoksa en favori torun mu @Forumdash
Bu kişiyi sevmiyorum almayayım Atacan'ım ben. Seni severim bilirsin ama. 😉
Rakibim yok torunluk konusunda. @Forumdash nasıl bir sonuç çıkarsa çıksın tek torunu benim.Bakalım hayırsız torun mu olacaksın yoksa en favori torun mu @Forumdash
5 bilmişti, ne 3'ü?
Bana güvenmiyor musun?Hayırlısıyla hayırsız çıkacak @dreamy
Peki gelecek haftalara o zaman, biliyorum sağol.. Aynı şekilde ben de..Bu kişiyi sevmiyorum almayayım Atacan'ım ben. Seni severim bilirsin ama. 😉
Sanki başka bir torun daha vardı @Çiğdem'de soy ağıcımız vardı, gelsin de kayıp kuzenini ortaya çıkarsınRakibim yok torunluk konusunda. @Forumdash nasıl bir sonuç çıkarsa çıksın tek torunu benim.
Aklımda öyle kalmış skandal demiştik çünkü.5 bilmişti, ne 3'ü?
Bu soru listesini benim hazırlıyıp sana atmam gerek Ancak öyle değişik sorular cıkar (inceliyorum)Yok tamamen linkteki internet sitesine ait.
@Harunnn60 var kücük kardeş olarak @alperuz biri giriyor aile bi çıkıyor neydüğü belirsiz besleme evlat @dreamySanki başka bir torun daha vardı @Çiğdem'de soy ağıcımız vardı, gelsin de kayıp kuzenini ortaya çıkarsın