Rehomu sinir ediyorduBu arada şu karakter de çok komikti "İlgin Bili" keşke daha çok kalsaydı Bili Bili.
![]()
Rehomu sinir ediyorduBu arada şu karakter de çok komikti "İlgin Bili" keşke daha çok kalsaydı Bili Bili.
![]()
Sinir etmek ne kelime kızı ağlattı, şu sahneyi izleyerek hatırlayalım...Rehomu sinir ediyordu![]()
Biliyorum bu sahneyi bende çok üzülmüştümSinir etmek ne kelime kızı ağlattı, şu sahneyi izleyerek hatırlayalım...
Ama deli de olsa ReyMaz aşkının mimarlarından.![]()
Küçük hatalar bunlar hey Allah'ım sen nasıl fansınSezon finalini izlerken hata buldum. Ömer kameraya baktı.@denizz19 @Billy Kane
Daha önce de bizzat kameramanı gördüm biraz dikkat lütfen.İşte;
![]()
Küçük mü.Küçük hatalar bunlar hey Allah'ım sen nasıl fansın![]()
Küçük tabi nereden biliyorsun kameraya baktığını belki karşısında fotoğraf var ona bakıyorKüçük mü.Fanız diye görmemezlikten mi geleyim?
Sezon finali müthiş gidiyor bol bol Ayşem&Ömer sahnesi var.![]()
Sen fotoğrafa böyle mi bakıyorsun sırıtarak ayrıca kız orada bir şey anlatıyor durup dururken niye fotoğrafa baksın ayrıca daha evin o tarafını hiç göremedik.Küçük tabi nereden biliyorsun kameraya baktığını belki karşısında fotoğraf var ona bakıyor![]()
Atacanım işin mi yokSen fotoğrafa böyle mi bakıyorsun sırıtarak ayrıca kız orada bir şey anlatıyor durup dururken niye fotoğrafa baksın ayrıca daha evin o tarafını hiç göremedik.
Dur bunu Twitter'da Alper Saldıran'ı etiketleyip paylaşayım bakıyım ne diyecek.Ya da vazgeçtim bu kadar işsiz olmamalıyım.
![]()
Denizcim şimdi aklıma geldi o tarafta pencereler var Ayşem o tarafa bakarak dadıya demişti aaaa perdeleri temizlemişsin ne güzel olmuş diye, yani demek istediğim şu o tarafta pencereler var tablo olması im kan sız.Atacanım işin mi yokbelki komik bir fotoğraf var
![]()
Belki cama kuş s.çmıştırDenizcim şimdi aklıma geldi o tarafta pencereler var Ayşem o tarafa bakarak dadıya demişti aaaa perdeleri temizlemişsin ne güzel olmuş diye, yani demek istediğim şu o tarafta pencereler var tablo olması im kan sız.
Diziyi izlerken başka işle meşgul olmuyorum canım yani işim bu evet sakıncası mı var.![]()
Kapıcı dairesinde oturuyorlar kuş oraya inecek de üstüne birde şeapcak oldu.Belki cama kuş s.çmıştır![]()
Kuş bu her yere girer sana mı soracakKapıcı dairesinde oturuyorlar kuş oraya inecek de üstüne birde şeapcak oldu.![]()
Sen kuş eğer pencerene şey ederken görürsen güler misin senin bu dediğin başlı başına mantıksızlık abidesi.Kuş bu her yere girer sana mı soracak![]()
Kadın camları siliyormuş işte o sildikten sonra pislemişse gülerdimSen kuş eğer pencerene şey ederken görürsen güler misin senin bu dediğin başlı başına mantıksızlık abidesi.) Dizide bas bayağı hata var işte.....
O kadını geçen bölüm kovdular, 2 bölüm önce silmişti.Kadın camları siliyormuş işte o sildikten sonra pislemişse gülerdimtamam niye o kadar gerildin ki
![]()
Sezon finalini izlerken hata buldum. Ömer kameraya baktı.@denizz19 @Billy Kane
Daha önce de bizzat kameramanı gördüm biraz dikkat lütfen.İşte;
![]()
O kadar yoruluyor ekip azıcık hata da olsun yani.O kadını geçen bölüm kovdular, 2 bölüm önce silmişti.Gerilmedim de o kadar hata bulmuşum üstüne o kareyi yakalamışım sen kuşun s.çmasına takıldın kaldın.
![]()
Teşekkürler Emrecim, @denizz19 bak sen beni takdir etmedin iki saattir bana kuşun s.çmasını anlatıyorsun.bbs böyle pür dikkat izletir işte. bravo sanada.![]()
Hatasız kul olmaz diyorsun yani.O kadar yoruluyor ekip azıcık hata da olsun yani.![]()