Ama baştan bana çaktırmadan yapman gerekiyordu, böyle diye diye ne anladım o işten.
Ama baştan bana çaktırmadan yapman gerekiyordu, böyle diye diye ne anladım o işten.
Belki o da bendimAma baştan bana çaktırmadan yapman gerekiyordu, böyle diye diye ne anladım o işten.Neyse en azından ziyaretçilerim görmüştür 10/10 yapanı, gösteriş yapmak önemli. Thank you canım.
Sen değilsin, dışardan fanlarım. Konuya onlarca ziyaretçi geldi gitti.Belki o da bendim
Neyse cıkmadan burdan sorayım DARK'a burdamsıınız?? Ona göre ayarlıcam kendimiSonuç odaklıyımdır, teşekkürler @Forumdash
Sayemde reyting kasıyor, ne kirletmesi.
Benim önce ilk iki sezonu bir daha izlemem lazım maaluum.Neyse cıkmadan burdan sorayım DARK'a burdamsıınız?? Ona göre ayarlıcam kendimi
Aaa evet itirafta konuksun , @Aserat yarışmasında konuksun , gelinlerde kaynanasın , eee burda da varsın yarın neyde olacan bakalımSayemde reyting kasıyor, ne kirletmesi.
Neyse cıkmadan burdan sorayım DARK'a burdamsıınız?? Ona göre ayarlıcam kendimi
Malesef ama inş supernaturalın finalını senle tamamlıcaz abicimBenim önce ilk iki sezonu bir daha izlemem lazım maaluum.@Çiğdem
İnş yaaa spn lütfen beraber bitirelimMalesef ama inş supernaturalın finalını senle tamamlıcaz abicim
Teşekkürler aşkom.Yeni üyelerden olmana rağmen 6 gayet iyi.
Ne yenisi anam kaşarlandı o da artık.@alperuz
Ben teşekkür ederim asıl.Teşekkürler aşkom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?