Farklı testler varsa bak da garibi sevindireyim.Aynı olur eğer bu testi yaparsam ama farklı testler var mı bakacağım.![]()
Farklı testler varsa bak da garibi sevindireyim.Aynı olur eğer bu testi yaparsam ama farklı testler var mı bakacağım.![]()
Yine her ihtimale karşı nickimi yazmayacağım zaten.Bug'u bulmuşken yoluna devam et evladımYaşlı dedeni sevindir
![]()
Niye üzücü attın o zaman.Beklenenden iyi diyelim.![]()
Ergen'di, bu hafta boşanmış.
Tamam abicim seni kırmayalım.Bug'u bulmuşken yoluna devam et evladımYaşlı dedeni sevindir
![]()
Bakalım hayırsız torun mu olacaksın yoksa en favori torun muFarklı testler varsa bak da garibi sevindireyim.@Forumdash
Yine de daha iyisi olabilirdi.Niye üzücü attın o zaman.![]()
Olmaz yine de yazYine her ihtimale karşı nickimi yazmayacağım zaten.![]()
![]()
Sorulari kendin mi yazıyorsun bişey deeTamam abicim seni kırmayalım.![]()
Yok tamamen linkteki internet sitesine ait.Olmaz yine de yaz
Sorulari kendin mi yazıyorsun bişey dee![]()
Hayırlısıyla hayırsız çıkacakBakalım hayırsız torun mu olacaksın yoksa en favori torun mu@Forumdash
Bu kişiyi sevmiyorum almayayım Atacan'ım ben. Seni severim bilirsin ama. 😉
Rakibim yok torunluk konusunda.Bakalım hayırsız torun mu olacaksın yoksa en favori torun mu@Forumdash
5 bilmişti, ne 3'ü?
Bana güvenmiyor musun?Hayırlısıyla hayırsız çıkacak@dreamy
Peki gelecek haftalara o zaman, biliyorum sağol.. Aynı şekilde ben de..Bu kişiyi sevmiyorum almayayım Atacan'ım ben. Seni severim bilirsin ama. 😉![]()
Sanki başka bir torun daha vardı @Çiğdem'de soy ağıcımız vardı, gelsin de kayıp kuzenini ortaya çıkarsın
Aklımda öyle kalmış skandal demiştik çünkü.5 bilmişti, ne 3'ü?![]()
Bu soru listesini benim hazırlıyıp sana atmam gerekYok tamamen linkteki internet sitesine ait.![]()
@Harunnn60 var kücük kardeş olarakSanki başka bir torun daha vardı @Çiğdem'de soy ağıcımız vardı, gelsin de kayıp kuzenini ortaya çıkarsın![]()