TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D Bu arada şu karakter de çok komikti "İlgin Bili" keşke daha çok kalsaydı Bili Bili. :F

BiY56ERCEAAD-hZ.jpg
Rehomu sinir ediyordu :A

Küçük tabi nereden biliyorsun kameraya baktığını belki karşısında fotoğraf var ona bakıyor :A
Sen fotoğrafa böyle mi bakıyorsun sırıtarak ayrıca kız orada bir şey anlatıyor durup dururken niye fotoğrafa baksın ayrıca daha evin o tarafını hiç göremedik. :F

Dur bunu Twitter'da Alper Saldıran'ı etiketleyip paylaşayım bakıyım ne diyecek. :F Ya da vazgeçtim bu kadar işsiz olmamalıyım. :A

Sen fotoğrafa böyle mi bakıyorsun sırıtarak ayrıca kız orada bir şey anlatıyor durup dururken niye fotoğrafa baksın ayrıca daha evin o tarafını hiç göremedik. :F

Dur bunu Twitter'da Alper Saldıran'ı etiketleyip paylaşayım bakıyım ne diyecek. :F Ya da vazgeçtim bu kadar işsiz olmamalıyım. :A
Atacanım işin mi yok :F belki komik bir fotoğraf var :A

Atacanım işin mi yok :F belki komik bir fotoğraf var :A
Denizcim şimdi aklıma geldi o tarafta pencereler var Ayşem o tarafa bakarak dadıya demişti aaaa perdeleri temizlemişsin ne güzel olmuş diye, yani demek istediğim şu o tarafta pencereler var tablo olması im kan sız. :A

Diziyi izlerken başka işle meşgul olmuyorum canım yani işim bu evet sakıncası mı var. :A

Denizcim şimdi aklıma geldi o tarafta pencereler var Ayşem o tarafa bakarak dadıya demişti aaaa perdeleri temizlemişsin ne güzel olmuş diye, yani demek istediğim şu o tarafta pencereler var tablo olması im kan sız. :A

Diziyi izlerken başka işle meşgul olmuyorum canım yani işim bu evet sakıncası mı var. :A
Belki cama kuş s.çmıştır :F

Kadın camları siliyormuş işte o sildikten sonra pislemişse gülerdim :A tamam niye o kadar gerildin ki :A
O kadını geçen bölüm kovdular, 2 bölüm önce silmişti. :A Gerilmedim de o kadar hata bulmuşum üstüne o kareyi yakalamışım sen kuşun s.çmasına takıldın kaldın. :F

Müthiş bir sezon finaliydi son sahneleri ağızım açık izledim çok duygusaldı. :/ Özellikle Altan Gördüm, Lale Mansur ve Safiye'yi özleyeceğim. Bakalım gelecek sezon nasıl olacak. :)

3. sezon tanıtımları da güzel. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,334
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato